hasodikis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Παράλληλα η registry είναι γεμάτη με εγγραφές του.......πανω από 30 μέτρησα.......... Hasodikis
alkisg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Σίγουρα έχει γίνει εγκατάσταση, αλλά φυσικά χωρίς να το καταλάβεις... π.χ. μπορεί να μπήκε κατευθείαν με την εγκατάσταση των Windows, ίσως μέσω κάποιου driver. Δες μήπως έχει uninstall entry: Έναρξη->εκτέλεση->regedit HKEY_LOCAL_MACHINE->Software->Microsoft->Windows-CurrentVersion->Uninstall Search για hpq και ανέβασε ότι σχετικό δεις...
hasodikis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 συμφωνω ...ο μονος τρόπος είναι μέσα από το cd twn Windows της hp....... το ψαχνω και επανερχομαι
hasodikis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 συμφωνω ...ο μονος τρόπος είναι μέσα από το cd twn Windows της hp....... το ψαχνω και επανερχομαι ............τιποτα καμια εγγραφη σε όλο το unistall......ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ (κοινως grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)..... μονο στο classes root υπαρχουν αρκετες εγγραφές............ Hasodikis (μαινομενος)
issbillos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 γεια σου φίλε μου gherudos!διάβασα ότι είχες πρόβλημα και εσύ με αυτό!Απο τις περιγραφές σου καταλαβαίνω ότι έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!Βρήκες λύση εσύ?τελικά τι έκανες? Σε παρακαλώ αν μπορείς απαντησε μου γρήγορα γιατί έχω μουρλάνει το μηχάνημα σε επανεκινησεις! Ευχαριστώ!
gherudos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 γεια σου φίλε μου gherudos!διάβασα ότι είχες πρόβλημα και εσύ με αυτό!Απο τις περιγραφές σου καταλαβαίνω ότι έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!Βρήκες λύση εσύ?τελικά τι έκανες?Σε παρακαλώ αν μπορείς απαντησε μου γρήγορα γιατί έχω μουρλάνει το μηχάνημα σε επανεκινησεις! Ευχαριστώ! φίλε μου δυστυχώς τα πράγματα παρεκτράπηκαν και δώθηκαν απαντήσεις και απορίες για άσχετα πράγματα πλήν του αρχικού μηνύματος. Αν κάποιος μπορεί να μας πεί πώς λειτουργεί το ghost θα καταλάβω κάποια πράγματα.Πχ το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει 1:1 backup του δίσκου και εν συνεχεία τα περνάει ώς RAW Bytes στον σκληρό ή απλά αντικαθιστά κάποια αρχεία;Αν ισχύει το 2ο τότε αν υπάρχει κάποιος ιός δεν θα διαγράφεται.Προς το παρών η μόνη λύση είναι να κάνω format και να ξαναπεράσω το ghost image,έτσι αν τελικά ήταν ιός το πρόβλημα θα λυθεί. Θα το ψάξω διεξοδικά το θέμα πάντως καθώς ώς καμμένος από το lineage που είμαι δεν μπορώ να ρισκάρω να χάσω το DOOM set ή κάποιο άλλο αντικείμενο...
issbillos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 παντως αν θες κανε και κατι αλλο! απενεργοποίησε το restore και κανε ελεγχο για ιους και τετοια γιατι το restore τους κραταει αποθηκευμενους και για αυτο ξαναβγαίνουν!Αν μάθεις κατι στείλε κανα μήνυμα!ΑΑ!σβήσε και κανενα μήνυμα γιατι προσπάθησα να σου στείλω το απογευμα και μου είπε ότι δεν μπορεις να λάβεις μηνύματα επειδή είσαι γεμάτος!
issbillos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 η μόνη λύση τελικά μου φαίνεται πως είναι να το βάζουμε αυτό το μήνυμα στην άκρη ακρη της οθόνης να μην φαίνεται και να συνεχίζουμε την δουλειά μας!!!
gherudos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 προς το παρόν αυτό κάνω αλλά θα τη βρώ τη λύση...
issbillos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 μπες στην microsoft και κατέβασε οποιαδήποτε ενημέρωση βρείς για οποιαδήποτε λειτουργία!κατέβασε όλες τις ενημερώσεις και εγκατέστησέ τες!Εγώ αυτό έκανα και μέχρι ώρας δεν μου το έχει βγάλει πάλι!!!φτου μην το ματιάσω!!Ελπίζω αυτό να ήταν!!Αν θες στείλε μου το κινητο σου σε pm να σε πάρω να σου πω ακριβώς τί έκανα!!
gherudos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 φίλε μου αν διάβασες προηγούμενο μου post θα έβλεπες ότι το είχα κάνει ήδη. Λοιπόν έψαξα για ιούς και μπούρδες δεν βρήκε τίποτα αλλά έκανα ένα search στη registry με το Spybot search and destroy και βρήκε κάτι βλακείες μόνο που δεν ήταν σημαντικά.'Επειτα ξαναέκανα το Update της MS και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα... Άντε να δούμε.
FatalError Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 gherudos και issbillos πρόσφατα αντιμετώπισα το ίδιο αναθεματισμένο πρόβλημα και έδρασα ως εξής: Σε πρώτη φάση έκανα μερικά online scans και έπειτα scans σε safe mode με anti-virus και anti-spyware για να αποκλείσω το ενδεχόμενο ιού (Welchia/MSBlast συγκεκριμένα) Κατέβασα σχετικά patches της Microsoft (KB894391 και KB823980 αν δεν κάνω λάθος) χωρίς αποτέλεσμα. Έπειτα απενεργοποίησα το Dr Watson (dwwn.exe) μέσω του services.msc για να μη λαμβάνω το μήνυμα λάθους αλλά δυστυχώς το χαρακτηριστικό πρόβλημα με τα γραφικά και τη διακοπή της σύνδεσης συνεχίστηκε. Μετά έπαιξα λίγο με το μητρώο σβήνοντας τα svchost local service και local network και έκτοτε λιγό μετά αφού συνδεόμουν λάμβανα ένα διαφορετικό μήμυμα λάθους το οποίο τοποθετούσα στη άκρη και συνέχιζα την περιήγηση σα να μην είχε συμβεί τίποτα Όταν όμως τελικά πατούσα OK σε αυτό το μήνυμα και η σύνδεση διακοπτόταν και δεν μπορούσα να τερματίσω κανονικά τον υπολογιστή Τουλάχιστον είχα Internet! Σήμερα εγκατέστησα ένα καινούριο firewall (το freeAlarm) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρόβλημα λύθηκε!
adi32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 την πατησα κι εγω φαινεται εφτιαχνα ενα νεο pc και μετα το service pack2 εβγαζε το μηνυμα αυτο και νομιζα οτι φταει κατι αλλο Ξαναπερναω windows me sp1 και ολα καλα Παω στο δικο μου pc και για να βαλω το αναθεματισμενο Flight sim x eprepe na valw sp2 Βαζω SP2 και παρτο μηνυμα στη μουρη Καλα να παθω το εχω παρατηρησει οποτε κανω τη βλακεια και βαζω sp2 παω για format
asmilon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 adi32 γιατι δε φταιχνεις ενα CD εγκαταστασης με ενσωματωμενο το Service Pack 2, αφου σου κανει συνεχεια προβλημα με το Update? Μπορεις να χρησιμοποιησεις το nLite για να κανεις αυτην την δουλεια πολυ απλα σε μερικα κλικ (μην πειραξεις τιποτα αλλο για να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις την καλυτερη δυνατη συμβατοτητα). Xρειαζεται και το .NET Framework 2.0 x86 αν δεν το εχεις ηδη. Δοκιμασε το δε γινεται να εχεις μονο εσυ προβλημα με το Service Pack 2, ειναι 2 χρονια σχεδον που εχει βγει και ειναι κατι απαραιτητο για τα ΧΡ...
adi32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 δεν ξερω τι φταει αλλα εκανα uninstall to sp2 και δεν ξαναπαρουσιαστηκε το μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.