Daredevil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 nomizw den kaalabes ti eipa, otan perneis loipon ia paixnidomhxanh thn perneis opws kai oi pio poloi gia ta games pou exei kai goustareis na paizei oxi giati 8a exei 1080p. twra an ec eisia gadgetakias kia goustareis na ta xwneis se mhxanhmata allo ayto kai kala kaneis aplws einai asxeto sta twn paixnidomhxanwn
Jos3ph Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 μα το 360 δεν έχει κάποιο τίτλο που να μην έχει κυκλοφορίσει σε pc ... Κάτι λιγοστούς τους οποίος δεν θεωρώ άξιο να πάρω το 360 , ενώ το ps2 είναι φαντάστικο με απίστευτη σειρά απο games , και βέβαια το ps3 περιμένω να είναι ακόμα καλύτερο ... Θέλω multimedia συσκευή και όχι κονσόλα αποκλειστικά και εδώ μπλέκεται το BR και γενικά ότι είμαι και κινηματογραφοφιλος. Οι δυνάτοτες του PS3 είναι τέτοιες που να μην χρειάζομαι ξεχωριστή αγορά player ... Μπορείς να το πεις αυτό για το 360; Για το προτζέκτορα , εαν παίξουν χρήματα θα το πάρω προς αντικατάσταση της 55άρας οπίσθιας ... Αμα δεν παίξουν και μου τα φάει η γκόμενα , τι να κάνουμε ...
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 μα το 360 δεν έχει κάποιο τίτλο που να μην έχει κυκλοφορίσει σε pc ... gotham racing, fight night, burnout revenge, dead or alive, chromehounds, table tennis, kameo, moto gp, amped, saints row, dead rising, κ.α. και απο BC ninja gaiden black, halo2 αυτα ξεχωριζω σε ενα δευτερολεπτο απο την πρωτη φουρνια, η οποια οπως ειναι λογικο ειχε πολλα port. (τα οποια και δεν αναφερω καν) σε λιγους μηνες σκαει η δευτερη φουρνια, με gears of war, test drive unlimited, κλπ κλπ κλπ κλπ (δες το αντιστοιχο θεμα) οποτε δεν βλεπω πως μπορει κανεις να ισχυριστει αυτα που ισχυριζεσαι εσυ.. οπως ειπα λοιπον, μαλλον πρεπει να ψαξεις αν εισαι τελικα gamer ή απλως playstation fan.
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Test Drive Unlimited θα βγει συγχρόνως στο PC και το MotoGP3 κυκλοφορεί ήδη. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΜΩΣ να μην αναφέρετε τα Mass Effect,Bullet Witch και Blue Dragon σαν X360 exclusive,τσκ τσκ τσκ
Morbid Angel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Να προσθέσω κάτι σχετικά με το θέμα της τιμής του PS3.. Το 70% των πωλήσεων του PS2 είναι από τη στιγμή που η τιμή του έπεσε στα $199 και μετά. Με αυτό θέλω να πω οτι μπορεί στο εξωτερικό να έχουν υψηλότερα εισοδήματα απο εμάς, αλλά η πλειοψηφία δεν θέλει να δώσει ένα τέτοιο ποσό για μια κονσόλα. Εγώ πάντως ψηφίζω 360 αλλά όχι ακόμα. Περιμένω να πέσει η τιμή και να κυκλοφορήσουν περισσότερα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν ( Mass Effect, Lost Planet, Dead Rising, Blue Dragon, Lost Odyssey, Cry On, Ninja Gaiden 2, Halo 3, Gears of War, RE5 κτλ). Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα 8)
djpar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 re paidia perimenete ligo to ps3 kai meta epilexte metaxy ps3 kai xbox 360...ama parete xbox 360 min to kounate katholou otan pezete (estw kai 1 cm) giati to dvd tha gratzounisti ok!!!giayto lew se olous na perimenoun kai tha doun pio tha exei ta poio polla problimata (typou dvd vs bluray ktl) kai meta apofasizei
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Test Drive Unlimited θα βγει συγχρόνως στο PC και το MotoGP3 κυκλοφορεί ήδη. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΜΩΣ να μην αναφέρετε τα Mass Effect,Bullet Witch και Blue Dragon σαν X360 exclusive,τσκ τσκ τσκ jon το motogp 3 στο pc δεν ειναι το moto gp 2006 στο 360. νομιζω το γνωριζεις αυτο. το motogp 2006 εχει τα δυο πρωταθληματα 2005-2006. το motogp3 στο 2004. περα απο αυτο, τα κοντρολ στο pc ειναι 130 σκαλες πιο κατω, συμφωνα με ολα τα reviews. μπορει να μοιαζει, αλλα δεν παιζει το ιδιο. χωρια που δεν εχει live, το οποιο ειναι και το 95% του παιχνιδιου. μην λες λοιπον οτι το motogp 06 υπαρχει στο pc, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει. τωρα σχετικα με το test drive unlimited... ασε να το δουμε πρωτα, και μην το βαζεις στο τσεπακι σου απο τωρα οτι θα ειναι ιδιο. δες πιο πανω για το motogp το TDU θα βγει για 360, και μετα θα βγει για ps2/psp/pc. τι θα ειναι εκει? θα δουμε!! τελος φυσικα και δεν καθησα να γραψω ολη τη λιστα με τα exclusives. εγραψα μονο οσα χρειαστηκε προκειμενου να δειξω οτι δεν ισχυει μια τοποθετηση. οσοι διαβαζουνε το θεμα "ειδησεις 360" -στο οποιο παρεπεμψα- εχουνε μια παρα πολυ καλη ιδεα για το συνολο των games του 360. p.s. djpar δεν καταλαβα? ειναι αρνητικο για μια κονσολα οτι την ωρα που περιστρεφει το dvd με ταχυτητα 12Χ δεν πρεπει να την κουνας για να μη σου γρατζουνισει το δισκακι?? :mrgreen: και σαν να μην εφτανε αυτο, συγκρινεις το παραπανω με τη διαφενομενη ευπαθεια του Bluray??? :mrgreen: ημαρτον! τι αλλο θα ακουσουμε!!!
kratistos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 re paidia perimenete ligo to ps3 kai meta epilexte metaxy ps3 kai xbox 360...ama parete xbox 360 min to kounate katholou otan pezete (estw kai 1 cm) giati to dvd tha gratzounisti ok!!!giayto lew se olous na perimenoun kai tha doun pio tha exei ta poio polla problimata (typou dvd vs bluray ktl) kai meta apofasizei Δηλ για να καταλάβω και εσύ όταν παίζεις στο pc τον πύργο τον έχεις πάνω σε καμιά κουνιστή καρέκλα και τον νανουρίζεις.......:roll: :roll: ήμαρτον..
kratistos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Α ! και να μη θίξω και την μ@λ@κία που έκανε η sony με το χειριστήριο.Καλά γίνεται να παίζεις fps χωρίς ανάδραση ;;τι να τους κάνω εγώ τους αισθητήρες κίνησης ; έχω το sidewinder της microsoft εδώ και 5-6 χρόνια και αυτή την χαζομάρα ποτέ δεν την χρησιμοποίησα...
KotZer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9048 Βέβαια αυτό θα ταίριαζε σε ps3 vs wii topic, αλλά έχει γέλιο ...
takis3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 re paidia perimenete ligo to ps3 kai meta epilexte metaxy ps3 kai xbox 360...ama parete xbox 360 min to kounate katholou otan pezete (estw kai 1 cm) giati to dvd tha gratzounisti ok!!!giayto lew se olous na perimenoun kai tha doun pio tha exei ta poio polla problimata (typou dvd vs bluray ktl) kai meta apofasizei Ego tha elega osoi exoume 360 na paroume apo tora allo ena gia kavatza giati otan vgei to ps3 kai ta sigkrini o kosmos tha exi elipsi stin agora to 360
revil Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 lol ακου τι είπε το παληκάρι.Εγω το έχω πάνω σε μια αιώρα όταν παίζω λες να χαλασεί?
BlizardBill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 To Ps3 είναι πολύ καλύτερο μηχάνημα, και κοστίζει 100 ευρώ παραπάνω από το xbox360 premium. (Εκτός από αυτό, σου προσφέρει BR , δωρεάν live , OS, Media Center κλπ, οπότε ο καθένας αποφασίζει.) Οποιος δεν ενδιαφέρετε για πολλά και σπασμένα παιχνίδια εδώ και τώρα, λογική επιλογή είναι το ps3 για άπειρους λόγους ... αλλιώς βολευετε με το 360. Α ! και να μη θίξω και την μ@λ@κία που έκανε η sony με το χειριστήριο.Καλά γίνεται να παίζεις fps χωρίς ανάδραση ;; Ναι γιατί και εγώ δεν μπορώ να παίξω ftp με mouse που δεν έχει κραδασμούς !!! ... είδαμε πόσο επιτυχία είχαν και αυτά, άπατα πήγαν. Καλύτερα να βάζεις κάτι πραγματικά χρήσιμο στο gamepad , παρά ένα βαρίδι που γυρνάει για εφέ ... καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.