Προς το περιεχόμενο

αλλαγές στο site Ονομαστικού Καταλόγου... κακές..?

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύει με τον αριθμό κανονικά.

Ένα + στον Τ.Κ. που δίνει με την αναζήτηση του αριθμού.

Νομίζω δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γκρινιάζουμε. ;)

Θέλει απίστευτη δουλειά για να φτιαχτεί κ να ενημερώνεται μια τέτοια βάση.

Ένα μπράβο στα παιδιά που έχουν ασχοληθεί.

/sc

Δημοσ.

Den to kleisane kai de tha kleisei gia kairo akoma, ap oti kserw to site to eixe prin hosted i INFOTE (o xrusos odigos) alla epeidi tous etrwse pelates me to 11811 to opoio parepiptwntos xrewnei ta idia me to 11888 kai exei kai psifiakous xartes kai den sou leei mono pou einai odo kai arithmo alla kai pws na pas. To kopsane kai ta kanane diko tous. I INFOTE ap' oti kserw ekdidei ton onomastiko katalogo (to vivlio) kai kanei kai reverse search.

Ama deis tin Ip tou whitepages.oteshop.gr tha deis oti skaei sto infote.gr.

Oso gia to reverce, i arxi tilepikoinwniwn kai taxudromeiwn PROTEINEI na min ginetai reverce. Eksalou pws tha parei kliseis to 11888 sti diskoli epoxi tou 11811 kai tou 11880???

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΟΥ....

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ http://WWW.KTEL.ORG

Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας,

Επειδή πολυδιαφημιζόμενο τηλεφωνικό κέντρο που παρέχει πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου,

άρχισε να δίνει τηλεφωνικά επ αμοιβή τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες

που σας παρέχουμε δωρεάν, από σήμερα 28.8.2006 διακόπτουμε την λειτουργία της ιστοσελίδας

και σύντομα θα σας παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες

Eυχαριστούμε πολύ για την εξυπηρέτηση...

Δημοσ.
Ένα + στον Τ.Κ. που δίνει με την αναζήτηση του αριθμού.

Νομίζω δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γκρινιάζουμε. :wink:

Θέλει απίστευτη δουλειά για να φτιαχτεί κ να ενημερώνεται μια τέτοια βάση.

Ένα μπράβο στα παιδιά που έχουν ασχοληθεί.

Υπάρχουν και λάθη πάντως... Δεν μπορούν να "πιαστούν" όλα ειδικά με τη μορφή που είχαν τα δεδομένα στην προηγούμενη βάση ;)

Δημοσ.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΟΥ....

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ http://WWW.KTEL.ORG

Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας' date='

Επειδή πολυδιαφημιζόμενο τηλεφωνικό κέντρο που παρέχει πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου,

άρχισε να δίνει τηλεφωνικά επ αμοιβή τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες

που σας παρέχουμε δωρεάν, από σήμερα 28.8.2006 διακόπτουμε την λειτουργία της ιστοσελίδας

και σύντομα θα σας παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες [/b']

Eυχαριστούμε πολύ για την εξυπηρέτηση...

Γιατί εγώ νομίζω ότι δεν έχει σχέση με τον ΟΤΕ, αλλά με μια άλλη πολυδιαφημιζόμενη υπηρεσία;

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Δηλαδή τώρα πονηρεύτηκε και το ΚΤΕΛ και θα κάνει δική του γραμμή με χρέωση ή θα ζητάει ποσοστά επειδή βγάζουν λεφτά οι άλλοι παρέχοντας πληροφορίες που αφορούν το ΚΤΕΛ?.

Ε, τότε να ζητήσω και εγώ 1 ευρώ για κάθε φορά που κάποιος ζητάει το τηλέφωνό μου στα 118ΧΧ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...