Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 An xereis Agglika tote Agglika An den xereis Agglika tote mathe Agglika kai vale Agglika. Ta ellhnika Operating Systems einai apla sixamera. Kai mh me arxisete twra me th glwssa mas kai thn prostasia ths. Opws oi aggloi xrhsimopoioun ellhnikh orologia gia mathimatika kai iatrikh etsi kai eseis xrhsimopoihste thn agglikh gia ta pc. autoi ta ftiaxane. byez.
wert Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Βάλε τα Ελληνικά. Μια χαρά μετάφραση έχουν και πολύ καλά δουλεύουν. Τώρα αν θες να μάθεις Αγγλικά δεν νομίζω να είναι από το τι θα επιλέξεις στα XP. Ούτως ή άλλως το 90% των προγραμμάτων που θα βάλεις μετά στα Αγγλικά θα είναι. Α και μια άλλη ιδέα για να σου φύγει και η περιέργεια. Φτιάξε άλλο ένα partition και βάλτα και τα δύο να ησυχάσεις. Όταν θα κατασταλάξεις άσε αυτό που σου άρεσε καλύτερα. Ότι και να σου πουν οι άλλοι δεν νομίζω να αξίζει τόσο όσο η δική σου γνώμη. Εγώ πάντως έχω και τα Ελληνικά και τα Αγγλικά(longhorn)αυτή τη στιγμή και παλιότερα τα en pro xp. Δεν είδα κανένα τέρας διαφορά.
DimitrisKTM Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Καταρχην υποθετω πως για να κανεις αυτην την ερωτηση ξερεις Αγγλικα αλλιως δεν ειχε νοημα να ρωτησεις. Απο εκει και περα, μεγαλυτερη σημασια εχει η ποιοτητα της κοπιας windows που θα εγκαταστησεις (υποθετω δεν θα τα παρεις αυθεντικα), το μηχανημα σου σε τι κατασταση ειναι ΓΕΝΙΚΑ,και η ιδια η εγκατασταση που θα κανεις. Μετα, το αν θα βαλεις Αγγλικα η Ελληνικα, ελαχιστη σημασια εχει.
panxris Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Για μενα το μονο θετικο ειναι οτι τα patches βγαινουν στα αγγλικα πρωτα και η μεταφραση που ειναι προβλημα ειδικα αν χρησιμοποιησεις τη βοειθεια.Κατα τα αλλα ελληνικα for me.Επισης αν συνηθισεις τα ελληνικα δεν εχεις προβλημα στα αγγλικα ενω μερικοι ειπατε οτι χρησιμοποιειται αγγλικα και αν βρεθειτε σε pc με ελληνικα τρελαινεστε!
el_toro Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 It is the same thing. Ειναι το ιδιο πραγμα. eides kamia diafora sta parapanw???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.