Προς το περιεχόμενο

Robot Chicken

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, δεν ξέρω πόσοι γνωρίζατε την ύπαρξη αυτής της σειράς (παίζει απο το Φλεβάρη του 2005), αλλά εγώ την ανακάλυψα μόλις προχθές...και έλιωσα στο γέλιο.

Η σειρά είναι απο τους Seth Green (ηθοποιός και η φωνή του Chris στο Family Guy) και Matthew Senreich (μου είναι άγνωστος).

Βασίζεται στην τεχνική stop motion animation με κούκλες, πλαστελίνες, χαρτοσακούλες και ένα σωρό άλλα αντικείμενα. Στο youtube έχει κάποια επεισόδια ολόκληρα και κάποια αποσπάσματα. Χαρακτηριστικό των επεισοδίων είναι ότι δεν υπάρχει πλοκή, και συνήθως ούτε κάν ένα main theme. Η τυχαιότητα των σκετς χτυπάει κοκκινο (αν έχετε δει Family Guy, εδώ το concept έχει προχωρήσει έτη φωτός μπροστά lol). Το κάθε επεισόδιο προβάλλεται σαν μια σειρά απο διαδοχικά zapping...

Μέχρι τώρα έχουν παιχθεί 2 season. Η 1η πρέπει να έχει βγει και σε dvd.

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Την περασμένη Tρίτη παίχτηκε το 2x11 "Adoptions an Option"

Τρελό χιούμορ όπως πάντα...Ειδικά οι φασεις με "Pegasus, E.T. και Insp.Gadget"

Σήμερα (Κυριακή) 2x12 "The Munnery" , όπου θα κάνει εμφάνιση και το Kraken

Δημοσ.

έχει βρει κανείς υπότιτλους για τούτη τη σειρά? pm me plz.

θα πόσταρα στο thread για τους υπότιτλους αλλά μάλλον εδω έχω πιο πολλές ελπίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδά και εγώ πρόσφατα το 1χ01 επεισόδιο, και έγινα φανατικός οπαδός της σειράς! :) Οι τύποι που κάνουν την σειρά είναι παλαβοί! Δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην σκοτώνεται/ σακατεύεται κλπ κάποια κούκλα!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Robot_Chicken

Robot Chicken will perform a 30 minute parody dedicated to Star Wars on June 17, 2007 featuring the voices of George Lucas and Mark Hamill.

According to Adult Swim's website, Robot Chicken has been renewed for a 20-episode third season, which will start on August 12th.

There was also a commercial that aired on the end of 2006, entitled, "You Could Be On Robot Chicken", hinting that there will be a third season.

• Moderators
Δημοσ.

Έχουν και ένα trailer για το special στις 17/07.

Από youtube

Κάποιες σκηνές έχουν σίγουρα ήδη παίξει σε περασμένα επεισόδια (Jedi Bush, After the Death Star Explosion)

Δημοσ.

Ρε σεις τα 2 πρωτα επεισοδια ειναι το πρωτο με το superheroe reality Και το δευτερο με τις αναφορες σε σειρες με Bloopers κλπ????

Δεν παιζονται οι τυποι.... Απιστευτα πραγματα!!!

Δημοσ.

den exo dei th seira, alla eida ston connan o brien (talk show sto nbc) kai eixan kalesmeno ton seth green gia na promotarei to star wars episode kai edeikse kai ena mikro klipaki. H plaka einai oti o green epeze to gio tou all bundy sto married with children!

Akyro, molis koitaksa ta credits tou, den einai autos. Moiazoun poly kai einai to idio kontopitharoi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...