Προς το περιεχόμενο

Πως θα κατεβασω καποια βιντεο;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για παραδειγμα σε αυτο το site υπαρχουν καποια βιντεο τα οποια μπορω να τα δω realtime με το Windows media player. Πηγαινω στον φακελο των temporary και υπαρχουν εκει με την καταληξη .dat. Αν αλλαξω καταληξη ή αν τα μετακινησω αλλου δεν παιζουν. Τι να κανω;

Δημοσ.

akou ti tha kaneis poli aplo:

tha valeis na paixei to video sto wmp kai ekei tha kaneis dexi click properties tha vreis to destination kai tha tou kaneis antigrafi meta tha anoixeis ena dowload accelerator gia paradeigma ego eho to flashget kai tha kaneis apo auton mia nea lipsi epikolisi tin topothesia pou pires apo ton wmp kai to katevases ........

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο download-manager (αν δεν έχεις, κατέβασε), πηγαίνεις στις ιδιότητες του και επιλέγεις να διαχειρίζεται αυτός τα αρχεία με την κατάληξη που σε ενδιαφέρει, επομένως κάθε φορά που σε μία σελίδα αναζητεί ένα πρόγραμμα για να ανοίξει πχ ένα .wma αρχείο, θα ανοίγει ο manager (πχ DAP) και θα σου κατεβάζει το αρχείο στο pc σου.

Δημοσ.

Με το flashget γινεται αυτο; Γιατι δεν ειδα κατι.. Το ονομα του αρχειου που ειναι στα temporary ειναι το εξης :

100215_bb[1].dat και απο το e-mail adress που εχει " mms://a1181.v33484.c3348.g.vm.akamaistream.net/7/1181/3348/3baf636e/www.guinnessworldrecords.com/video_source/100215_bb.asf#0;1.000;0;0;1:2;2:2 " καταλαβαινω οτι προκειται για asf αρχειο.

Εσεις καταφερατε να κατεβασετε το συγκεκριμενο βιντεο;

Δημοσ.

έδωσα στο flashget να μου κατεβάσει :

mms://a1181.v33484.c3348.g.vm.akamaistream.net/7/1181/3348/3baf636e/www.guinnessworldrecords.com/video_source/100215_bb.asf

και μου το κατέβασε.....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το video downloader δεν λειτουργει. Επισης δε λειτουργε ουτε το Download Embedded ( extension ), αλλα ουτε μπορω να το κατεβασω απο το page info. Δεν υπαρχει στα Temporary Internet Files, και αν πατησω refresh τη σελιδα, δε θα μου το δειξει, αλλα θα πρεπει να περιμενω ξανα. Απο το Page info δε βγαζω καποια ακρη. Τι κανουμε σε τετοιο περιπτωσεις;

* Μη μου πειτε να παω εκει που λεει το google video. Απλα ετυχε εδω να κατεβαινει με αυτο το τροπο. Εχω δει πολλα παρομοια που δεν κατεβαινουν! *

http://www.kamazutra.be/counter-struck

Δημοσ.

Καταφερε να το κατεβασει κανεις; Οταν κανω δεξι κλικ πανω του λεει κατι για adobe flash player, αρα ειναι flash video. Πως τα κατεβαζω αυτα, εφοσον δε λειτουργουν οι μεθοδοι που κανω στα κανονικα βιντεο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...