Προς το περιεχόμενο

Μετά το πακέτο τί???????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!!!!Σκέφτομαι να αγοράσω το πακέτο Forthnet 1024/26 ευρώ το μήνα. Μπορείτε να μου πείτε αν μετά το τέλος του 1 χρόνου της προσφοράς εκτός από την σύνδεση ADSL θα λήξει και η γραμμή ADSL του ΟΤΕ? Αν ναι θα πρέπει να αγοράσω τότε πάλι ένα παρόμοιο πακέτο με modem κτλ? Αν κρατήσω την γραμμή ADSL του ΟΤΕ και πάρω συνδεση από κάποιον παροχέα θα πληρώνω και στους 2 καθε μήνα ε? Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Μετά το πρώτο πακέτο μην πάρεις και δεύτερο!!!

Συνηθως αυτά μετατρέπονται αυτόματα σε αορίστου χρόνου μετά τη λήξη τους. Μπορείς να προλάβειςνα μη γίνει αυτη τη μετατροπή,αν δεν θες, με κάποια συνεννόηση με τον πάροχο. Η γραμμή σου θα ανηκει στον πάροχο, δεν θα μπορείς να την κρατησεις, αμα αλλάξεις ISP μετά τη ληξη του πακέτου.

Δημοσ.

Και εγω σκεφτομαι να παρω το ιδιο πακετο, ομως αν το παρω κατα το Σεπτεμβρη και εχουν ηδη γινει οι αναβαθμισεις, θα εχω εγω αναβαθμιση στα 2048, η θα μεινω στα 1024??

Δημοσ.

an to pareis 1024 tha ginei 2048 .an pareis paketo den mporeis na sinexiseis me paketo.an to kaneis tha katargithei i grami kai tha energopoiithei pali opote tha perimeneis.kai sta paketa i grammi pigenei ston provider.an kratiseis tin grammi apo ote nai tha sou rxetai kathe dio mines logariasmos apo ton provider.alla einai poli pio akriva.den axizei.pio ftina ta paketa.

Δημοσ.

Εγω θα (ξανα)πω, οτι δεν ειναι απολυτο το οτι δεν μπορεις να αναβαθμισεις πακετο με νεο πακετο χωρις να κοπει η συνδεση. Η προσωπικη μου πειρα (απο τη Vivodi συγκεκριμενα) λεει οτι γινεται και συγκεκριμενα μεχρι 31/8 με την προυποθεση οτι δεν εχει ληξει το παλιο πακετο.

Αλλα καλυτερα να τα πειτε face2face αυτα, ωστε να μη βρεθεις προ απροοπτου.

Δημοσ.

και στην forthnet δεν γινετε να ανενεωσεις πακετο με αλλο πακετο...

το εκανα παντως με ενα τηλεφωνακι του στυλ...

τωρα το αγορασα.. να το πεταξω?

λολ

τωρα θα μου πειτε γιατι το αγορασα? αφου το βρηκα με 50 ευρω στο φλιμαρκετ να μην το επερνα?

ουσιαστικα για τους πρωτους 5 μηνες στα 1024 πληρωνω 10 ευρω τον μηνα.

μπρααααβοοο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...