Προς το περιεχόμενο

Mythtv!!!

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.mythtv.org

Φοβερό πρόγραμμα.

Μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα να το εγκαταστήσω στο Slackware μου και έχω πάθει πλάκα.

Αν και έκδοση svn παίζει παραπάνω από ικανοποιητικά.

Το έχει κανείς άλλος; Εντυπώσεις;

Λίγο με τους ελληνικούς χαρακτήρες από τα tags των mp3 και με την κάρτα ήχου (δεν παίζει ac3) έχω πρόβλημα αλλά πιστεύω θα το φτιάξω κι αυτό.

Όσοι μπορείτε και δεν το έχετε δει, δοκιμάστε το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κορυφαίο που διάβασα στο mythtvtalk είναι πως ένας ήθελε να έχει mythbackend στην Αγγλία και mythfrontend στην Αμερική! Ωραία πράγματα, αν έχεις και τις γραμμές να τα πραγματοποιήσεις.

Ναι, σαν windows media center είναι αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Υστερεί βέβαια σε μερικά πράγματα (π.χ δε μπορείς να βλέπεις φωτογραφίες ενώ ταυτόχρονα ακούς και μουσική) αλλά δε μπορώ να φανταστώ που θα φτάσει η εξέλιξη του project σε μερικά χρόνια από τώρα.

Κοιταξα το documentation και οσο διαβαζω για αυτο τοσο πιο πολυ με συναρπαζει, αν και δεν ειμαι τηλεορασακιας γενικα.

Στο μελλον που θα αυξηθουν οι μεσοι οροι των cpu speeds και των internet συνδεσεων, δεν θα ηταν αδυνατον να υπαρχουν backends σε ολον τον κοσμο που θα δινουν τηλεοραση παντου!!Ενα network σαν το bittorrent οπου ολοι θα δινουν live τα προγραμματα της χωρας τους και θα βλεπουν των αλλων!!!:twisted: :twisted:

Περα ομως απο τις φαντασιωσεις, θελει κοπο για να το εγκαταστησεις και hardware, το οποιο δεν εχω.:(

Με skystar2 (παρέα με ένα πρώτο ξαδέλφο του vdr). Δεν είναι μόνο για να βλέπεις τηλεόραση. Με τα plugins βλέπεις φωτογραφίες, dvd, divx, video γενικότερα, ακούς μουσική, σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις dvd από τις εγγραφές και τα βίντεο που έχεις ήδη, εμφανίζει τον καιρό, νέα κτλ. Επίσης υπάρχει frontend για xbox αν και δεν το έχω δοκιμάσει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Βγήκε νέα έκδοση μόλις χτες, 0.20

Εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι μπορεί να κλείσει τον υπολογιστή να ανοίξει σε μια προκαθορισμένη ώρα για να γράψει μια εκπομπή και μετά να ξανακλείσει μόνο του!!!

Βέβαια το έκανε και σε προηγούμενες εκδόσεις αλλά μόλις το ανακάλυψα:)

http://www.mythtv.org/wiki/index.php/Release_Notes_-_0.20

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...