punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Αγαπητοί φίλοι, τα φώτα σας γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα ο FF. Σε πολλές σελίδες που κάνω κλικ για να μου ανοίξει το link, και συνήθως συμβαίνει σε thumbnails φωτογραφιών όπου έχει javascript για να ανοίξει σε νέο παράθυρο/tab τη φωτογραφία (πχ εξώφυλλα αθλητικών εφημερίδων), ο FF κάνει resize το παράθυρο της εφαρμογής. Κάτι που είναι εντελώς εκνευριστικό καθώς πρέπει συνέχεια να το επαναφέρω, τραβώντας τις άκρες του. Πώς γίνεται να μένει σταθερό το μέγεθος τους παραθύρου; Έχω το Tab Mix Plus extension. Υπάρχει καμιά επιλογή εκεί; Ή στις κύριες επιλογές του FF?
Eusebius Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δεν κατάλαβα καλά (το παράθυρο που υπάρχει ήδη ή κάποιο άλλο αλλά για δοκίμασε αυτό: * Options * Content * Advanced (JavaScript Settings) * Ξετίκαρε το: Move or resize existing Windows
punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δεν κατάλαβα καλά Που να καταλάβαινες κιόλας δηλαδή; Ευχαριστώ θερμά φίλε μου!!!! Αυτό ήταν! Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Και συγνώμη για την κακή μου διατύπωση. Με γυροφέρνει ένας 5χρονος θηλυκός πύραυλος και έγραφα βιαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.