eon.s60 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα σας! Χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί αρχίζει να μου την δίνη πολύ το αρχαίο pc μου! Γενικά είναι ένας προϊστορικός P4 1.6 με 512 SDRam και 1 WD80JB και έναν 60ri Maxtor! Το πρόβλημα είναι ότι όταν γράφω σε dvd από τον σκληρό κυριολεκτικά σέρνεται ΌΛΟ το μηχάνημα! Δεν ανοίγει τίποτα! Το DVD-RW είναι DMA κανονικά και τα έχω συνδεμένα στο pc έτσι... Primary Master --> WD80JB 80GB 8MB buffer Win and programms Slave --> Maxtor 60 GB 2MB buffer Warehouse Secontary Master --> DVD-RW NEC 3510AW Slave --> Lite-On DVD-ROM Όταν γράφω το dvd γράφω με 8x και γράφω σχεδόν πάντα μονο από τον έναν σκληρό και όχι και από τους 2 ταυτόχρονα! Το buffer του Nero είναι στον πρώτο σκληρό όπως και τα Win τα προγράμματα κτλ! Ο οποιος πρώτος σκληρός έχει 3 Partision! 12Gb τα Win προγράμματα και με (Page file 1.5Gb) και αλλα 2 partision το 1 για τα downloads που θα γίνουν dvd και το άλλο για τα games! Tnks για την προσοχή σας περιμένω απάντησης! Καλο 15 Αύγουστο σε όλους και όλες!
hexadecimal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Οταν λες "σερνεται " ,εννοεις οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο(πχ browsing). Ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο μιας και για τις αντιγραφες (ανεξαρτητος προγραμματος) το συστημα δεσμευει πολλους πορους (δες τον task manager). Τωρα για λιγο γρηγοροτερες αντιγραφες ,καλο θα ηταν να κανεις defraging με προγραμματα οπως το diskkeeper,O&O defrag σε ολους τους σκληρους σου και να βαλεις το "image" των προς αντιγραφη πραγματων στο 1ο Partition του δευτερου σκληρου.
ntsili Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Defrag αφενώς και έλεγξε μήπως έχουν ψιλογεμίσει οι σκληροί σου
john.c.i.s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 kane auta pou sou ipan ta pedia kai an thelis rixe ali mia 512 SDRam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.