Προς το περιεχόμενο

svchost.exe error

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνώμη που θα επέμβω με δικό μου πρόβλημα....

στο καινούργιο μου λαπτοπ (gherudos πες μου ότι δεν ειναι hp και το δικό σου) όταν μπουταρω, ενώ μπαίνει κανονικά στα windows το svchost.exe (ενα από αυτά) αρχίζει και δουλευει στο 95%-100% της cpu για κάποιο χρονικό διάστημα, μπλοκάροντας τα παντα. Μετα σταματάει....και όλα καλά....αλλά είναι μεγάλο σπάσιμο....

όπως είπα δεν συμβαίνει πάντα.....το λαπτοπ έχει outpost, NOD32, SPYBOT, ADAWARE..

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορει να ειναι φυσιολογικο το δικο σου φιλε hasodikis, ελεγξε αν θελεις με το autoruns να δεις αν υπαρχει τιποτα περιεργο ή περιττο που ξεκιναει μαζι με τον υπολογιστη σου και απενεργοποιησε το...

Δημοσ.

σορρυ παιδια ενας admin na τα σβησει , μόλις έγινε παλυ το ίδιο και ιδου τα αποτελεσματα.......συγνωμη και παλι για τα πολλαπλα ποστ...

(συνεχιζω).......όλα δειχνουν καθαρό pc......

το start up δεν έχει καμια απολύτως περίεργη εγγραφή ....

Το περίεργο είναι το HPQTOA~1.exe......αυτό σίγουρα είναι διεργασία της hp και στο ιντερνετ κανείς δεν ξέρει ακόμα τι ακριβώς κάνει, πάντως όταν το scvhost.exe κάνει μαμακίες αυτή η διεργασία πάντα τρέχει.......

τι να πω δεν το καταλαβαίνω και ήδη έχω κάνει 2 format...αλλά πάντα το ίδιο .....

Hasodikis

και πάλι ΣΥΓΝΩΜΗ για τα πολλαπλα ποστ

Δημοσ.

asmilion όπως είπα το σταρταπ έιναι καθαρό. όλες τις διεργασίες που φορτώνει τις αναγνωρίζω και είναι φυσιολογικές εκτός από Hpqsets.exe (ή κάτι τέτοιο) το οποίο μάλλον φορτώνει ενίοτε το HPQTOA~1.exe. το τελευταίο δεν είναι πουθενά καταχωρημένο να ξεκινάει........

προβληματίζομαι πολύ καθώς δεν εγκατέστησα κανένα από τα προγράμματα τηs hp ώστε να αποφύγω αυτού του είδους τα προβλήματα

Hasodikis

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις ολα τα Updates της Μ$ μηπως καποιο σε βοηθησει να στρωσει...

Μετα απο εκει και περα δε ξερω αν μπορεις να κανεις πολλα, απλα δοκιμασε να απενεργοποιησεις οτι σου φαινεται περιττο και αν το χρειαζεσαι μπορεις να το ενεργοποιησεις παλι...

Δημοσ.

ετρεξα μόλις και το autoruns.....όντως είναι καθαρό το startup,....απενεργοποίησα τη διεργασία της Hp, η οποία όπως μόλις είδα στο νετ έχει να κάνει με system settings....... τώρα τι στο διατανο κανει ακριβως δεν μπορώ να καταλάβω καθώς δεν έχω φορτώσει κανένα προγραμμα από το cd τηε hp.....

Ta windows είναι up to date....

θα κάνω μερικα reboot με άμεση σύνδεση στο νετ ώστε να δω αν λύθηκε και επανερχομαι.

Hasodikis

Δημοσ.

ΕΕΕΕ δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ αυτο το μαμημενο το HPQTOA~1.exe πάλι φορτώνει!!!!

μα πως στο διαολο είναι δυνατόν........?????????????

δεν μπορώ να το καταλάβω!!!!!!!!! δεν υπάρχει πουθενά εγγραφή του να φορτώνει!!!! αι σιχτιρ την hp μου μέσα!!!!

Hasodikis

Δημοσ.

παίδες έκανα το memtest και δεν βρήκε κανένα σφάλμα.Όπως σας είπα είμαι 100% σίγουρος ότι δεν πρόκειται για ιό γιατί δεν μπαίνω σε sites τα οποία δεν γνωρίζω.Κάθε μέρα κάνω τα ίδια πράγματα,μπαίνω ακριβώς στα ίδια sites και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Δεν νομίζω να πρόκειται για hardware error αλλά με κάτι που συμβάινει περί networking καθώς το svchost.exe είναι υπηρεσία network.Παρ όλα αυτά είναι πολύ περίεργο καθώς έκανα ghost και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.Δεν έχω laptop φίλε μου.

Α ξέχασα να σας πώ πως αν δεν κάνω κλίκ στο ΟΚ στο μήνυμα σφάλματος που πετάγεται,όλα λειτουργούν άψογα.Απλά μόλις το πατήσω τα windows χάνουν το visualisation και μοιάζουν με τα windows 98 και έπειτα η σύνδεση του ίντερνετ ενώ είναι ενεργή δεν λειτουργεί.

Δημοσ.

από εκεί το έκανα....δε βγαζω ακρη.....τεσπα......αφήστε το .......καταχρώμαι και thread αλλου παιδιου. μάλλον από αυριο τηλέφωνο στο καταπληκτικό service της Hp

Asmilon ευχαριστώ πολύ

Hasodikis

Δημοσ.

@hasodikis: κατέβασε τον process explorer από την http://www.sysinternals.com, θα σου πει ποιος τρέχει το HPQTOA~1.exe, που βρίσκεται στο σκληρό κτλ.

@gherudos: δοκίμασέ τον κι εσύ, πιθανώς το nod να "χώνει" κάποια διεργασία του στο svchost (το svchost.exe λειτουργεί και ως μεσάζοντας για άλλους). Βέβαια αυτό δε θα σου λύσει το πρόβλημα, ίσως όμως μάθεις ποιο πρόγραμμα "χώνει" το svchost.

Δημοσ.

Alkisg ωραίο utility.....λοιπον....τι εδειξε:

το όνομα της διεργασίας είναι HpqToaster Module....τρέχει μεσω svchost.exe από το ίδιο svchost με το wmiprvse.exe.....

τιποτα παραπανω....στο εκτελεσιμο ήξερα ήδη σε ποιο φάκελο είναι .....αυτό που εξακολουθεί να με προβληματίζει είναι αφενός το τι στο διαολο κανει...(κανεις στο νετ δε ξέρει) και αφετέρου ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!!!

Hasodikis

Δημοσ.

HPQToaster

HPQTOA~1

HPQToaster.exe

HPQTOA~1.exe

(Hewlett-Packard)

Hewlett-Packard “Toaster” task found on new HP laptops bought in April 2006 and later. We do not yet know what this task actually does, nor how it gets started.

Recommendation :

As we do not yet know what this task does, we can only recommend that you leave it alone.

πηγή: http://www.answersthatwork.com/Tasklist_pages/tasklist_h.htm

λοιπον...θα του αλλαξω όνομα (του αρχειου) θα επανεκινήσω και θα δω τι στο καλο θα συμβεί

Hasodikis

(όλο και πιο περιεργος)

Δημοσ.

τελευταία νέα από το μέτωπο.....μετά την μετονομασία του αρχειου σε 111hpctoaster.exe NAI κυριες και κυριοι ο δαιμονας ξορκιστηκε χωρις προβληματα στο boot η σε καποια λειτουργια......χμ....μεχρι στιγμής.

Αν λυσω τώρα και το προβλημα με το windows update που όταν ξεκινάει μου σηκώνει στο 98 % τη cpu .....όλα τέλεια.

Hasodikis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...