Προς το περιεχόμενο

problem with dvd

stratukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με μια ταινια-dvd. Την πηρα χθες απο το video club και δεν μου την διαβαζει καθολου το dvd-rw του υπολαγιστη μου. Δεν μου εχει ξανατυχει αυτο ειδικα με γνησιες ταινιες. Ξερει κανεις κατι γιαυτο; Εχω το nec 3550a

Δημοσ.

Μηπως ειναι "χτυπημενο"-γρατσουνισμενο απο την κατω πλευρα του το δισκακι?

Μηπως ειναι αλλου region?

Καθαρισετο με ενα πανι,σε αλλο drive dvdrom παιζει ή κανει τα ιδια κολπα?

Δημοσ.

Αλλο ενα κολπακι που προτεινω να κανεις ειναι να προσπαθησεις να την ριπαρεις την ταινια...Ετσι θα δεις αν οντως φταιει το δισκακι.Τα προγραμματα που πρεπει να δοκιμασεις ειναι τα DVD decrypter και DVDFab Dycrypter (μια φορα το πρωτο τη δευτερη το αλλο).

Αν δεν εχει προβλημα το drive (και εχει μονο καποιο μυστηριο κλειδωμα το dvd) η ταινια θα ξεκινησει να κατεβαινει στον σκληρο δισκο...Οταν με το καλο ολοκληρωθει την βλεπεις απο εκει.Αλλιως πας το dvd στο μαγαζι και τους λες οτι δεν παιζει καθολου

Δημοσ.

Πολυ περιεργο ρε παλικαρια .Πηγα πισω την πρωτη ταινια και μου εδωσε ενα αλλο αντιτυπο της ταινιας,το οποιο ουτε και αυτο διαβαζει. Μου εχει σπασει τα νευρα...

help!!!!!!!!

Δημοσ.

Το any dvd δεν μπορει να διαβασει το dvd γιατι δεν το διαβαζει ουτε το drive.Ολα τα προγραμματα που εχω μου βγαζουν το ιδιο μηνυμα..οτι δεν υπαρχει δισκος. Υπαρχει καποιος που εχει "δει" την ταινια σε pc; Ρωταω, μηπως φταιει το nec...και δεν εχω και αλλο τωρα..

Δημοσ.

Οταν επεστρεψα το πρωτο το δοκιμασε ο τυπος και εμεινα μ@λ@κ@ς γιατι επαιζε κανονικοτατα. Και αυτο που εχω τωρα το δοκιμασα σε μια συσκευη δωδ συνδεδεμενη με τηλεοραση και παιζει κανονικα.Φοβαμαι μηπως εχει καμια νεα προστασια που να μην το διαβαζουν αντιγραφικα dvd.

Δημοσ.

Tα νεα κλειδώματα ( sοny... ) δεν επιτρέπουν αναπαραγωγη σε PC.

Moνο με Unlock Software το βλέπεις.

Ετσι για την ιστορία ποιος τίτλος είναι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...