Προς το περιεχόμενο

Το μεγαλυτερο φιασκο ηταν το χθεσινο με τα αεροδρομια

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιστευω να πιστεψατε αυτο που εγινε χθες με τα αεροδρομια στο Λονδινο και τον φοβο τρομοκρατικης επιθεσης σε αεροπλανα..Νομιζω οτι ηταν το μεγαλυτερο φιασκο....του 2006...Ετσι ειναι η προπαγανδα...

Oι λογοι που το κανανε πολλοι...

1.Καταρχην ειχανε αρχισει να φουντωνουν οι αντιδρασεις και στις ΗΠΑ και στη Βρετανια για τον πολεμο του Λιβανου...τωρα στρεψανε αλλου το ενδιαφερον της κοινης γνωμης...

2.Απο του διδυμους πυργους και μετα προσπαθουνε να εισβαλλουν στη καθημερινη ζωη του πολιτη....και ετσι ενισχυουν τον "μεγαλο αδελφο" και τα μετρα για την ουσιαστικη καταργηση των προσωπικων δεδομενων με προφαση την τρομοκρατια..

3.Ριχνουν τις ευθυνες για οτι συμβαινει κακο στο κοσμο στο Ισλαμ....ακομα και καθημερινο ταλαιπωροντας τον απλο πολιτη....

για να πετυχουν του δικους τους σκοπους στα πλαισια της πολιτικης του πετρελαιου και του ελεγχου των κρατων

Τωρα οι λογοι για τους οποιους δεν μου εγινε πιστευτο..

1.Καλα τοσο ...μ...κες ειναι οι τρομοκρατες ωστε να ξεκινησουν αυτη την επιχειρηση απο τα αγγλικα αεροδρομια..? Τα πιο ασφαλη στην Ευρωπη...Λες και δεν υπαρχουν αλλες πτησεις για Αμερικη...Οι διδυμοι πυργοι ηταν τοσο τελεια οργανωμενοι που δεν νομιζω οτι ηταν τοσο αφελεις...Εγω θα διαλεγα 9 διαφορετικα αεροδρομια με προορισμο τις ΗΠΑ...

2.Λενε οτι ειναι Πακιστανοι οι τρομοκρατες...Φυσικα και ειναι μουσουλμανοι και αυτοι ...αλλα ειναι οι πιο ακινδυνοι απο ολους...το Πακισταν ειναι ανεκαθεν συμμαχος των ΗΠΑ και των Βρετανων....(αλλωστε αυτοι τους κανανε κρατος με την διαιρεση της Ινδιας σε Πακισταν και Μπαγκλαντες)...ειναι μεν μουσουλμανοι αλλα οχι φανατικοι οπως ειναι οι Αλγερινοι ή οι Ιρανοι..

3.Τους βρηκανε ολους..Με την μια...Ξερετε πως θα ειχα πεισθει...? Αν για παραδειγμα ειχε πεσει ενα αεροπλανο...ή ειχε συμβει κατι....Μπραβο τους...Αν ειναι τελικα τοσο γατονια...

4.Δηλαδη ειναι τοσο αληθινο το γεγονος ....και ο Μπλερ κανει τις διακοπες του στα νησια Μπαρμπαντος?....ειναι δυνατον...? χωρις να γυρισει να δει τι εγινε? Τοσο πολυ ανησυχησε απο το τρομερο (φιασκο) γεγονος που σχεδιασε...η κυβερνηση του με τις ΗΠΑ...

5.Ηδη ο πολεμος αυτος παρωδια στον Λιβανο αρχιζει να μπαινει στο περιθωριο...αρχιζουμε και τον συνηθιζουμε...γινεται 2ο και 3ο θεμα...Τεραστια ευκαιρια ....να τα γ....σουν ολα οι Ισραηλινοι...τωρα που η κοινη γνωμη...θα ειναι αλλου...

Ξυπνηστε..Η προπαγανδα παει συννεφο...Τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν παντα..

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα!

όσο για τα αεροδρόμια απαράδεκτα πράματα.

Πριν κανένα χρόνο ταξίδευα απο Ελευθέριος Βενιζέλος με αεροπλάνο για ρόδο. Οι μάγκες που άνοιξαν τις αποσκευές!!! Μου άνοιξαν ένα τσαντάκι με τα ξυριστικά!!! Και μου κατάσχεσαν ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Και βέβαια με φακελώσαν κανονικότατα ονόματα ταυτότητες και ιστορίες. Συγχαρητήρια τους.

Δημοσ.

Σήμερα ακούω ότι δεν μπορεις να παρεις φαγητα,λαδια και τέτοια....

εγω δεν ξέρω τίποτε, σεπ΄τεμβρη που ξαναπάω Αγγλία θα πάρω μια βαλίτσα γεμάτη φαγιά και λάδι ΚΑλαματιανό.....και αν θέλουν ας με σταματήσουνε :grin:

Δημοσ.

αν ειναι ετσι που τα λεει ο player που ειναι πολυ πιθανον εγω πυστευω οτι τωρα η Αλ-Καιντα θα κανει επιθεση για να δειξει την δυναμη της...γιατι με αφτο που κανουν οι αγγλοι ειναι σαν να λενε τους ποιασαμε ευκολα

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα... Ψέμα είναι όλα... Πολύ σωστά αυτά που λες The_player. Σήμερα θα σκεφτόμουν να δω αν υπάρχει τέτοιο thread, και αν δεν υπήρχε θα ανέβαζα.

συμφωνώ απόλυτα!

Πριν κανένα χρόνο ταξίδευα από Ελευθέριος Βενιζέλος με αεροπλάνο για ρόδο. Οι μάγκες που άνοιξαν τις αποσκευές!!! Μου άνοιξαν ένα τσαντάκι με τα ξυριστικά!!! Και μου κατάσχεσαν ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Και βέβαια με φακελώσαν κανονικότατα ονόματα ταυτότητες και ιστορίες. Συγχαρητήρια τους.

Xaxaxa. Έλεος. Δεν πάμε καλά.

Πριν 8' date='9 μήνες περίπου, από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης – για Ελ Βενιζέλος.

Το τι είχα στην βαλίτσα μου δεν μπορείτε να φανταστείτε. Επεξεργαστή, ψύκτρα, κάρτα γραφικών, motherboard, τροφοδοτικό, γενικά όλα τα κομμάτια για ένα pc! Τα βλέπει ένας χαζομπάτσος στο μηχάνημα και λέει τι είναι αυτά? Για την ακρίβεια του γυάλισε η ψύκτρα του cpu σαν κάτι απειλητικό. Επειδή είχα το κουτί με την ψύκτρα κάτω κάτω στην βαλίτσα, βγάζω από την πλαϊνή θήκη και του δείχνω το τροφοδοτικό. Του λέω αυτό είδες. Δεν έφερε καμία αντίρρηση. Είναι τροφοδοτικό από υπολογιστή. Το κοίταγε για πόση ώρα (με ένα βλέμμα όλα τα λεφτά!) λες και είναι εξωγήινη τεχνολογία, πείραξε και λίγο τα καλώδια που κρέμονταν (εγώ να κρατιέμαι να μην βάλω τα γέλια) και μετά λέει οκ. Το βάζω πίσω και φεύγω. Εννοείτε πως στα χαλαρά όλα αυτά που κουβάλαγα θα μπορούσαν να ήταν μια βόμβα… Και ειδικά μέσα στο τροφοδοτικό θα μπορούσα να είχα κάτι… Αλλά τι να κάνουμε. Ένας νυχοκόπτης είναι πιο επικίνδυνος :D

Σήμερα ακούω ότι δεν μπορεις να παρεις φαγητα,λαδια και τέτοια....

εγω δεν ξέρω τίποτε, σεπ΄τεμβρη που ξαναπάω Αγγλία θα πάρω μια βαλίτσα γεμάτη φαγιά και λάδι ΚΑλαματιανό.....και αν θέλουν ας με σταματήσουνε :grin:

LOL. Χαχαχα. Άκουσα ότι σε βάζουν να δοκιμάσεις ότι τρόφιμο μεταφέρεις. Γέλιο θα έχει να σε βάζουν να δοκιμάσεις όλα τα ταπεράκια σου. χαχαχα

Δημοσ.
συμφωνώ απόλυτα!

Πριν κανένα χρόνο ταξίδευα απο Ελευθέριος Βενιζέλος με αεροπλάνο για ρόδο. Οι μάγκες που άνοιξαν τις αποσκευές!!! Μου άνοιξαν ένα τσαντάκι με τα ξυριστικά!!! Και μου κατάσχεσαν ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Και βέβαια με φακελώσαν κανονικότατα ονόματα ταυτότητες και ιστορίες. Συγχαρητήρια τους.

αν ο νυχοκόπτης ήταν σε χειραποσκευή καλά έκαναν και τον κατάσχεσαν...

Δημοσ.
αν ο νυχοκόπτης ήταν σε χειραποσκευή καλά έκαναν και τον κατάσχεσαν...

Μια φίλη μου ταξίδεψε και σε χειραποσκευή είχε τσιμπιδάκι, νυχοκόπτη, ψαλίδι και ένα σωρό άλλα μέσα... Και αυτό πριν κανά χρόνο. Δεν της κατάσχεσαν τίποτα.

Δημοσ.

Το στήσιμο είναι κυρίως για πολιτικές σκοπιμότητες, αυτή την περίοδο οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για senator elections, κάτι σαν βουλευτικές εκλογές για το ποιοί θα μπούνε στο Κογκρέσσο. Ο Bush λοιπόν -ο οποίος έχει χάσει το απίστευτο έδαφος στις δημοσκοπήσεις- χρειάζεται κάτι για να διατηρήσει μέσα στο κογκρέσσο τους ρεπουμπλικάνους του. Αντιστοίχως PR κίνηση ήταν και για την δημοτικότητα του Blair που τρώει κατακραυγή για την υποστήριξη των ισραηλινών.

Δημοσ.

Guys, είναι πιθανόν να σου ανοίξουν τις αποσκευές στο αεροδρόμιο, ΧΩΡΙΣ να σε φωνάξουν;

Το λέω γιατί γυρνώντας από Λονδίνο, από το αεροδρόμιο του Luton, όταν πήρα τη βαλίτσα στην Αθήνα, δεν υπήρχε το λουκετάκι που είχα κλειδώσει τη βαλίτσα. Ήταν ένα γαμάτο με συνδυασμό που είχε η βαλίτσα όταν την πήρα. Στην αρχή σκέφτηκα ότι κάποιος άσχετος την άνοιξε, αλλά δεν έλειπε τίποτα από μέσα, και λέω μήπως τα ΖΩΑ* στο Luton το έσπασαν γιατί κάτι τους κίνησε υποψίες (όπως π.χ. ένας τρίποδας που είχα μέσα). Όπως και να 'χει δεν θα έπρεπε να με ειδοποιήσουν λίγο μετά το check-in να τους ανοίξω τη βαλίτσα;

*ΖΩΑ και για τα παραπάνω αλλά και γιατί στην πύλη επιβίβασης ήταν 4-5 φέροντες στρατιωτική περιβολή με προτεταμμένα αυτόματα, λες και ήταν μεταφορά κρατουμένων σε φυλακές. ΟΚ, ήταν Χριστούγεννα, μέτρα ασφαλείας τρελά, αλλά αυτό δεν είναι λίγο too offensive;

Δημοσ.

ο νυχοκόπτης όπως έγραψα ήταν μέσα σε τσαντάκι που ήταν μέσα σε βαλίτσα :)

το καταλάβαν τελικά οτι δεν ήταν ένας απλός νυχοκόπτης αλλα ένας σουπερ νυχοκόπτης που ήταν πιστόλι για μικρές αποστάσεις :) συγχαρητήρια τους χαχα

Δημοσ.

konnak ναι, κανονικά σε ειδοποιούν. Είναι το αγαπημένο hobby των Βερολινέζων να μου ανοίγουν τις αποσκευές για τον zippo χωρίς να παραξενεύονται καθόλου για τον πτυσσόμενο σουγιά.

Δημοσ.

καλησπερα , θελω να κανω μια ερωτιση σχετικη , μιας και φευγο σε μερικες μερες για βουλγαρια.

τα μετρα για τις χειρααποσκευες ειναι για ολες της πτησεις ?

φοτωγραφικα , τηλ. , και αλλα τετοια πρεπει να πανε μεσα στην βαλιτσα ?

εχει κανεις ακουση κατι ? ..

πριν λιγο επερνα τηλ. στο αεροδρομιο αλλα δεν απαντουσε .

αν αγορασει κανεις μια καμερα απο τα duty free , μπορει να τιν περασει ?

Δημοσ.

Ανάλογα την εταιρεία και τον προορισμό, για Βουλγαρία δεν νομίζω να παίζει θέμα, αλλά πάρε καλού κακού ένα τηλεφωνάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...