Προς το περιεχόμενο

Asus A8r32 Mvp

sboo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχει δοκιμάσει κανείς?

Αξίζει?

Γιατι στο πλαίσιο την έχουν σε μία απίστευτα χαμηλή τιμή, και ξύνομαι να αναβαθμίσω τον 2800 Barton μου με έναν 4400x2...

Δημοσ.

Θα συμφωνησω φιλε poulinos. Το μονο αρνητικο ειναι το service της, δε ξερω αν εχει αλλαξει τωρα, παντως πιο παλια ηταν αθλιο επρεπε να στειελεις την μητρικη σου εξωτερικο σε περιπτωση βλαβης και περιιιιιιμενες...

Δημοσ.

Δε μπορώ να έχω άποψη για το service, ωστόσο η μητρική είναι πολύ καλή, έχω ενθουσιαστεί από τη λειτουργία της. Και είναι εντελώς αθόρυβη (δεν έχει ανεμιστηράκια).

Δημοσ.

Καλή η Asus, αν και δεν είναι για overclocking ( περιορισμένες τάσεις, μεγάλα steps μεταξύ τάσεων, κακό bios, etc ).

Αν δεν σε ενδιαφέρει το overclocking χτύπα την, αν σε ενδιαφέρει το overclocking χτύπα μια DFI LanParty UT CFX-3200-DR.

Απλώς το καλύτερο board ever για Socket939.

Δημοσ.

bill το overclocking δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει ένα σταθερό σύστημα. Για αυτό πάω για την Asus. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η τρομερά χαμηλή τιμή.

Θα βάλω επάνω 2x512MB Kingston valueram που έχω. Δεν πιστεύω να υπάρχει καμμία ασυμβατότητα...

Δημοσ.

Λοιπόν τα παράγγειλα...

Motherboard: Asus A8r32 MVP Deluxe

CPU: Athlon 4400x2

Κάρτα γραφικών: GeCube x800GTO (δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν ήθελα και κάτι καλύτερο)

Υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω το format μετά την αναβάθμση?

Δημοσ.
Λοιπόν τα παράγγειλα...

Κάρτα γραφικών: GeCube x800GTO (δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν ήθελα και κάτι καλύτερο)

Υπαρχει μια πολυυυυυυυυυυυυ μικρη πιθανοτητα,αλλα οπως και να εχει εγω συστηνω να το κανεις ακομα και εαν δεν απαιτηθει..

Δημοσ.
Λοιπόν τα παράγγειλα...

Μεγείες

Ναι, εξαρτάται από τι specs προέρχονται τα εγκ. Windows σου, αλλά γενικώς δεν συστήνεται.

Ακόμα και αν φαίνονται να δουλεύουν τέλεια, μπορεί να έχεις performance loss, ή άξαφνα κολλήματα αργότερα, κλπ.

Με άλλα λόγια δεν αξίζει την φασαρία.

Format & clean windows setup.

Δημοσ.

κατάλαβα...

Μαύρο Σαββατοκύριακο θα περάσω. Όλοι θα είναι στις παραλίες και εγώ θα κάνω format...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...