Προς το περιεχόμενο

Funai DVD 6200 (standalone)

mj23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερίζω και μπαίνω στο ψητό.

Η απορία μου αφορά το FUNAI DVP 6200.

Σήμερα αγόρασα αυτό το dvd απο τον Καρφούρη. Οι αρχικές μου εντυπώσεις είναι καλές, αν και στην αρχή δυσκολευόταν με ένα dvd γεμάτο divx. Στη συνέχεια και υπο την απειλή ότι θα το γυρίσω πίσω το έπαιξε.

Όμως στη συνέχεια απογοητεύτηκα, καθώς δεν εμφανίζει καθόλου τους Ελληνικούς υπότιτλους, σε μορφή srt. Μάλιστα μου τονίζει ότι δεν υπάρχουν. Να επισημάνω ότι έχω βάλει τα αρχεία χύμα στο dvd, 4 αρχεία avi και 4 αρχεία srt, με την ίδια ονομασία πάντα.

Υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος, ώστε να εμφανίζονται; σε μορφή *.sub ή οτιδήποτε; (εάν έχω πει βλακεία μη γελάσετε).

Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο firmware που να ταιριάζει; Αν και αυτό το βλέπω λίγο δύσκολο διότι το συγκεκριμένο player το έκοψα για φρέσκο...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια, κανενα standalone δεν παιζει απο μονο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΟΤΛΟΥΣ υπο μορφη srt, sub η οτιδηποτε αλλο...

Η μονη (ευκολη...) λυση ειναι να βρεθει firmware update για το συγκεκριμενο μοντελο η πιο απλα (αυτο που κανω και γω) να ενσωματωσεις τους υποτιτλους στην ταινια (απλη διαδικασια, περιπου 1-1:30 ωρα).

Δοκιμασε να κατεβασεις εξωτερικους αγγλικους υποτιτλους να δεις που θα παιζει την ταινια με τους υποτιτλους και φυσικα στα περιεχομενα του DVD ΔΕΝ θα φαινονται αυτα τααρχεια υποτιτλων, αλλα θα παιζουν.

Δημοσ.
Ρε παιδια, κανενα standalone δεν παιζει απο μονο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΟΤΛΟΥΣ υπο μορφη srt, sub η οτιδηποτε αλλο...

Sorry για την παρέμβαση αλλά όταν λές κανένα τι εννοείς?

Το LG DVX 172 το οποίο παίζει κανονικά τους υπότιτλους(srt,sub και άλλους τύπους) αρκεί να έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία που αναφέρεσαι?

Τέλος πάντων υπάρχουν DVD που παίζουν απευθείας και άλλα που με κάποιο νέο Firmware κάνουν και αυτά την δουλειά

Μια ματιά σε διάφορα σημεία αυτού του forum δίνουν αρκετές πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...