Προς το περιεχόμενο

eleos..speedtouch 536+Emule

stefnic2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

vothia re paidia ta nevra mou...! ti na kano me afto to lowid???

exo mia 512 edo kai ena mina peripou kai to emule sindeotane kanonika,

edo kai merikes meres ime se lowid. provlima idietero me tis taxitites de exo diladi

katevazo akoma kai me 50k ...omos nomizo pos iparxei periorizmos sta apotelesmata tou serch pou kano.

ta port einai afta pou exei to emule apo mono tou :tcp 4662 udp 4672

den alaksa diladi tipota.! ta firewall einai klista (windows k kaspersky)

akoma stis rithmisis tou speedtouch vlepo ta port na iparxoun kanonika gia to Emule.

to mono pou exo alaksi afton ton kairo einai to Norton...evala kaspersky!

ps:ta velakia einai kitrina kai ta 2 stin idrogeio!

ps2:sosteme:.............!:(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω σου εχει μια λιστα απο χρησιμοποιουμενες ports

http://www.iss.net/security_center/advice/Exploits/Ports/

Διαλεξε μια που να μην ειναι σε αυτη την λιστα και θα εισαι ΟΚ ;-)

πχ βαλε την 17050

μπορεις να βαλεις ΟΠΟΙΟ port θελεις δεν εχει καμμια σημασια. Μπαινει ακομα και το ιδιο port σε udp tcp πχ. εγω εχω το 1515 και udp kai tcp. Επισης χρησιμοποιω και εγω το speedtouch536 (ειχα το 530 μεχρι 1 μηνα πριν).

Ιδεα: μπας και εχει αλλαξει η εσωτερικη ip της καρτας δικτυου σου? πχ δεν ειναι πλεον 10.0.0.1 αλλα 10.0.0.2?? καποιες φορες μου εχει τυχει και αυτο αγνωστο γιατι. (μαλλον το firewall κατι κανει) σε αυτες τισ περιπτωσεις δινει παντα low id

menu start meta control panel meta network connections meta local area connection.dexi klik kai properties. meta properties tcp ip kai dineis karfota ip gia to mixanima sou ekei.tin idia ip pou tha doseis karfota sto mixanima sou tin idia ip tha kaneis port forward.overlord apla to 536 den exei 10.0.0.138 allakapoia alli.mou diafeugei tora.

Απο προεπιλογη το ρουτερ σου εχει διευθυνση 192.168.1.254, αυτη δε χρησιμοποιεις και εσυ?

Λοιπον πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου->Συνδεσεις Δικτυου->Τοπικη συνδεση->Ιδιοτητες->Πρωτοκολλο Ιντερνετ (TCP/IP)->Ιδιοτητες και βαλε:

Διυθυνση ΙΡ 192.168.1.1

Μασκα υποδικτυου 255.255.255.0

Προεπιλεγμενη πυλη 192.168.1.254

Προτιμωμενος διακομιστης DNS 192.168.1.254

Και εχεις ρυθμισει σωστα την στατικη σου ΙΡ ως 192.168.1.1, ακολουθα και τις οδηγιες απο το Portfoward:

Port Forwarding for the Thomson/Alcatel SpeedTouch 536->eMule

-edit-

Σορρυ φιλε stefnic2 σου εδωσα οδηγιες ως 530, το διορθωσα για το 536 επειδη ειναι διαφορετικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...