Προς το περιεχόμενο

Aganaktismenos Me Ton P-ote!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re pedia eleos!2 fores tous exw parei gia anabatmhisi Adsl sto 134 se diaforetikes meres..kai tis 2 meres mou lene "afiste mas ena til kai tha sas paroume til" kai opws einai autonoito DEN ME PHRAN!eleos pia kai tous plirwnoume tous malakes!ksereis kaneis ti mporw na kanw?i an eiparxei allos tropos gia anabathmisi Adsl?

Δημοσ.

Γιατι δε παιρνεις καποιο πακετο ADSL και να αφησεις τον παροχο σου να φαει στην μαπα τον ΟΤΕ? Σε συμφερει και καλυτερα απο αποψη τιμης...

Δημοσ.

Γιατί δεν πας σε ένα OTEshop επίσης? Από κοντά δεν θα σου αρνηθούν... Εκτός αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες πορτες στη γραμμή που θες. Το ελεγξες αυτό?

Δημοσ.

tythora portes tha iparxoun.anabathmisi tha ton kanoun oxi apo tin arxi.kai oso xero pali se mia karta koumponeis.to exo dei auto dioti exo dei pelati 512/128 kai otan pira ston ote gia dokimi ton koumposan sta 384/128.

Δημοσ.
re pedia eleos!2 fores tous exw parei gia anabatmhisi Adsl sto 134 se diaforetikes meres..kai tis 2 meres mou lene "afiste mas ena til kai tha sas paroume til" kai opws einai autonoito DEN ME PHRAN!...
Δεν μ' αρέσει να υποστηρίζω τον ΟΤΕ, όμως ούτε μένα με πήραν τηλέφωνο, αλλά σε λιγότερες από 24 ώρες, ο router είχε κλειδώσει στην μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ρίξε μια ματιά, ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωσή σου. (το ότι έπρεπε να σε πάρουν έτσι κι αλλιώς τλφ. είναι άλλο θέμα, το σημαντικό νομίζω είναι να γίνει η δουλειά σου).

Δημοσ.
Δεν μ' αρέσει να υποστηρίζω τον ΟΤΕ' date=' όμως ούτε μένα με πήραν τηλέφωνο, αλλά σε λιγότερες από 24 ώρες, ο router είχε κλειδώσει στην μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ρίξε μια ματιά, ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωσή σου. (το ότι [u']έπρεπε[/u] να σε πάρουν έτσι κι αλλιώς τλφ. είναι άλλο θέμα, το σημαντικό νομίζω είναι να γίνει η δουλειά σου).

kai pws tha to dw auto re file?exw router kai deixnei mono to eikonidio tou lan diktiou sta 100mbit..

Δημοσ.
kai pws tha to dw auto re file?exw router kai deixnei mono to eikonidio tou lan diktiou sta 100mbit..

ολοι οι RΟUTER εχουν web interface.μεσο μιας ip μπαινουμε ρυθμιζουμε και βλεπουμε τα παντα.οπως και την ταχυτητα συνδεσης του rοuter μας με το modem στο dslam του ΟΤΕ και πολλα αλλα.οπως προσφατα ειδα και το update που εκανε ο οτε στης γραμες απο 384 σε 512/192

Δημοσ.

oti router kai na exeis panta grafei se mia kartela se ti exei klidosei i grammi.px to zyxel mpenei me telnet epilogi 24 kai meta 1 kai to blepeis.to d-link exei kartela dsl status to jetspeed stin kartella home to grafei.

Δημοσ.

Είναι τελείως βλάκες ολοι αυτοι του ΟΤΕ. Μην περιμενεις τπτ απο αυτους. Εμενα μου διέκοψαν την αιτηση για σύνδεση DSL επειδή δεν μπορουσαν να λύσουν ένα προβλημα και δεν με πηρε κανεις τηλέφωνο, μέχρι που πήγα απο κει.

Δημοσ.
tythora portes tha iparxoun.anabathmisi tha ton kanoun oxi apo tin arxi.kai oso xero pali se mia karta koumponeis.to exo dei auto dioti exo dei pelati 512/128 kai otan pira ston ote gia dokimi ton koumposan sta 384/128.

Από ότι θυμάμαι έχει να κάνει με πόρτες... αναβάθμιση σημαίνει αλλάγη VP/VC... αλλά δεν το εχω δει κι από κοντά, ουτε συνηθίζεται να μην υπάρχουν πορτες όταν κάνεις αναβάθμιση,οπότε δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη!

Δημοσ.

oute ego to exo dei apo konta kai xero oti otan kanoun anabathmisi meta pragmati ston router allazoun vp kai vc.alla stin praxi exo dei oti apo 512/128 exoun katevasei ton pelati xoris na paro tilefono stous routers kai ton katevasan sta 384/128 gia na doume mipos ekei sigxronizei.telika sigxronise ekei giati sta 512 logo metalis apostasis den mporouse na pexei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...