Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Sapphire X800 GTO

tampatas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Προχτές αγόρασα μια Sapphire X800 GTO agp.

Μετά από λίγο ψάξιμο,έβγαλα άκρη και ξεκλείδωσα τα 4 επιπλέον pipelines.Χρησιμοποίησα το atiflash.Η κάρτα υπολογίζω πως έχει μια αύξηση στις επιδόσεις ~ 20%.Για όποιον ενδιαφέρεται έχω screenshot από το Atitool που δείχνει τα 16 pipelines και το zip αρχείο με το πειραγμένο bios.

post-7674-129062935679_thumb.jpg

bios16.zip

Δημοσ.

Γεια

Καταρχήν,είδα το άλλο thread που άνοιξες iced.Η κάρτα μου αν και στο Atitool φαίνεται οτι φοράει το R480,στο Atiflash φαίνεται το RV 423.Δεν θυμάμαι ακριβώς τις διαφορές,απλά το αναφέρω.

To atiflash θα το βρείς εδώ:http://www.techpowerup.com/downloads/187.Για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να κάνεις μια boot disk μέσα από τα Windows.Αναλυτικά οδηγίες μπορείς να βρεις εδώ:http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/34/3. Όταν μπεις σε DOS γράφεις atiflash.exe -p 0 <new_bios>

και θα σου βγάλει κατάλληλα μηνύματα.Το πειραγμένο bios το έχω στο προηγούμενο post.Α καλό είναι να σώσεις κάπου το παλιό bios σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά,μέσα από το Atitool.

Δημοσ.

Δεν έκανα πολλά τέστ,γιατί βιαζόμουν να την φλασάρω.

Στο Atitool,εκεί που βγάζει έναν κύβο και μετράει τα fps πρίν το flush έβγαζε 190 fps avg και τώρα βγάζει 225,δηλαδή 18% επάνω.

Στο 3D Mark 2005,στο free version,πρίν το flush έπιανε 4426 points και τώρα βγάζει 5055,δηλαδή 14% επάνω.

Δημοσ.

Χθες δοκίμασα την κάρτα σε ένα φίλο μου Χ800GTO και απογοητεύτηκα. Στο τέλος εμαθα απο αυτον οτι εχει AGP 4X. Επίσης εχει επεξεργαστή Athlon 2000+ με 512 μνημη.Λογικό δεν είναι να μην τρέχει η κάρτα σε full γραφικά? Εγω που έχω 2600+ me 512RAM kai agp 8X δε θα παίζει καλύτερα? Και κάτι τελευταίο, το ATI TOOL μου λέει οτι έχει 16 pipes και όχι 12 που έχει κανονικα η X800gto. Πως γίνετα αυτό?

Δημοσ.
Χθες δοκίμασα την κάρτα σε ένα φίλο μου Χ800GTO και απογοητεύτηκα. Στο τέλος εμαθα απο αυτον οτι εχει AGP 4X. Επίσης εχει επεξεργαστή Athlon 2000+ με 512 μνημη.Λογικό δεν είναι να μην τρέχει η κάρτα σε full γραφικά? Εγω που έχω 2600+ me 512RAM kai agp 8X δε θα παίζει καλύτερα? Και κάτι τελευταίο, το ATI TOOL μου λέει οτι έχει 16 pipes και όχι 12 που έχει κανονικα η X800gto. Πως γίνετα αυτό?

Νομιζω πως ηρθε ο καιρος να κουμπωσεις πανω αλλα 512...

Δημοσ.

DarkKnight ευχαριστώ παρα πολύ για όλα!

@topos ηδη πήρα 1γιγα!!! Νομίζω ότι θα πετάει τώρα με 1,5 γιγα, δεν λεω οτι είμαι σίγουρος γιατί θα με φάει η σιγουριά εμένα....

Δημοσ.

Άντε κ με 1 μικρό overclocking θα γίνει εφάμιλλης μιας 6800Gs ή μιας χ850xt :-)

κ με το 1 Gb ακόμα που πήρες είσαι κομπλέ για τα παιχνιδάκια που έχουν βγει κ που θα βγούνε (για κανά χρόνο ακόμα χεχε)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...