pavel_pc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Έχω πάρει καινούριο pc και την πρώτη φορά που συνδέθηκα στο Internet, ο ήχος του modem(της cryrto) ακουγότανε κατά την κλήση.....μετά από αυτό...κάθε φορά που συνδεόμαι δεν ακουγεται ο ήχος κλήσης από το Modem, αλλά γίνεται σύνδεση κανονικά. Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις για τα speaker του modem αλλά πάλι τίποτα... Ίσως είναι λεπτομέρεια αυτό που ρωτάω αλλά καλό θα ήταν να ξέρω για πιο λόγο συμβαίνει αυτό.
S2Katana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Πρωτη φορα το ακουω αυτο.Μηπως εχεις βαλει και αλλο software?
pavel_pc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Όχι, κανένα software.....περιέργο ε? έψαξα τα πάντα...δε βρήκα τίποτα...και τα παρατάω :grin:
Amigan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ekanes update tou firmware? alla3es to initstring? xalase to speaker? Peira3es ton driver? Dem mporw na skeftw kati alo.
hasodikis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 το αστείο είναι ότι ενώ είναι ανεξήγητο , μόνο σπάνιο δεν είναι. για πρώτη φορά μου συνέβη στο παλίο λαπτοπ μου (Compaq armada 100s) το οποίο ακόμα δεν βγάζει κανένα ήχο από το modem. στη συνέχεια μου συνέβη το ίδιο ακριβώς στο desktop αλλά και, αν είναι δυνατόν!!, στο προηγούμενο λαπτοπ μου (turbox). το να συμβαίνει σε τρια διαφορετικά μηχανήματα με διαφορετικές καρτες ήχου και διαφορετικά modem αναγκαστικά οδηγει στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα μαλλον λογισμικού. και τα τρία μηχανήματα, αν εξαιρεσεις τα win98 sto armada 100s, φορούσαν το ίδιο ακριβώς software. και στα τρία όλα λειτουργούσαν κανονικά.....εκτόs από τον ήχο του modem. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ το κουράγιο να κάτσω να το ψάξω περισσότερο, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει να κανει με εγκατεστημένο λογισμικό , τρίτο, άσχετο με το modem. Hasodikis
pavel_pc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ακουστε τι βρήκα......έχετε δίκιο, έχει να κάνει με τον driver. Στον φάκελο Program files...εντοπίστηκε ένας φάκελος με όνομα CONEXANT, ο οποίος έχει ενα exe αρχείο που όταν δοκίμασα να το τρέξω έβγαλε μήνυμα σφάλματος XXXX device not found...υπέθμυμίζω πως στην αρχή στησίματος του pc έβαλα τους κανονικους drivers crypro....ΠΟΤΕ δεν δημιουργησα αυτόν τον conexant φάκελο και όμως μόνο του μου άλλαξε τον driver του modem. Μήπως με την εγκατάσταση κάποιου προγράμμος δημιουργήθηκε αυτός ο φάκελος;;;
pao132003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 έλεγξε την ένταση του ηχείου του modem μέσα από τις ιδιότητες της σύνδεσης που καλείς
wert Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μια από τα ίδια και από εδώ. Με ένα μοντεμάκι motorola. Ακούστηκε ήχος κάνα δύο φορές αφού το εγκατέστησα και από τότε 2-3 χρόνια δεν ξαναακούστηκε τίποτα. Λειτουργεί κανονικά όμως και είπα να μην το πειράξω τόσο καιρό. Τώρα όμως που είδα ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με έπιασε και εμένα η περιέργεια να δω τι γίνεται.
marios1957 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Εγώ ο χαζός (ομοιοπαθής) λέω ότι είναι δάχτυλος dialer.Δηλ αφού δεν κάνει γκρου-γκρου,δεν μπορείς να ξέρεις πότε αποσυνδέεται απ' την κανονική του σύνδεση και συνδέεται ..."σπίτι".Είχα κολήσει ένα τέτοιο παλιά και από τότε βουβάθηκε το modem.
advantix Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ακουστε τι βρήκα......έχετε δίκιο' date=' έχει να κάνει με τον driver. Στον φάκελο Program files...εντοπίστηκε ένας φάκελος με όνομα CONEXANT, ο οποίος έχει ενα [b']exe [/b]αρχείο που όταν δοκίμασα να το τρέξω έβγαλε μήνυμα σφάλματος XXXX device not found...υπέθμυμίζω πως στην αρχή στησίματος του pc έβαλα τους κανονικους drivers crypro....ΠΟΤΕ δεν δημιουργησα αυτόν τον conexant φάκελο και όμως μόνο του μου άλλαξε τον driver του modem. Μήπως με την εγκατάσταση κάποιου προγράμμος δημιουργήθηκε αυτός ο φάκελος;;; Αυτός ο φάκελος δημιουργήθηκε με την εγκατάσταση του drivers από το modem της crypto και πρέπει να έχεις την διαδρομή C:\Program Files\Conexant\setup.exe Αν είναι πήγαινε στο site της crypto και κατέβασε την τελευταία έκδοση .
wert Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Εγώ ο χαζός (ομοιοπαθής) λέω ότι είναι δάχτυλος dialer.Δηλ αφού δεν κάνει γκρου-γκρου,δεν μπορείς να ξέρεις πότε αποσυνδέεται απ' την κανονική του σύνδεση και συνδέεται ..."σπίτι".Είχα κολήσει ένα τέτοιο παλιά και από τότε βουβάθηκε το modem. Στην περίπτωσή μου πάντως αποκλείω την υπόθεση dialer .... Ρώτα και την τσέπη μου Θα έλεγα πως είναι ένα από τα πολλά κουφά των windows στα οποία δεν δίνω σημασία αν δεν δώσει κάποιος άλλος για να μου κινήσει και εμένα το ενδιαφέρων......
marios1957 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Το είχα προλάβει μόλις άρχισε να καλεί,τότε τα παλιά χρόνια που μπαίναμε με pstn και modems,θυμάσαι;
wert Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δεν χρειάζεται ακόμα να θυμάμε γιατί εγώ συνεχίζω ακάθεκτος να χρησιμοποιώ αυτή την καταπληκτική τεχνολογία. Πατάς να ανοίξει μια σελίδα και εντωμεταξύ κάνεις το τσιγάρο σου πίνεις τον καφέ σου, πας τουαλέτα, ρίνχεις κάναν υπνάκο και αργότερα περνάς και από το pc σου να δείς αν άνοιξε και η σελίδα. Και φυσικά πληρώνεις με το δευτερόλεπτο ... Πολύ θα ήθελα να ξεχάσω αλλά
pavel_pc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Όσοι ενδιαφέρονται.....δείτε αυτό το link http://www.myphone.gr/forum/archive/index.php/t-3341.html μιλάει και για τον φάκελο...conexant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.