snowman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά έβαλα στο PC ένα καινούριο σκληρό SAMSUNG SP2504C (250GB SATA) στο δεύτερο SATA RAID controller που έχει το MOBO μου (ABIT IC7-G) το οποίο είναι το : Silicon Image SiI 3112 SATARaid controller... Όλα καλά μέχρι που πάω να γράψω στον δίσκο....Περνάει κανά δύο αρχεία, μετα αρχίζει και ανεβαίνει το "estimated time left" και στην συνέχεια παγώνει το σύμπαν.....Freeze σ΄λέω...!!!! Ο "event viewer βγάζει" τα παρακάτω: An error was detected on device \Device\Harddisk2\D during a paging operation. The device, \Device\Scsi\SI3112r1, did not respond within the timeout period. The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Κατά τα άλλα τον δίσκο τον βλέπει μια χαρά... Εχω βάλει drivers με όλους τους δυνατούς τρόπους...ο driver είναι ο τελευταίος απο το site της ABIT.... Help please γιατί θα το σπάσω!!!!!
asmilon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μηπως φταιει το καλωδιο σου? Κοιτα αν σε καποιο σημειο το καλωσιο SATA σχηματιζει γωνια 90 μοιρων επειδη του προκαλει προβλημα αυτο. Επισης δοκιμασε να αλλαξεις τον SATA controller που το συνδεεις...
snowman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Θα δoκιμάσω να αλλάξω καλώδιο....(δεν το σκέφτηκα ) Αλλά δεν μπορώ να αλλάξω controller γιατί έχω στον άλλο(intel) δύο maxtor σε SATA RAID 0.....
snowman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Τζίφος....άλλαξα 3 καλώδια το πρόβλημα ίδιο και απαράλαχτο!!! Μπορώ να γράψω και να σβήσω μικρά αρχεία και φακέλους <2ΜΒ.... Όταν πρόκειται για κάτι μεγαλύτερο παγώνει το PC.... Δεν ξέρω τι παίζει....HELP!!!!!!!
asmilon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δε τρεχεις κανενα memtest να ειμαστε σιγουροι οτι δε φταιει καμια μνημη? Τι προγραμματα προστασιας χρησιμοποιεις?
snowman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μνήμη δεν είναι!!! stadar...Το έτρεξα και το memtest νωρίτερα... Έχω NOD32 και OUTPOST Firewall..... Απο τα μήνυματα που έβαλα πιό πάνω (από τον event viewer)εμένα με προβληματίζει ο controller!!!
snowman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Πάρτε και αυτές τις πληροφορίες μπας και βοηθήσουν γιατί εγώ είμαι έτοιμος να σηκώσω χέρια ψηλά!!! http://img150.imageshack.us/img150/562/hddcp8.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.