Προς το περιεχόμενο

Που ειναι το greek hacking?

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με την τοποθέτηση του trospe (για 2η ή 3η φορά σε thread) για το θέμα της ημιμάθειας στη χώρα και ιδιαίτερα στο χώρο των Η/Υ, θα ήθελα να του υπενθυμίσω μερικά από τα λεγόμενα του κατά καιρούς μέσα στο forum.

Δεν έχω (φυσικά) προσωπικά πρόβλημα με τον trospe (δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο), τα λεγόμενα του όμως κατά καιρούς νομίζω ότι δίνουν ακριβώς την εντύπωση που ο ίδιος έχει σχηματίσει για τους υπόλοιπους, για τον ίδιο.

Δίκτυα:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=157173&page=3

#35 Καμμία βοήθεια,ούτε καν μια τεχνική σημείωση.Απλή δήλωση.Κάπου το άκουσες...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=157862

Δεν ξέρεις από hosting, ούτε από traceroute, και τελικά δεν ξέρεις καν τί ρωτάς...

Επίσης (άσχετο δε), αυτό το: "$> net send ..." είναι εντολή windows\linux ή λίγο απ'ολα;

Linux:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137556

#2 Σαν καλός Linuxας, διαβασμένος, και φυσικά διατυπανίζοντας εαυτόν ως Slackwareας, δίνεις τη

φοβερή σου βοήθεια στον Teohaz: 'Δες στο google'....Αυτό δεν είναι απάντηση γνώστη, δεν είναι

καν απάντηση...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=157777

#1 Ζητάς 'Oυσιώδη system administration tools'. Τελείως γενικό ερώτημα (όπως σου απαντά και ο

apoikos) αλλά τέλος πάντων, έχει μια λογική. Όμως το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι:

Tόσο καιρό με το slackware τι κάνεις...;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130515

#1 Το κλασικό πλέον thread. Κάπου στο thread του Linux είχες και σχετικό link για τα 'σκατά' που κρύβουν τα windows το οποίο έγινε lock,(http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130516) κλπ.

Ως Linuxας όμως, εξοργισμένος με τη MS και τις μεθόδους της, συνεχίζεις αργότερα με το:

Windows:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80821&page=6

#83 ..πόσο καλά και ασφαλή είναι τα προγράμματα της, κ την παρατήρηση ότι τα προβλήματα ξεκινούν από τους admin. Δεκτό. Όμως, το να κρατάς από την αρχή μια μετριοπαθή στάση στο θέμα 'Microsoft' θα ήταν κατανοητό. Το να επιτίθεσαι όμως από τη μια, και να την υποστηρίζεις από την άλλη, δεν είναι λογικό, δε δείχνει άποψη ισορροπημένη και ολοκληρωμένη.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145257

#1 Και γω τελευταία φορά έστησα domain πριν 2 χρόνια, αλλά τα βασικά (και ίσως λίγο παραπάνω) τα ήξερα. Το ερώτημα σου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του τεχνικό. Και προφανώς, είτε δεν έχεις δουλέψει ποτέ με Windows Servers (Τουλάχιστον 2000/3), είτε δεν έχεις διαβάσει για αυτά τα συστήματα, πράγμα κακό για τεχνικό που δουλεύει με αυτά.

#3 Κάνεις Install τα admin tools...ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της ημιμάθειας στους Η/Υ.

Programming:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115898

#1 IRQ/RFCs...Ότι να'ναι. Όλα μαζί σαλάτα...Καμμία σχέση το ένα με το άλλο.

#5 To API ξεπερασμένο...; Ημιμάθεια η αμάθεια...δε μπορώ να το ξεχωρίσω.

#12,#14 Κάπου είχες ακούσει για τη C, είχες δει κάποιον να κάνει assembly.... Όλοι έχουμε ακούσει πολλά, αλλά δεν τα λέμε κιόλας...Ειδικά αν δεν ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε..

Παρ'ολα αυτά, δε σταματάς εκεί, έχεις και εμπειρία, και άποψη όπως εδώ --->

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152394&page=2

#21 ...μιλάς με την προγραμματιστική εμπειρία σου για C,Java, κλπ. Μήπως θα ήταν καλό να εξηγήσεις όμως αυτό το 'ανεβοκατέβασμα' levels τί ακριβώς είναι...; Πετάς μια ατάκα και τέλος.. Αν έχεις κάτι να πεις, ανέλυσε το. Μην πετάς απλά κουβέντες στον αέρα...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=157878

#1 PHP/MySQL -> Scripting language η 1η, RDBMS η 2η. 'PHP βάση' δεν υπάρχει. Η διαφορά είναι απλά ξεκάθαρη. Το ότι μπερδεύεις τις έννοιες δεν είναι κακό, αλλά διαβάζοντας κάποιος αυτό το μήνυμα, δε μπορεί να πειστεί ότι ξέρεις C, Java, κλπ όπως αναφέρεις παραπάνω..

Hardware:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145682&page=2

#7 Το 'κλασικό άσπρο καλώδιο' είναι απάντηση 'ψαγμένου' διαβασμένου τεχνικού; Όχι, δεν είναι.

#20 Δεν υπάρχει SCSI 160/320...;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144803

#1 Πως θα βρεις ποιός δίσκος έχει τα Windows..; Είσαι τεχνικός και έχεις πρόβλημα σε πελάτη και ρωτάς σε forum που είναι στημένα τα Windows; Μήπως πρέπει να διαβάσεις λίγο παραπάνω τα manuals των server και του λειτουργικού;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=142005

#1 'Aπʼόσο ξέρω, όταν το μέρος του λειτουργικού που είναι σε μορφή hadware επάνω στη motherboard,το firmware,ή κοινώς Bios δεν αναγνωρίζει κάτι,δεν φαίνεται και στη συνέχεια.'

Χωρίς σχόλια...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=140275

#5 Debugging <> ψάχνεις στο google. Δεν είναι και τρελό λάθος (είναι πάντως), αλλά η ορολογία

σου δε θυμίζει έμπειρο 'διαβασμένο' τεχνικό...

#11 ...την οποία και επαναλαμβάνεις...για να το θυμίσεις του ανθρώπου...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=142695

#1 Bios,logs,κλπ.Και πάλι χωρίς σχόλια...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130767

#5 Εκτίμηση της κατάστασης: 100.1% σιγουριά....

Λάθη κάνουμε όλοι και σίγουρα, δεν ξέρουμε πολλά πράγματα. Όμως τουλάχιστον δεν τα 'παίρνουμε'

με τους άλλους και την ημιμάθεια τους, γιατί κοιτάμε πρώτα και τα 'χάλια' μας.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οταν ο Ελληνάρας που θα του πεί κάποιος 2 πράγματα ξαφνικά θα καβαλήσει ενα καλάμι σαν τη γέφυρα του rio,ψωνιστεί και αρχίζει να το παίζει ιστορία τότε είναι φυσικό να αρχίζει η έκλειψη....

Ενα πράγμα υπάρχει στο κόσμο που είναι χειρότερο από το να είσαι τελείως άσχετος με κάτι. Η ημιμάθεια

Και στην Ελλάδα είναι τρομακτικό το γεγονός ιδιαίτερα στους Η/Υ!!!

Κάποτε ναί υπήρχαν hackers στην Ελλάδα που δεν πίστευες ποτέ ότι αυτό που βλέπεις να κάνουν μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα....

Οταν πρωτοεμφανίστηκε το τότε big brother,εγώ προσωπικά παίδες λυπήθηκα γιατί είδα τι θα επακολουθούσε....είδα τα νήματα από την κορυφή του τριγώνου να κουνιούνται :sad:

Κάποτε δεν ήταν έτσι τα πράγματα..κάποτε η που$τιά δεν ήτανε της μόδας...δεν μας κυβερνάγανε που$τηδες...κάποτε δεν ασχολιόταν τόσο μαζί σου ο άλλος όταν πήγαινες στην καφετέρια...κάποτε οι άντρες δεν θέλανε να τραβάνε την προσοχή με κινήσεις που κάνουν οι γυναίκες...κάποτε στο δρόμο όταν σε κοίταζε κάποιος για παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα τότε έκανες διατάσεις για το ξύλο που θα επακολουθούσε...κάποτε οι hackers Ελληνες με κάτι @@ ΝΑ δεν δούλευαν...

και ήτανε πραγματικοί αναρχικοί στον τρόπο σκέψης...δεν ήτανε φλώροι..όπως τα παιδάκια τα τωρινά που θέλουν να γίνουν hackers και που έχουν μαλώσει με την χτένα τους... Δεν έχουν ιδέα για το τι σημαίνει να είναι κάποιος hacker. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να το πουν στους φίλους τους... Δεν είναι έτσι τα πράγματα...μιλάμε για πολεμική τέχνη...προσποίηση...επίθεση...άμυνα...στρατηγική προσέγγιση στόχου...σχεδίαση οπισθοχώρησης...μαθαίνεις μια τεχνική και μπορεί να μην την χρησιμοποιήσεις ποτέ σου....μπορεί όμως κάποτε να χρειαστεί.... είναι ολόκληρη κουλτούρα..μια ολόκληρη ιδεολογία πίσω απο τους guru του διαδικτύου...

Τα ΜΜΕ και η νοοτροπία του σημερινού Ελληνα που "θέλουν" να πλασάρουν σαν ιδανικό είναι αυτά που αποτρέπουν το κύριο μέρος συζήτησης του τοπικ.

Ναι σε εσένα μιλάω Ελληνάρα...που μπορεί να τσαντίστηκες με το ύφος μου

και με το στιλάκι μου,αλλά αν θες πραγματικά να φτάσεις σε ένα level να φτιάχνεις δικά σου εργαλεία και να αποκαλείσαι πραγματικός hacker τότε πρέπει να κάνεις ένα πράγμα που δεν στο θα πεί ποτέ κανένας. Κλείσε την τηλεόραση

Tο διάβασμα είναι η βασική συνταγή,η υπομονή η επιμονή και η περιέργεια,οι καλύτεροι σου φίλοι.

Sorry ρε παίδες που με συνεπήρε λίγο αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα 8-)

Ναι εγώ τσαντίστηκα με το ύφος και το στυλάκι σου γιατί σε αρκετά πράγματα είμαι ημιμαθής αλλά προσπαθώ να μάθω περισσότερα και ευτυχώς κάποιοι που ξέρουν προσπαθούν να μου δείξουν για να μάθω κι όχι να με χέζουν πατόκορφα επειδή αυτοί τα ξέρουν κι εγώ όχι.Κι εγώ με την σειρά μου όταν μάθω κάτι προσπαθώ να το μεταφέρω στον ημιμαθή κι όχι με ύφος 40 καρδιναλίων να του το παίξω ιστορία.Ανρωτιέσαι μήπως πως κάποιοι έμειναν ημιμαθείς.Απλά τα παράτησαν επειδή κάποιοι που ξέρουν τους απάντησαν με το παραπάνω υφάκι και την ψώνισαν.Για να είδες το big brother και να παρακολουθείς τι λένε τα ΜΜΕ μήπως να κλείσεις εσύ πρώτος την τηλεόραση σου και να μάθεις αντί να κράζεις να βοηθάς;Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι ημιμαθής λόγο έλειψης χρόνου κι όχι από τεμπελιά.Στον λίγο χρόνο που διαθέτω θα προτιμούσα να δώ σοβαρές απόψεις πάνω σε κάτι,πλακίτσα και χαβαλέ πάνω στο ίδιο κάτι, παρά κράξιμο από κάποιον που στο κάτω κάτω κάνει αυτά τα οποία κράζει.

Δημοσ.

Χα.... ε ρε την τρέλα μου μέσα...

Ρε μεγάλε or1onas .....τι ζειπαί?

Την τελευταία φορά που "μιλήσαμε" σε τοπικ ήτανε όλα μια χαρά... τότε που αναφερθήκαμε σε windows/Linux compile kernel/MS update...

Σε θεωρούσα οκ άτομο μέχρι αυτό το μήνυμα...

Γιατί ρε παιχτάκο...τι ζόρι τραβάς? Σε όλα τα τόπικ ήταν όλα οκ...τώρα που τα έχωσα για το hacking τσαμπουκαλεύεσαι? Προσπαθείς να μάθεις hacking και πειράχτηκες? Χωρίς σχόλια...

Ολα μα όλα αυτά που έγραψες για μένα....έχουν απάντηση......

Σε κάποια τόπικς οκ μπορεί να επέμενα χωρίς λόγο.....αλλά περίμενε....

#35 Δεν το άκουσα κάπου...το έδωσα στις εξετάσεις τότε που σπούδαζα...περί ασυμμετρικού και συμμετρικού digital subscriber line..

Απάντηση για το αμέσως παρακάτω...

Καλά ρε αγόρι μου δεν έχεις καθόλου χιούμορ?

#2 Διάβασε την απάντηση μου...

Teach a man how to hack and he will quit after a few weeks.....

Inspire a man how to be a hacker and soon he will find the path...

#1 Εν οίδα ότι ουδέν οίδα......το Linux δεν το μαθαίνεις ποτέ τελειωτικά...κάθε μέρα το μαθαίνεις...

#1 Περί windows...

Φίλε μου δεν είμαι κολλημμένος με τα λειτουργικά...... ότι είναι καλό το μαθαίνω και τα ΧP είναι καλά $$$...τόσα service υπάρχουν...

Αντιθέτως είμαι πολύ ψαγμένος με τα XP..τα tweaks είναι το χόμπι μου και όχι μόνο...

Πολλά πράγματα έχουν σκατά.....συνεχίζεις να τα τρώ$$$ όμως...

#83 Οπως προαναφέρθηκα.... open...open mind τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη...έχει κάποιο σκατά το λέω....μ'αρέσει κάτι τ λέω. Πειράζει που είμαι αλτρουιστής?

#1 Περί domain ...πόσες φορές όταν ξέρεις κάτι ...θέλεις να συζητήσεις για αυτό με κάποιον? Να πάρεις μια εξτρά άποψη? Ε? Mήπως περάσανε 3 χρόνια?

Μήπως και σε αυτό το τοπικ ήσουν πολύ πιο φιλικός και συνεργάσιμος?

Προγραμματιστής δεν είμαι αλλά πως δουλεύει το UDMA και η ALU ξέρω πολύ καλά...Τι προσπαθείς να αποδείξεις με την αναφορά στον τόπικ του προγραμματισμού

#21 Οχι φίλε μου δεν εξηγώ για να σε βάλω στο τριπ να το ψάξεις μόνος σου να ανοίξεις την Devc++ και έναν Javabuilder και να αρχίσεις να το ψάχνεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

#1 PHP Μιλάς για έναν τομέα που ασχολούμαι λίγες μέρες! Κάτσε ρε μεγάλε εσύ έφαγες κανένα χάπι σαν τον σούπερμαν και τα έμαθες όλα όταν γεννήθηκες?

#hardware 7,20 Το τόπικ αυτό είναι μια μ@λ@κί@ εκ μέρους μου.

#1 Μήπως μιλάς σε έναν άνθρωπο που δεν είχε κοιμηθεί για 2 μέρες τότε και το στομάχι του ήτανε έτοιμο να σπάσει?

Μήπως είχες απαντήσει ευγενικότατα τότε? Ε?

#1 ΜΟΒΟ Ρε αγόρι μου γλυκό....υπάρχουν bios σε κάποιες motherboard που κρατάνε logs μην με φτιάχνεις μεσημεριάτικο....η συγκεκριμένη φοράει μέχρι 450 celeron και υποστηρίζει και ECC.

Όταν ήθελα να στήσω ένα μηχάνημα για firewall devil linux....

Τότε το κατάλαβα... Το live cd έκανε boot και αποθήκευε τα configurations (apache,iptables,proxy. etc) σε ένα usb stick.

Οταν ξαναέκανα boot (αφ'ότου το είχα κλείσει) έψαχνε το configuration files... (without usb stick plugged)

Tην πρώτη φορά που bootare to cd,έφταξε το configuration file στο usb stick. Οταν μπήκα στο bios και έκανα clear bios log τότε ξαναέκανε install configuration και δεν μου ζήταγε το προηγούμενο. ;-)

#5 Debugging Αααχχχ.... πάει και αυτό το φτιάξαμε 8-)

#1 Bios logs... μόλις σου έλυσα την απορία ^^^

#5 Χωρίς σχόλια

Or1onas δεν καταλαβαίνω την επίθεση σου και για ποιο λόγο κάθησες και έψαξες το βιογραφικό μου...8-)

Ο λόγος που λέω κάτι και δεν το τεκμηριώνω είναι για να ξυπνήσω το μικρόβιο στον "ακροατή" για να το ψάξει...μπήκες? Το σακουλεύτηκες?

Teach a man how to hack and he will quit after a few weeks.....

Inspire a man how to be a hacker and soon he will find the path...

Οταν εσύ έχεις ρίξει εκατοντάδες ξενύχτια για να μάθεις κάτι θα το δώσεις έτοιμο στο πιάτο σε όποιον σε ρωτήσει?

Γιατί εγώ φίλε μου δεν πρόκειται να το κάνω...

@Silok

Τα αγαθά κόπις κτώνται....ελπίζω κάποια μέρα να με καταλάβετε

Κάποτε ήμουν σε μια σχολή.Σκάει ένα παλλικάρι με μια κοτσίδα μέχρι τον κώλο. Σατανιστής και συνέχεια πιωμένος,κρασιά και τα λοιπά.. Με ένα τουπέ πολύ παράξενο.... Οταν μίλαγε οι καθηγητές στέκονταν προσοχή... assembly,C,Linux,Δίκτυα..... Ολα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο...

Εχει φτιάξει δικιά του 3dengine !

Ο τύπος ήτανε και είναι από τους λίγους στο είδος του στον κόσμο.

Καθαρά γραφικά σε assembly/C. Εxploit writing/ Shellcoding...

Tον "πηγαίναμε" για τις γνώσεις,μας την έσπαγε για το ύφος του...

Ο άνθρωπος είναι από τους λίγους παγκοσμίως..έχουμε κρατήσει ακόμα επαφές...

Αυτή τη στιγμή είναι Admin σε πολύ γνωστό ISP.

Του έλεγα τότε...ρε εσύ ****** πές μου πώς.....

Και μου έλεγε αυτός...

-Βασικά θα φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να......

Με τσάντιζε αλλά ταυτόχρονα με κ@\/λωνε....

Μου έδωσε ένα Mandrake και κάποια λίστα με interrupts και από τότε κόλλησα ένα πολύ γλυκό μικρόβιο....

Το γεγονός ότι δεν μου έδωσε την τροφή στο στόμα (spoonfeeding) με έκανε να μάθω πάρα πολλά πράγματα μόνος μου.

Εδώ στο insomnia.....βοήθησα λίγο κάποιον....και μετά από 2-3 μήνες άρχιζε να μου το παίζει ιστορία.....

Να σας ξυπνήσω θέλω..όχι να σας την πώ......αλλά μου φαίνεται ότι ούτε και αυτό γίνεται κατανοητό...

Ενα p.m. προ ημερών, με θέμα αυτό το τόπικ...

Ωπα.

Τωρα πραγματικα τα ειπες.

Σπανια λεω σε καποιον μπραβο για τα λεγομενα του, ομως εσυ αξιζεις συγχαρητηρια.

Εγω δε θα μπορουσα να πω αυτα που ειπες, το πιθανοτερο να εχανα τον ελεγχο και να αρχιζα να λεω περι θεωριων συνομωσιων και ασυναρτησιων.

Ομως εσυ ειπες ακριβως την αληθεια.Ακριβως.

Τωρα γιατι ολοι προωθουν την ηλιθιοτητα δεν μπορω να καταλαβω.Τηλεοραση, παντου.

Ευτυχως ομως εχουμε ακομα το internet που αν δεν καταφερουν να το κανουν τηλεοραση τοτε θα παραμεινει το μονο οπλο απεναντι στις ορδες των idiotarian makers.

Αυτός που το έστειλε κατάλαβε απόλυτα τι ακριβώς ήθελα να πώ.

Δεν tha φανερώσω την ταυτότητα του. Αν θέλει θα την πεί ο ίδιος. Κάπου εδώ κοντά είναι..

Ελπίζω να απήντησα σε αρκετά ερωτήματα σας...

Trospe_the_Tw3aker

Δημοσ.

Φίλε trospe δεν σου είπε κανείς να πιάσεις κάποιον από το χεράκι και να περπατήσεις το μονοπάτι αλλά αρκεί να του το δείξεις (βλ.matrix)και μένα αν μου έλεγε κάποιος "βασικά θα φτιάξεις ένα πρόγραμμα ...." κι εγώ θα κ@υλωνα και θα προσπαθούσα ακόμη πιο δυνατά αλλά το κλείστε την τηλεόραση μόνο βοήθεια δεν είναι.Και όσο για τον άλλον που σου το έπαιξε ιστορία δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο και ειδικά σ'αυτό το φόρουμ.Αλλά με τον πρώτο καραγκιόζη ο αλτρουισμός σου έφυγε από το παράθυρο;Κι εγώ έτυχε να δείξω σ'έναν πιτσιρικά στην γειτονιά μου περί υπολογιστών.Κατάληξη:Δεν ξέρει ακόμη να γράψει cd after 2 years.Συν ότι εκοψε να μου λέει καλημέρα.Έλα όμως που ήρθε ένας ακόμη πιτσιρικάς και αφού του είπα κάποια πράγματα δεν είχε ξεκολλημό απ'το pc του και απ'το σπίτι μου.Και τώρα μετά από 6 μήνες βλέπω ένα πιτσιρικά να ξεσκίζεται στο διαβασμα περί pc και να το λύνει και να το δένει,εκεί που δεν άνοιγε βιβλίο και δύο γονείς πανευτυχείς που βλέπουν τον πιτσιρίκο να τραβάει τον δρόμο του.Θα μπορούσα κι εγώ να του πω κλείσε την τηλεόραση και διάβασε χωρίς να του δείξω τίποτε γιατί ο προηγούμενος ήταν παιδί τηγάνι.

Όσο για το ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ το λες σαν να είναι αρρώστια.Εσύ τι καταγωγής είσαι αν επιτρέπεται;Και μη βγούν τώρα τα κουτάβια του Λιακό και μας ζαλίσουνε.Θα προτιμούσα από τους κάθε γνώστες να βοηθούν κι όχι να κάνουν "Αφύπνιση".

Δημοσ.

Silok

Είσαι σωστός..

Καταρχάς Ελληνας είμαι...αλλά μισώ την σημερινή νοοτροπία μας.

Εχουνε χαθεί οι αληθινοί ανθρώποι,έχουν γίνει όλα δήθεν πλέον.

Ας μην ξεφύγουμε......

Αν γνώριζα κάποιον από κοντά και τον φέρμαρα ότι είναι εντάξει τύπος τότε ένα χέρι βοήθειας θα το έδινα...

Οπως έχω κάνει στο παρελθόν και Πετράν με ανεβάζει Πετράν με κατεβάζει και είναι και πολύ εντάξει άνθρωπος.

Δυστηχώς σε αυτές τις περιπτώσεις μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

και φυσάς και το γιαούρτι σε μεγάλο ποσοστό...

Και αν θες να διερύνουμε και το εύρος της συζήτησης...θα πρέπει να "μιλάς" με κρυπτογραφήσεις και proxies με τον/τους m8's που θα διαλέξεις.

Δεν είναι λίγο κουραστικό? Οταν servers των akamai technologies (FBI) υπάρχουν και στην otenet και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη? Για οτενετ ξέρω σίγουρα δεν ξέρω για άλλους ISP. Γύρω στους 30000 τέτοιους servers υπάρχουν παγκοσμίως. Ας μην πεταχτεί κανένας να ρωτήσει πως το ξέρω. Απλά το ξέρω.

Και εγώ έχω την παρέα μου > www.sentinel.gr > ...και εγώ συμβουλεύω κάποιους που θεωρώ αρκετά κοντά μου....αλλά γίνονται επιλογές πάντα....

Η αναφορά στην τηλεόραση, έγινε για να φύγουν τα ζωντανά conflicts που σου αποσπούν την προσοχή από το θέμα συζητήσεως...

Δημοσ.

@trospe

Δεν εχω σκοπό να τσακωθώ, ούτε και όπως έγραψα στην αρχή του post έχω κάτι μαζί σου προσωπικά. Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, απλά μιλάμε συχνά πυκνά στο forum.

Το οτι μιλάς για hacking είναι εντελώς τυχαίο σαν θέμα, δεν έχει καμμία απολύτως σημασία.

Το οτι μόνος σου παραδέχεσαι οτι εχω απαντήσει σε πολύ ήπιο τόνο πολλές φορές σε posts σου, αποδεικνύει πως δεν ειμαι κακοπροαίρετος.

Το πρόβλημα μου ειναι οτι ΚΡΙΝΕΙΣ άλλους, οταν ΔΕΝ εχεις ο ίδιος καλύψει τον εαυτό σου.

Το 'βιογραφικό' σου δεν το επέλεξα τυχαία. Από κάποια posts σου, κάποια από τα οποία ανέφερα και παραπάνω, έγινα σκεπτικός. Προσωπική μου επιλογή. Δεν την έκανα γνωστή, δε βγήκα να την πω πουθενά. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Δικαίωμα σου να λες ότι θες.

Μπορεί να έχεις ένα συγκεκριμένο ύφος γραφής που εγω προσωπικά θεωρώ 'δήθεν' και δε γουστάρω (πχ. απαντησεις του στυλ 'ψαξε στο google', 'εισηγητής στο cern', 'ένας τύπος που ήξερα και μαμάει το σύμπαν' και άλλα κουλά), αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έδειξα να ενοχλούμαι. Δεν απάντησα ποτέ σε έντονο ύφος. Δεν υπήρχε λόγος.

Εσύ όμως, έχοντας ήδη στο παλμαρέ σου απαντήσεις όπως αυτές που ανέφερα, και τις οποίες φυσικά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αναφέρω αφού 'στη λέω' - δε μπορώ να σε συκοφαντώ απλά λέγοντας γενικότητες, χωρίς να βασίζω κάπου την άποψη μου - βγαίνεις και πετάς μια 'ατάκα' στον αέρα, γενική και αόριστη, κ καθάρισες.

Αφού έχεις άποψη για τους άλλους, άκου και των άλλων για εσένα.

Επί της ουσίας δε νομίζω ότι απάντησες σε τίποτα.

Να σαι καλά. Το εννοώ.

Δημοσ.
Το οτι μιλάς για hacking είναι εντελώς τυχαίο σαν θέμα, δεν έχει καμμία απολύτως σημασία.

Προσωπική μου επιλογή. Δεν την έκανα γνωστή, δε βγήκα να την πω πουθενά.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!

Ta efxaristw pou exoune postarei merikoi se mena gia voitheia kai kapoia sticky posts pou exw grapsei pou voithoun afta den ta eides?

1781 atoma diavasane afto to topic mexri afti tin stigmi..... oi 1780 den eixane kanena provlima me ta grafomena mou...

mexri kai mpravo re magka me pm mou irthe....

Mipws yparxei kati allo se aftin tin ypothesi..?

O nown noito.....

Opoios me paei me paei... opoios me antipathei...kala na pathei :-)

Den mporeis na ta exeis kala me olous...

Egine file mou,kala na pernas. ;-)

Δημοσ.

@TrosPe i Petro :)

Diabase me poli prosoxi ta legomena sou , kathos kai tis topothetiseis

ton atomon pou elaban meros stin sizitisi..

Epetrepse mou , sumfwna me auta pou diabasa ma bgalw to sumperasma

(mporei na kano lathos) oti eisai pano apo 25 etwn.

Ti kathesai loipon kai asxoleisai me to na metadoseis kati to opoio tha to katalaboun ligoi ??

Kathese kai e3igeis ti einai Hacking ?? Se pion ?? Sta paidakia pou exoun mathei na pernoun etoimo kwdika , na kanoun remote attack kai na lene oti eimai Hacker ??

Ontos , emeis os neoi kapote , eimastan poli diaforetikoi apo ta shmerina

15xrona - 20xrona paidakia...

Nostalgia...

Tip : Min xaneis ton xrono sou ...asxoleisou me kati pio shmantiko..;)

MindControl

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

me diafora o Dekembrios anakyrhsete o mhnas twn ekskafwn...panagia mou exete piasei ta ftyaria kai tou dinetai kai katalavainei...gg allo ena topic 1 kai vale etous...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...