mj23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 καλησπερίζω και μπαίνω στο ψητό. Η απορία μου αφορά το FUNAI DVP 6200. Σήμερα αγόρασα αυτό το dvd απο τον Καρφούρη. Οι αρχικές μου εντυπώσεις είναι καλές, αν και στην αρχή δυσκολευόταν με ένα dvd γεμάτο divx. Στη συνέχεια και υπο την απειλή ότι θα το γυρίσω πίσω το έπαιξε. Όμως στη συνέχεια απογοητεύτηκα, καθώς δεν εμφανίζει καθόλου τους Ελληνικούς υπότιτλους, σε μορφή srt. Μάλιστα μου τονίζει ότι δεν υπάρχουν. Να επισημάνω ότι έχω βάλει τα αρχεία χύμα στο dvd, 4 αρχεία avi και 4 αρχεία srt, με την ίδια ονομασία πάντα. Υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος, ώστε να εμφανίζονται; σε μορφή *.sub ή οτιδήποτε; (εάν έχω πει βλακεία μη γελάσετε). Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο firmware που να ταιριάζει; Αν και αυτό το βλέπω λίγο δύσκολο διότι το συγκεκριμένο player το έκοψα για φρέσκο...
SKOKMAN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 kaneis re paidia? exo to idio dvd kai den vlepo katholou sub. oute kan san arxio
Inzaghi1983 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια, κανενα standalone δεν παιζει απο μονο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΟΤΛΟΥΣ υπο μορφη srt, sub η οτιδηποτε αλλο... Η μονη (ευκολη...) λυση ειναι να βρεθει firmware update για το συγκεκριμενο μοντελο η πιο απλα (αυτο που κανω και γω) να ενσωματωσεις τους υποτιτλους στην ταινια (απλη διαδικασια, περιπου 1-1:30 ωρα). Δοκιμασε να κατεβασεις εξωτερικους αγγλικους υποτιτλους να δεις που θα παιζει την ταινια με τους υποτιτλους και φυσικα στα περιεχομενα του DVD ΔΕΝ θα φαινονται αυτα τααρχεια υποτιτλων, αλλα θα παιζουν.
klog Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια, κανενα standalone δεν παιζει απο μονο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΟΤΛΟΥΣ υπο μορφη srt, sub η οτιδηποτε αλλο... Sorry για την παρέμβαση αλλά όταν λές κανένα τι εννοείς? Το LG DVX 172 το οποίο παίζει κανονικά τους υπότιτλους(srt,sub και άλλους τύπους) αρκεί να έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία που αναφέρεσαι? Τέλος πάντων υπάρχουν DVD που παίζουν απευθείας και άλλα που με κάποιο νέο Firmware κάνουν και αυτά την δουλειά Μια ματιά σε διάφορα σημεία αυτού του forum δίνουν αρκετές πληροφορίες.
transit72 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 kai pos ensomatoneis tou ypotitlos? Ginetai me to VirtualDub. An thumamai kala, anoigeis to avi kai prostheteis tous upotitlous san stream. Gia plireis odigous xrisis des sto www.doom9.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.