Arkassa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Έχω μια ταινία με κατάληξη *.divx. Αυτό το αρχείο όταν το κάψω σε δισκάκι και το προβάλω με το (DivX) DVD-player μου (θηρίο το Yamada 6700!) εμφανίζει πορτογαλικούς subtitles (!!!) Όταν το παίξω στο PC δεν εμφανίζονται οι εν λόγο υπότιτλοι. Κοινώς, ΔΕΝ είναι ενσωματωμένοι στην εικόνα... Έχει και συνέχεια όταν το παίξω στο PC με παρακείμενο το ελληνικό *.srt (Thanx again, "Godless7" for the Pukka release!) τότε έχω ελληνικούς υπότιτλους (και εξακολουθώ να ΜΗΝ έχω πορτογαλικούς... πάλι καλά δηλαδή!). Όταν τα δύο αυτά αρχεία: *.divx και *.srt τα βάλω μαζί σε δισκάκι στο DVD-player μου, δεν έχω ελληνικούς υπότιτλους!!! (Ναι, έχει αυτή τη δυνατότητα το player. Το έχω κάνει πολλές φορές, αλλά τότε είχα *.avi αρχεία!) Εννοείται, πως θα ήθελα να πετύχω να δω την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους στο DVD-player μου. Βοήθειαααααα!!!
martyras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Καταρχήν για να δεις τους πορτογαλικούς στο pc (που παρέχονται με το divx) πρεπει να κατεβάσεις το DivX 6.2.5 ( http://www.divx.com ). Για δεις τους ελληνικούς srt στο player έχεις 2 τρόπους: ή θα φτιάξεις ενσωματωμένους ελληνικούς από το srt σαν τους πορτογαλικούς μέσα στο divx ή θα βγάλεις τελείως τους πορτογαλικούς. Θα σου πω τον 2ο που είναι και πιο εύκολος. Άνοιξε το VirtualDub, φόρτωσε το divx, διάλεξε στο Video & Audio: Direct Steam Copy και τέλος Save as... σε ένα avi. Γράψε το avi + τους ελληνικούς srt στο player και voila!
Arkassa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Να σου πω ότι αν και με τόσες λίγες λέξεις μου εξήγησες τόσα πολλά πράγματα! Ευχαριστώ!!! Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να μου ξαναδώσεις τα φώτα σου στο παρακάτω που μου εμφάνισε το VirtualDub, με το φόρτωμα του αρχείου *.divx: ------------------- -AVI: Stream 2 has an invalid sample rate. Substituting 15 samples/sec as a placeholder. -AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected. VBR audio in AVI is non-standard and you may encounter sync errors up to 5502ms when attempting to extract WAV files or processing the audio in Direct Stream Copy mode. Full Processing mode is recommended to decompress or recompress the audio. (bitrate: 119.3 +/- 9.6kbps) ------------------- Όπως καταλαβαίνεις, δυστυχώς παίρνω αρχείο *.avi με ασυγχρόνιστο ήχο/εικόνα. Εν πάσει περιπτώση, σε ευχαριστώ!
Arkassa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Για τις μελλοντικές γενιές, η λύση του προβλήματος φέρει το όνομα: NanDub. (το VirtualDubMod παρουσίασε επίσης προβλήματα συγχρονισμού) Να 'σαι καλά, Martyras! Πολλή καλή σου μέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.