chripapa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Είμαι στη Forthnet. Η ταχύτητα της σύνδεσής μου είναι 384 και εδώ και 2-3 μέρες 512.Χρησιμοποιώ ADSL σύνδεση από τον Ιανουάριο. Μέχρι τον Ιούνιο, όταν κατέβαζα Torrent σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις (και κυρίως σε μη ιδιωτικα trackers) η ταχύτητα αυξομειώνοταν. Είχα ξανακάνει post και μου είχαν πει ότι φταίει το ότι κατέβαζα από μη ιδιωτικά trackers οπότε δεν το συνέχισα παρ' όλο που μερικές φορές είχα το ίδιο πρόβλημα ακόμα και όταν κατέβαζα από τα γνωστά ελληνικά private trackers. Παρεπιπτόντως το ratio μου είναι καλό(1,65). Από τον Ιούλιο όμως μέχρι και σήμερα η κατάσταση έχει επιδυνωθεί πάρα πολύ!Πλέον, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ η ταχύτητα downloading αυξομειώνεται είτε κατεβαζω από private tracker είτε όχι. Και όταν λέω αυξομειώνεται εννοώ ότι φτάνει σε ένα επίπεδο(όχι ιδιαίτερα καλό), στη συνέχειαμηδενίζεται και άντε πάλι από την αρχή. Σκέφτηκα ότι ίσως φταίει η αναλογία seeds/peers αλλά ακόμα και όταν κατέβαζα πολύ καλά από αυτή την άποψη αρχεία είχα το ίδιο πρόβλημα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατι η ADSL σύνδεσή μου έχει ουσιαστικά ακυρωθεί! Ευχαριστώ πολύ
pao132003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 προφανώς ο router δυσκολεύεται να συγχρονίσει λόγω θορύβου. έλεγξε το signal/noise ratio, όσο μικρότερο είναι τόσο χειρότερα
mikeharitakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 katarxin...apo tin stigmi pou katabazeis torrent i taxitita sou min perimeneis na einai statheri...aneksartita posous users exeis...auto pezei rolo apo to megethos tos part tou kathe arxeiou pou katebazeis...episis pezei rolo kai to programa pou exeis gia torrent..kai exw eixa to bitcomet kai to azureus kai eixa kai egw teties auksomeiwseis...meta ebala to utorrent kai douleueu pio strwta...elpizw na se boithisa
pao132003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 καλά, είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί μtorrent (κοίτα τη συνημμένη εικόνα) αλλά επιμένω να κοιτάξεις το s/n και το line attenuantion
insomniaK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε να κατεβάσεις από κάποιον server, eg rapidshare, ένα μεγάλο αρχείο (πάνω από 100mb) και παρακολούθα μέσα από το task manager πως πάει η ταχύτητα σου. Αν έχει την ίδια συμπεριφορά, τότε είναι πρόβλημα της γραμμής σου και ίσως πρέπει να απευθυνθεις στον ΟΤΕ, αλλιώς ισχύει αυτό που είπε ο mikeharitakis και δοκίμασε άλλα προγράμματα για torrents.
chripapa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Κατέβασα από rapidshare και η ταχύτητα έπαιζε μεταξύ 35,5 και 37,5. pao132003: Επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς να βρω αυτά που μου ειπες παραθέτω την εικόνα μήπως και είναι αυτά.Αν μπορείς εξήγησέ μου please.... Πάνω στη προσπάθεια να τα βρω πάντως, πήγα στο ΟΑΜ TEST (το οποίο δεν έχω ιδέα τι είναι ) και ενώ για όλα μου έβγαζε success, για το F4 seg to seg έβγαλε failure. Τι ακριβώς είναι αυτό;(Παραθέτω και για αυτό εικόνα) Τέλος, να αναφέρω κάτι τελείως (τελείως όμως....) παράδοξο που έχω παρατηρήσει:Ορισμένες φορές που αφήνω το utorent ανοικτό να κατεβάζει όλο το βραδυ με σβυστη την οθονη του laptop και ω του θαύματος ξυπνάω το πρωι και βλέπω μια σχετικά σταθεροποιημένη ταχύτητα, από τη στιγμή που ανοιγει η οθόνη και κουνάω το ποντίκι και κάνω διάφορα ΣΤΟ UTORENT η ταχύτητα αρχίζει πάλι τα σκαμπανεβάσματα!!!Προσοχή!Δεν surfάρω!Απλά π.χ. κοιτάζω τι ποσοστο του αρχείου έχει κατέβει και άλλα τέτοια παρόμοια!Καμια ιδέα μήπως;;;
pao132003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 αν καταλαβαίνω κι εγώ καλά, οι τιμές σου είναι μια χαρά (όσο για το seg to seg failure δεν ξέρω τι είναι). άρα αλλού οφείλεται το πρόβλημα. (και η σταθερή ταχύτητα που είχες κατεβάζοντας από το rapidshare συνηγορεί σ'αυτό)
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 etsi gia ta matia tou kosmou ta noumera sou ine mia xara.Για το S/N 6dB ή παρακάτω είναι πολύ κακό και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα συγχρονισμού 7dB-10dB μέτριο αλλά δεν αφήνει πολύ χώρο για διακυμάνσεις 11dB-20dB καλό χωρίς προβλήματα συγχρονισμού 20dB-28dB εξαιρετικό 29dB και πάνω = αστέρι Για την Attenuation 20dB και κάτω = αστέρι 20dB-30dB εξαιρετικό 30dB-40dB πολύ καλό 40dB-50dB καλό 50dB-60dB φτωχό με πιθανά προβλήματα σύνδεσης 60dB και πάνω = σίγουρα προβλήματα σύνδεσης b.an exeis statheri tatixita se download den fteei i grammi tote.dokimase me allo programma gia torrents opos dokimase kai kana firmware update ston router; )
chripapa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνώμη που επαναφέρω και πάλι το θέμα αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!!!Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το azureus αλλά η κατάσταση είναι στη καλύτερη περίπτωση η ίδια!!!Σας παρακαλώ κάποια βοήθεια!!!Μήπως έχω κάποιον ιό;Μήπως ένα format θα με σώσει;Σκέφτηκα να πάρω στη forthnet αλλά το ξέρετε και εσείς ότι θα λάβω τη κλασσική απάντηση ότι δηλαδη τα torrent δεν έχουν σταθερή ταχύτητα.....ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE!!!!
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ego tha dokimaza me router giati apo oti katalava exeis modem?b.afou me rapidshare katevazeis kanonika kati allo fteei.ti na sou po.xero oti se torrents pezei i taxitita apla ego to afino kai opote katevei .den kitao grafimata.alla poles fores pou exo dei apo to net limiter exo dei tin mia se mia ora na exei katevasei 100 mbyte kai tin alli ora mono 50.ama xereis na kaneis kai format mporei na to kaneis an kai den xero an tha allaxei kati.ti modem /router exeis?exeis kanei port forward ama ine router?
chripapa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Router exw. To D-Link DSL-G604T.Arxika eixa to linksys pou dinei h forthnet meto adsl in a box plus alla epeidh mou ekane synexeia aposyndeseis mou to allaksan me auto. Port forwarding exw kanei kanonika!!!Ti napw.....Ta xw paiksei teleiws.......
chripapa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Router exw. To D-Link DSL-G604T.Arxika eixa to linksys pou dinei h forthnet meto adsl in a box plus alla epeidh mou ekane synexeia aposyndeseis mou to allaksan me auto. Port forwarding exw kanei kanonika!!!Ti napw.....Ta xw paiksei teleiws.......
Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς και από που βλέπεις το signal/noise ratio?
chripapa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Prepei na mpeis to setup tou router sou. Synithws mpaineis anoigontas selida me th dieythynsh http://192.168.1.1 Sto diko mou pas sto Status kai sth synexeia sto DSL Status kai sou ta deixnei automatws.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.