Hyperst Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Gia xara se olous tous tyxerous me Mac! Pigenete edo: http://www.apple.com/macosx/leopard/ gia na deite ti mas perimenei se poly ligo:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 gia na deite ti mas perimenei se poly ligo:) Spring 2007 για την ακρίβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Το spaces λετε να σημαινει οτι ετοιμαζουν και virtualisation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 To Leopard κυκλοφορεί ήδη στα γνωστά "μαγαζιά". Οσοι πιστοί προσέλθετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugoruyo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Βασικά αυτό με τα torrents είναι μούφα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Έχω στα χέρια μου το Leopard Developer Preview, θα το εγκαταστήσω αρχές Σεπτεμβρίου (όταν αλλάξω σκληρό στον iMac και βάλω τον 320άρη) και θα γράψω εντυπώσεις. Στους private trackers, το συγκεκριμένο torrent είναι απαγορευμένο δια ροπάλου, η Apple καραδοκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 http://www.leopardvision.com/ Windows without windows! Για να δουμε, θα το κανουν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 http://www.leopardvision.com/ Windows without windows! Για να δουμε' date=' θα το κανουν αυτο?[/quote'] Δεν βλέπω κάτι αξιομνημόνευτο. Ο τύπος έφτιαξε ένα site με ωραίο όνομα και για να μην είναι άδεια η σελίδα έβαλε και μια λίστα με τα (ήδη ανακοινωμένα από την Apple) χαρακτηριστικά του Leopard. Ο λόγος που το έκανε αυτό, αναφέρεται ξεκάθαρα πάνω πάνω: Leopard VisionDomain for sale Ελπίζει πως το site θα γίνει αρκετά δημοφιλές ώστε κάποιος (η ίδια η apple ίσως) να προσφερθεί να το αγοράσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Spring 2007 για την ακρίβεια Απ'ότι δείχνουν τα πράγματα μπορεί και πιο νωρίς. Αν και developer preview το συγκεκριμένο build του 10.5 φαίνεται ανησυχητικά σταθερό.. σε σχέση με τα αντίστοιχα preview των 10.3 και 10.4. Μένει να δούμε αν με την προσθήκη καινούριων features θα αλλάξει κάτι. Συμβουλή μου όμως, επειδή βγαίνουν και θα βγουν διάφορες εκδόσεις για κατέβασμα είναι να μην το εγκαταστήσετε στο mac σας. Δεν νομίζω να έχει ενδιαφέρον για τον απλό χρήστη. Developer Preview είναι. Κανείς δεν του εγγυάται ότι μετά από ένα λεπτό δεν θα δει kernel panic. Αν και είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν αντέχουν τόσο μεγάλη αναμονή... Το spaces λετε να σημαινει οτι ετοιμαζουν και virtualisation? Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο φίλε μου. Τα spaces, όπως θα έχουν διαπιστώσει οι περισσότεροι, δεν είναι τίποτα άλλο από τα virtual desktop που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στο Unix. Απλά η Apple υλοποίησε το συγκεκριμένο functionality με ένα πιο όμορφο και "εργονομικό" τρόπο κατα τη γνώμη μου. Πάντως θυμάμαι υπήρχαν συζητήσεις για να μπουν απ'το 10.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μπορω να εγκαταστησω νεα εκδοση του λειτουργικου πανω απο μια υπαρχουσα(πχ το leopard πανω απο το tiger), κρατωντας ολες τις ρυθμισεις που εχω κανει και φυσικα ολα τα προγραμματα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μπορω να εγκαταστησω νεα εκδοση του λειτουργικου πανω απο μια υπαρχουσα(πχ το leopard πανω απο το tiger), κρατωντας ολες τις ρυθμισεις που εχω κανει και φυσικα ολα τα προγραμματα μου? Δεν ξέρω τι διαβάζεις στα διάφορα site αλλά σε καμία περίπτωση μην το κάνεις αυτό και γενικότερα ούτε clean setup δεν σου προτείνω. Μην ξεχνάς το σημαντικότερο: είναι developer preview. Μπορεί να "καταστραφεί" ξαφνικά το σύστημά σου επειδή έγινε μια αλλαγή πχ. στα permissions ένος library στο τάδε framework. Καταλαβαίνω τη μεγάλη περιέργεια/αγωνία αλλά για τον απλό χρήστη κατά την γνώμη μου δεν είναι functional. Πολλά προγράμματα έχουν προβλήματα και αυτός είναι ο λόγος που βγαίνει το developer preview. Να χτίσουν οι developers τις εφαρμογές τους για το leopard, να δουν τι προβλήματα έχουν και να στείλουν το ανάλογο feedback στoυς μηχανικούς της Apple. Είναι στην ουσία μια αμφίδρομη διαδικασία μεταξύ developers. Και χαίρομαι που το κάνει αυτό η Apple γιατί αλλιώς θα έβλεπες μετα απο λίγο καιρό Mac OS X 10.5.1 -> download update ~2GB, όπως συμβαίνει με άλλες εταιρίες (ονόματα δεν λέμε ) που προσπαθούν 5 χρόνια να κάνουν release ένα λειτουργικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μιλαω για οταν κυκλοφορησει η τελικη εκδοση του leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μιλαω για οταν κυκλοφορησει η τελικη εκδοση του leopard. Sorry, τότε δεν κατάλαβα καλά. Ναι, θα μπορείς αλλα δεν στο προτείνω. Καλύτερα να πάρεις ένα backup του λογαριασμού σου και να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εννοεις θα οτι ισως δημιουργηθουν προβληματα μετα την αναβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εννοεις θα οτι ισως δημιουργηθουν προβληματα μετα την αναβαθμιση? Ναι, αυτό εννοώ. Μπορεί η Apple να σου δίνει την επιλογή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη για σένα. Μην ξεχνάς ότι δεν κάνεις upgrate ένα application αλλά ένα λειτουργικό σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.