Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ούτε εγώ νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα για Βουλγαρία. Από ότι άκουσα τα πιο αυστηρά μέτρα είναι για Βρετανία και ΗΠΑ.
Mystirios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Παρεπιπτόντως το Fahreneit 9/11 είναι ωραίο ντοκιμαντέρ και προβάλλει μια εναλλακτική ερμηνεία περι της εμμονής των αμερικανών τώρα τελευταία με τη τρομοκρατία και οχι μόνο...
dim_b Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Εγώ νομίζω ότι όλα τα έχει οργανώσει ο Oliver Stone για να προωθήσει τη νέα του ταινία που έκανε πρεμιέρα προχθές.
Kandinsky Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Όλο τα κατηγορείτε τα παιδιά. Δεν τους πιάνουν τους λέτε ηλίθιους, τους πιάνουν τους λέτε μηχανορράφους. Νισάφι πια με την κακοπιστία σας στα τίμια ανθρωπάκια....
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 "Απαγορεύεται οι επιβάτες να φέρουν αντικείμενα στις τσέπες τους. Τα απολύτως απαραίτητα, όπως κάρτες επιβίβασης και διαβατήρια, θα πρέπει να μεταφέρονται μέσα σε διαφανείς πλαστικές θήκες. Οι επιβάτες θα πρέπει να γυρίζουν το εσωτερικό των τσεπών τους προς τα έξω κατά τον έλεγχο, προκειμένου να ελαχιστοποιούνται οι καθυστερήσεις" Xaxaxa. Ελεος "πιστωτικές κάρτες και φωτογραφίες προσώπων μέχρι Βʼ βαθμού συγγένειας." Τι λένε? Παίρνουν ναρκωτικά??? προσώπων μέχρι Βʼ βαθμού συγγένειας! Και πως σκατά θα ξέρουν αν έχω εγώ την photo του φίλου μου, αν είναι ο φίλος μου ή ο αδερφός - ξάδερφός μου? Τι τους πειράζουν οι photo? ΕΛΕΟΣ. Τι τους πειράζουν τα γυαλιά οράσεως και ηλίου??? "Απαγορεύονται στις καμπίνες των αεροσκαφών τα βρέφη, εκτός κι αν συνοδεύονται από ακτινογραφία δημοσίου νοσοκομείου, σφραγισμένη με την ώρα της ακτινογράφησης, η οποία θα πρέπει να είναι το πολύ δύο ωρών από την ώρα αναχώρησης του αεροσκάφους που αναγράφεται στο εισιτήριο." εεεεεεε?????????????? Αλλιώς το μωρό που θα το βάλουν? Κάτω μαζί με τα σκυλιά??? Τι λέει μωρέ? Αποκλείετε να ισχύουν όλα αυτά! Άκου δείγμα ούρων! Το άρθρο το παίρνω σαν αστείο Ίσως στο μέλλον να ισχύσει. να μας βάζουν στο αεροπλάνο χωρίς ρούχα να τελειώνουμε!
random Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δεν πιστευω να πιστεψατε αυτο που εγινε χθες με τα αεροδρομια στο Λονδινο.....1.Καλα τοσο ...μ...κες ειναι οι τρομοκρατες 2.Λενε οτι ειναι Πακιστανοι οι τρομοκρατες... 3.Τους βρηκανε ολους..Με την μια... 4.....και ο Μπλερ κανει τις διακοπες του 5.Ηδη ο πολεμος αυτος παρωδια στον Λιβανο Ξυπνηστε..Η προπαγανδα παει συννεφο...Τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν παντα.. Ε... όχι. αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να πιστέψουμε τέτοια πράγματα. αστειέυεσαι; εδώ ειμαστε ξυπνοπούλια' date=' οι κουτόφραγκοι θα μας πιάσουν Κώτσους; 1. Μια ομάδα που πιστεύει οτι με το να ανατινάζει αεροπλάνα ειναι δυνατόν να αλλάξει η πολιτική των Δυτικών ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Μ..ΚΕΣ!!! οποτε δικαιούμαι να πιστεύω οτι κανουν Μ..ΚΙΕΣ και στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση επιχειρήσεων. Αν ανατιναχθούν 10 αεροπλάνα η πολιτική τους ναι θα αλλάξει, αλλα προς τα πού; Φερε μερικα πρόσθετα εκατομμύρια κάμερες για τους δρόμους ολων των δυτικών μεγαλουπόλεων, Εγκατεστησέ της και στις "οχι τοσο πρόθυμες χώρες" (πχ Αθήνα), δείξε μου το νέο Αφγανιστάν (Ιράν, Β.Κορέα, Συρία ????), φακέλωσε ολους τους μουσουλμάνους που ζούν στη Δύση, ψήφισε ακόμα πιο φασιστικούς νόμους απο το Patriotic Act (αυτή τη φορά με την υποστήριξη ΟΛΟΥ του κονγκρέσου. Ακόμα και το Κ.Κ. των ΗΠΑ θα τους ψηφίσει αυτη τη φορά), και βάλε τώρα που γυρίζει... Τωρα αν νομίζεις οτι υπάρχει περίπτωση μία, 2 ή 100 τρομοκρατικές ενέργειες να αποβούν σε κάτι θετικό για Παλαιστίνιους ή Λιβανέζους, παρακαλώ surprise me. Οι αεροπειρατίες ειναι ξεκάθαρα μια ενέργεια που εχει στόχο τις εντυπώσεις και τη δημοσιότητα και οχι καμία ουσία. Ειναι πιο εντυπωσιακή μια έκρηξη αεροπλάνου με 10 νεκρούς πάνω απο τη Ν.Υ ή Λονδίνο, παρά μια ανατίναξη τρένου με 1.000 θύματα στην Ινδία. Περισσότερο χρόνο θα σου αφιερώσουν τα ΜΜΕ αν σκοτώσεις 5 παιδάκια αμερικανάκια με αέρια, παρά αν καταρίψεις 5 Ισραηλινά Απάτσι στο πεδίο των μαχών. 2. δεν τα ξέρεις καλά. Το Πακιστάν ειναι (μετά το Αφγανιστάν) η χώρα με τις περισσότερες πιθανοτητες να συναντήσεις μέλος της Αλ Κάιντα. Το τι είδους Ισλαμιστές (φανατικοί ή μετριοπαθείς) ειναι ο Λαός του Πακιστάν δεν έχει καμία σχέση, η Αλ Καιντα δεν ειναι PLO να βασιζεται σε λαϊκή υποστήριξη. Ειναι μια ολιγάριθμη κλειστή ομάδα. όπως και το τι πολιτική έχει η Κυβέρνηση του Πακιστάν. Ναι η κυβέρνηση ειναι σύμμαχος των ΗΠΑ, αλλα ειναι δικτατορία, αρα καμια σχεση με το τι επιθυμεί ο λαός και οι μουλάδες. 3. Δεν τους συνέλαβαν όλους. που διάβασες κάτι τέτοιο; 4. ειπε οτι το ήξερε πολυ καιρό πριν, και ειχε πάρει το δρόμο του. Απλα οι επιθέσεις ειχαν προγραμματιστεί για 10-16/8 οποτε οσο πιο κοντά στην ημερομηνία τους τσακώσεις, περισσότεροι θα συληφθουν. Ενα λάθος δημοσίων σχέσεων δεν αλλάζει την ουσία (το οτι ελειπε σε διακοπες ειναι μια κριτική που του έγινε απο την αντιπολίτευση για ψηφοθηρία, εχουν κι εκει Γιωργάκη). 5. Τέσσερις μέρες μετά το θέμα Χηθρου, το θέμα ηδη ξεφουσκώνει, και στη 1η σελίδα ειναι πάλι ο Λίβανος. Διαψεύση απο τα γεγονότα. Την επικαιρότιτα δεν τη φτιάχνουν μόνο οι Δυτικοί, υπάρχει και άλλη πλευρά (πλευρές). Αν η "πατριωτική" Αλ Καιντα θέλει να ειναι ο Λιβανος πάντα 1η σελίδα, ας στείλει τους καμικάζι πάνω στα τάνκς του Ισραήλ, αντι να τους στέλνει στα αγγλικά αεροδρόμια. κι εγώ επαναλαμβάνω και προσθέτω....[b']Ξυπνηστε[/b]..Η προπαγανδα παει συννεφο...Τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν παντα.., η προπαγάνδα Αμερικάνων, Ισραηλινών, Αράβων, Παλαιστήνιων, και Ιρανών πάει σύννεφο, αλλα μόνο μερικές "προπαγάνδες" ενοχλούν (επειδή ειναι βλακώδεις και αντιληπτές??? και οι άλλες περνάνε by στο 2ο γυρο ανευ αγώνος, μάλλον). Τα πράγματα ειναι σίγουρα ετσι οπως μας τα παρουσιάζουν Αντ1, Μέγκα (Γιάννης Κανελλάκης: η Προσωποποίηση της Αντικειμενικότητας :roll: :twisted: :neutral: :-? ) , Αλφα, Σταρ, Αλτερ, Τα Νέα, Ελευθεροτυπία, Ριζοσπάστης, Ρίζος, ABC, CBS, Αλ Τζαζιρα, Χεζπολαχ TV, και Λιακόπουλος, that's for sure.
grigas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Απαγορεύονται στις καμπίνες των αεροσκαφών οι έγκυες γυναίκες και οι έγκυοι άνδρες, εκτός κι αν συνοδεύονται από υπερηχογράφημα δημοσίου νοσοκομείου, σφραγισμένο με την ώρα της υπερηχογράφησης, η οποία θα πρέπει να είναι το πολύ δύο ωρών από την ώρα αναχώρησης του αεροσκάφους που αναγράφεται στο εισητήριο. lol!!!! τα έγραψε με αρκετή αληθοφάνεια πάντως.... Δείτε πάντως το site της EasyJet για το τι ακριβώς ισχύει
Tempora Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Εγω λέω να κάνουν ακτινογραφία τους επιβάτες με ακτινες UV, Infared, X και ακτινες Γ για να δουν αν υπάρχει μέσα στο σώμα τους εκρηκτικο υλικό.
Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Τι λέει μωρέ? Αποκλείετε να ισχύουν όλα αυτά! Άκου δείγμα ούρων! Το άρθρο το παίρνω σαν αστείο Ίσως στο μέλλον να ισχύσει. να μας βάζουν στο αεροπλάνο χωρίς ρούχα να τελειώνουμε! Τον "Πεταλούδα" τον έχεις διαβάσει?
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Τον "Πεταλούδα" τον έχεις διαβάσει? Μπα όχι. Δεν έτυχε
Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Και όμως! Θα έπρεπε μια και τόσο λόγω της συζήτησης όσο και του γεγονότος ότι και αυτός υπήρξε τρόφιμος φυλακών, κάνει αρκετά επίκαιρο έναν άνθρωπο που είχε τον πρωκτούλη του για πορτοφολάκι...
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Και όμως! Θα έπρεπε μια και τόσο λόγω της συζήτησης όσο και του γεγονότος ότι και αυτός υπήρξε τρόφιμος φυλακών, κάνει αρκετά επίκαιρο έναν άνθρωπο που είχε τον πρωκτούλη του για πορτοφολάκι... Ααααααααααα!! Ελεος . Τι άθλιος κλεφτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.