Προς το περιεχόμενο

svchost.exe error

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιιδιά τις 2 τελευταίες μέρες μου παρουσιάζει ένα πολύ περίεργο πρόβλημα το λειτουργικό.Έχω winXP ελληνικά με όλα τα τελευταία Updates από τη Microsoft.

Έχω adsl σύνδεση και σε ακανόνιστα αλλά τακτικά χρονικά διαστήματα πετάει ένα σφάλμα που γράφει κάτι για εξαίρεση εξαίρεση λογισμικού και αναφέρει το αρχείο svchost.exe μόλις πατήσω το ΟΚ για να φύγει,η σύνδεση ενώ είναι ενεργή δεν με αφήνει να μπώ σε καμία σελίδα και φυσικά ούτε και να κλείσω την σύνδεση.Χρειάζεται επανεκκίνηση...

Να τονίσω ότι δεν χρησιμοποιεί κανείς άλλος τον υπολογιστή μου,δεν έχω κάνει εγκατάσταση κανένα νέο πρόγραμμα και δεν μπαίνω σε πονηρά sites ποτέ.

Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να δοκιμάσω επαναφορά των υπηρεσιών του καταλόγου των windows κάτι που έγινε αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα,μετά δοκίμασα την επαναφορά των τελευταίων σωστών ρυθμίσεων και πάλι δεν έλυσε το πρόβλημα.Έπειτα έκανα και το τελευταίο windows update και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατι παρομοιο εχο και εγο εδο

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=154120

βαλλε firewall και κανε ολα τα updates. Des me kapoio task analyser programa ta programata pou trexoun kai thn epikyndhnothta tous. To svchost.exe prepei na trexei kai syndeetai me ta internet services, an exei problhma logiko einai na mhn sou anoigoun oi sellides, kai mena meta apo to error epefte h taxythta sto 0 kai den anoigan oi selides.

Δημοσ.

εμένα εμφανίζει διαφορετικό σφάλμα φίλε μου,και τα XP χάνουν τα visualisations και γίνονται όπως τα win98 για κάποια λεπτά..

Δημοσ.

Θα σου προτεινω φιλε μου οτι και στο αλλο topic να κανεις ενα memtest και κανε ενα ελεγχο για ιους καλου κακου με το Kaspersky σε Ασφαλη Λειτουργια... Και πες μας πως πηγε ;-)

Δημοσ.

Το διαβασα το αρχικο ποστ σου και για αυτο σου λεω να κοιταξεις πρωτα αυτα για να βεβαιωθουμε οτι δε ειναι κατι που εχει σχεση με hardware failure ή καποιο ιο. Aπο οτι βλεπω εχεις DSL modem και δε εχεις καποιο software firewall οποτε το μηχανημα σου ειναι εκτεθιμενο αν καποιος κακοβουλα θελει να μπει στον υπολογιστη σου.

Αν θελεις ακουσε με...

Δημοσ.

Αυτη την φορα βαλε και καποιο firewall και antivirus για να εισαι καλυμμενος και να εισαι σιγουρος οτι εχεις ολα τα τελευταια updates για τα ΧΡ...

Αν ειναι προβλημα μνημης θα το καταλαβεις επειδη θα σου κανει παλι καποιο προβλημα...

Δημοσ.

συγνώμη που θα επέμβω με δικό μου πρόβλημα....

στο καινούργιο μου λαπτοπ (gherudos πες μου ότι δεν ειναι hp και το δικό σου) όταν μπουταρω, ενώ μπαίνει κανονικά στα windows το svchost.exe (ενα από αυτά) αρχίζει και δουλευει στο 95%-100% της cpu για κάποιο χρονικό διάστημα, μπλοκάροντας τα παντα. Μετα σταματάει....και όλα καλά....αλλά είναι μεγάλο σπάσιμο....

όπως είπα δεν συμβαίνει πάντα.....το λαπτοπ έχει outpost, NOD32, SPYBOT, ADAWARE..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...