vikini Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Γεια σας!Τον τελευταιο καιρο ο explorer δεν μου ανοιγει καποιες σελιδες και κυριως τα mail μου π.χ. στο yahoo.Οταν παω να ανοιξω καποιο site ενω στο status bar λεει done το μονο που βλεπω ειναι μια κενη σελιδα!Και οταν παω να ανοιξω τις ιδιες ακριβως σελιδες με τον firefox ανοιγουν κανονικοτατα!Καμια ιδεα??
asmilon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Κανε κανενα ελεγχο για spyware/adware mε 2-3 προγραμματα ( πχ lavasoft adaware, spybot search and destroy, windows defender κλπ) να δεις τι μπορει να εχει. Τι προγραμματα προστασιας εχεις?
x_vagos_x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 ksexna ton ie... 8) xirotero pragma sto browsing den iparxi...
asmilon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 x_vagos_x συμφωνω για τον Internet Explorer, αλλα μην ξεχνας ποσο συνδεδεμενος ειναι με τα Windows, οποτε ενα προβλημα εκει, μπορει να κρυβει ενα γενικοτερο προβλημα. Ας κανει μερικους ελεγχους να δουμε αν υπαρχει τιποτα υποπτο...
vikini Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Βασικα ειχα το zone alarm και δεν μου εβρισκε τιποτα κ τωρα εβαλα το panda titanium κ μου βρηκε 5 ιους αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.Α!Και κατι αλλο!Πολλες φορες μου αλλαζει γραμματοσειρα κ μεγεθος γραμματων παρολο που δεν αλλαζω το text size.Θα κατεβασω τωρα κι αλλα antispyware να δουμε...
asmilon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Κανε το καλυτερα απο Safe Mode αλλιως δε θα ξεμπερδεψεις...
x_vagos_x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 x_vagos_x[/url'] συμφωνω για τον Internet Explorer, αλλα μην ξεχνας ποσο συνδεδεμενος ειναι με τα Windows, οποτε ενα προβλημα εκει, μπορει να κρυβει ενα γενικοτερο προβλημα. Ας κανει μερικους ελεγχους να δουμε αν υπαρχει τιποτα υποπτο... nai ok den diafono, alla den nomizo na ine kai toso megalo to provlima... :???: apla tonizo pos otan dialefksni to thema, den tha prepi na ksanaxrisimopiisi ton ie san xristis internet poy sevete ton eafto toy kai to pc toy... 8)
asmilon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Καθε ιος ή προβλημα γενικοτερα συνηθως ξεκιναει απο κατι που "δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα" ;-) Λιγη προσοχη και ελεγχος αποδιδει, πιστεψε με.
vikini Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Συμβαινει και κατι αλλο περιεργο και πιο ανησυχητικο.Χτες καποια στιγμη εκανα restart κ το pc κολλησε πριν καν μπει στα windows στις μαυρες οθονες στην αρχη.Γραφει pc health oκ memory check 52..... ok και μετα κολλαει εκει!!Ουτε delete ουτε esc ουτε F8 oυτε τπτ!!!Καταφερα να μπω στο bios και να το ανοιξω μετα απο πολλα restart.Tι συμβαινει? Μαλλον επρεπε να ανοιξω καινουριο θεμα αλλα τεσπα.
asmilon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Λογικα αν στο εκανε μια φορα δε ειναι κατι ανυσυχητικο, αν στο κανει συχνα τοτε ειναι προβλημα. Κανε και ενα memtest να δεις τι παιζει με τις μνημες σου...
vikini Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Χτες μου το εκανε πρωτη φορα και απο τοτε συνεχεια!Αφου τωρα δε το κλεινω γιατι δεν θα μου ανοιξει ξανα!!Προσφατα σχετικα αναβαθμισα τη ram απο 256 σε 512..
x_vagos_x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 pistepse me to exo niosi sto petsi mou afto to ''den ine megalo provlima'' exo xasi eksetias toy ioy poy katestrefe tin registry ( poli singekrimenos , e? ) kapoy sta 50gb arxeia... :evil: eftixos ta 30gb itan mp3 poy ta ixa dosi se enan allo filo mou kai ta vrika efkola.( edo fenete i dinami tis filias... 8) ) ta ipol. ta ixa merika se dvd backuparismena, eno alla akoma ta kleo... se periptosis ion, kalitera na exis ena backup i ena partition me ta arxia poy thelis kai na proxorisis se format ton windows... PROTASH : Tora poy to exis anixto, kane ena partition me kapio apo ta tools poy tha vris me search sta forum... meta metefere oti thelis na sosis sto partition afto poy dimioyrgises kai kane format ta xp me xilia... akomi kai na kataferis na lisis to provlima xwris format meta tha sou sernete...
asmilon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μπορει η παλια 256αρα να τα εχει φτυσει... Αν θες κανε καποια στιγμη το memtest για να βεβαιωθεις...
vikini Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Xμμ...Πως κανω memtest?Παντως η 256αρα εχει βγει τελειως οποτε..
asmilon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 MemTest 3.2 Boot Iso Καψε αυτο το Iso σε ενα cd και βαλε τον υπολογιστη σου να ξεκινησει απο το το DVD του. Θα ξεκινησει μονο του το τεστ, αστο να τρεξει για μιση μια ωρα, αν σου βγαλει κοκκινη γραμμη με error τοτε εχεις προβλημα, αλλιως εισαι οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.