forensic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Γειά σε όλους! Μου είχε παρουσιαστεί και παλιά αυτό το πρόβλημα, αλλά ούτε που θυμάμαι τί είχα κάνει για να το λύσω... Τα αρχεία με επέκταση chm λίγο πολύ τα ξέρετε. Είναι compiled αρχεία hlp (help files). Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι ότι έχω αρκετά ebooks σε αυτό το format και όποιο και αν ανοίξω το παράθυρο δεν εμφανίζει τίποτα (αντί να εμφανίζει περιεχόμενα στα αριστερά και τη σελίδα δεξιά) - δείχνει σαν κολλημένο. Γίνεται minimize-maximize κανονικά, αλλά το περιεχόμενο δεν εμφανίζεται. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε σίγουρα με την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος στον υπολογιστή, αλλά δεν το έχω εντοπίσει. Προσωρινά για να τα διαβάσω τα μετατρέπω σε pdf αλλά σε ορισμένα αλλάζει τη γραμματοσειρά και γίνεται πραγματικά κουραστικό στην ανάγνωση. Αν κάποιος έχει δει αυτό το πρόβλημα ας βοηθήσει
asmilon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Κανεις εναν ελεγχο για spyware στο μηχανημα σου? Τα chm χρησιμοποιουν την μηχανη του Internet Explorer 6 οποτε αν κατι δε πηγαινει καλα με τον ΙΕ προκαλει προβλημα γενικα...
alkisg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Κάνε λίγο τα παρακάτω και πες μας τι αποτέλεσμα έχουν για να προσδιοριστεί λίγο καλύτερα το πρόβλημα. 1) Έναρξη->εκτέλεση και δίνεις c:\windows\help\ntcmds.chm 2) Έναρξη->εκτέλεση και δίνεις hh mk:@MSITStore:c:\windows\help\ntcmds.chm::/ntcmds.htm 3) Στον Internet Explorer, γράφεις στη γραμμή διευθύνσεων mk:@MSITStore:c:\windows\help\ntcmds.chm::/ntcmds.htm Με όλες τις παραπάνω μεθόδους βλέπεις κενές σελίδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.