Προς το περιεχόμενο

Συνεχής αυξομείωση ταχύτητας Downloading

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ ρε συ!!!!Καληνύχτα!

oti allo ine pes mas.aurio dokimazeis kai me kalodio.an den petixei auto me to b g mporeis na pexeis kai me tin karta tou pc.diladi na tin baleis na douleuei full sima kai oxi se sinartisi me to power management.diorthonei kai auto kapooia provlimata.

Δημοσ.

Αυτό ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!

Άφησα το κανάλι 11 και γύρισα το mode από mixed σε 11b+ και η ταχύτητα είναι σταθερά καρφωμένη μεταξύ 68-72!!!!!

Αν ήξερα ότι ήταν τόσο απλό!!!!Τζάμπα ταλαιπωρία όλο το καλοκαίρι!

Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω!!!!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσ.
Αυτό ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!

Άφησα το κανάλι 11 και γύρισα το mode από mixed σε 11b+ και η ταχύτητα είναι σταθερά καρφωμένη μεταξύ 68-72!!!!!

Αν ήξερα ότι ήταν τόσο απλό!!!!Τζάμπα ταλαιπωρία όλο το καλοκαίρι!

Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω!!!!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

euxome ta grafimata sou na ine tora sto full xoris provlima.pes mas an itan ola kala olo to bradi i an arxise ta idia.

Δημοσ.

Λοιπόν!Όλο το βράδυ είχα βάλλει να κατεβεί ένα αρχείο που από άποψη seed/peer ήταν χάλια. Ο τρόπος που κατέβαινε ήταν μεν χάλια γενικότερα αλλά δεν εμφανίζονταν το πρόβλημα που είχα μέχρι χθες. Δοκίμασα να κατεβάσω και ένα αρχείο από τον γνωστό (γαλανόλευκο...) ελληνικό ιδιωτικό tracker και πήγαινε σφαίρα!Τώρα το πρωί βέβαια δεν ξέρω πως και γιατί αλλά το azureus εκεί που πήγαινε μια χαρά μου έκανε κάτι απότομες αποσυνδέσεις (όχι αυξομειώσεις ταχυτητας...)κάτι που μάλλον είναι άσχετο με το πρώην πρόβλημά μου. Γι' αυτό επέστρεψα στο utorrent που ήμουν παλαιότερα και όλα πάνε και πάλι ρολόι. Άλλωστε είχα δοκιμάσει το azureus μήπως εφταιγε αυτό για τις αυξομειώσεις αλλά από τη στιγμή που το πρόβλημα λύθηκε πιστεύω ότι το utorrent είναι σαφώς καλύτερο....Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Δημοσ.

Ρε παδιά θα τρελαθώ δηλαδή δεν γίνοντε αυτά...

ανά διαστήματα μερών η σύνδεση μου πάει σφαίρα με 50-55 σταθερά(512 σύνδεση) και ανά διαστήματα (κανά διήμερο) αυξομειώνετε η ταχύτητα σε χάλια ταχύτητεσ από 5 μέχρι 30 kb .Τι γίνετε πια?

Θα μας τρελάνουν?

Δημοσ.
Ρε παδιά θα τρελαθώ δηλαδή δεν γίνοντε αυτά...

ανά διαστήματα μερών η σύνδεση μου πάει σφαίρα με 50-55 σταθερά(512 σύνδεση) και ανά διαστήματα (κανά διήμερο) αυξομειώνετε η ταχύτητα σε χάλια ταχύτητεσ από 5 μέχρι 30 kb .Τι γίνετε πια?

Θα μας τρελάνουν?

kanoun test drive.otan teliosoun tote tha fanei ti exei ginei kai mono tote tha diloseis vlavi kai tha deis ti ginetai stin praxi.mexri tote oti kai na peis ston ote den exei noima

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...