Προς το περιεχόμενο

xbox ή playstation 3 re paidia???

PALLiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΤΕ Κ ΓΑΜΩ ΟΛΟΙ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Κ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ 360 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ->

ΕΧΩ ΤΟ ΧΒΟΧ Κ ΕΙΜΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΒΑΛΩ Dsl ΟΠΟΤΕ Κ ΤΟ ΛΑΪΒ ΓΑΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝ,ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ 360 ΠΑΙΖΕΙ ΤΣΙΠ Κ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΦΘΗΝΑ..ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ Ps3 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠ'ΤΑ Blu Ray's ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ 360 ΠΙΣΤΕΥΩ!ΤΙ ΛΕΤΕ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ

Δημοσ.

Λοιπόν θα +φωνήσω με πολλούς οτι τα μειονεκτήματα του νέου playstation 3 είναι πολλα. Οπως είπε και κάποιος πιο πάνω η sony με αυτη την κίνηση δεν απευθύνετε στα πιτσιρίκια αλλα σε ανθρώπους με λεφτά. Οταν όμως βγει οι θεωρίες σας δεν νομιζώ πως θα σταθούν και οι πωλήσεις θα είναι πολυ καλύτερες απο του xbox360. Εδω θα είμαστε και θα το δούμε!!!!!!!!!! (δεν χρειάζετε να σας θυμίσω την τιμή του playstation2 [300.000δρχ] και τις πωλήσεις του;-))

Δημοσ.

Αυτό με τις πωλήσεις δε το κατάλαβα ποτέ.Τι με νοιάζουν εμένα οι πωλήσεις της εκάστοτε κονσόλας??εγω τα παίρνω τα φράγκα?Ας βγάζει η κονσόλα που εχω,παιχνίδια που μαρέσουν και ας έχει λιγότερες πωλήσεις από άλλη κονσόλα.

Δημοσ.
δεν απευθύνετε στα πιτσιρίκια αλλα σε ανθρώπους με λεφτά

φιλε οποιος εχει λεφτα συνηθως εχει και μυαλο.

αμα εισαι videophil και θες bluray ή hd-dvd player, εχεις ηδη παρει και δεν περιμενεις ποτε θα βγει μια κονσολιτσα.

το να λεμε οτι ειναι πλεονεκτημα ενα αργο bluray σε μια παιχνιδομηχανη, ειναι οσο πλεονεκτημα μπορει να ειναι για ενα αυτοκινητο μια ..ομπρελα.

ειδικα οταν καλεισαι να το καλοπληρωσεις κι'ολας.

αν η sony εχει κανει σουξε, αυτο οφειλεται στα <<πιτσιρικια>> οπως τα αποκαλεις.

απο αυτο το target group βλεπω απομακρυνεται για τουλαχιστον 2 χρονια.

edit: revil, οι πωλησεις παιζουνε ρολο γιατι πλεον τα παιχνιδια κοστιζουν, και κανεις δεν θα κατσει να δαπανησει εκατομυρια ευρω για να παρει μετα τα @@ μου ;)

Δημοσ.

pgr 3,και το ντεμο του graw που παίζει live.

από ofline έχω το oblivion.(Μπροστά στο oblivion και στο fight night όλα τα άλλα μοιάζουν απλά...μικρά :D )

Δημοσ.

pantws paidia ksexnate ena vasiko paragonta..........simfwnw apoluta me ton p3tran omws............

oi etairies den sxediazoun konsoles gia thn agora ths ellados....ara oi times einai logikotates gia eurwpi ,usa ,jpn klp......

epishs oti kai na ginei to PS3 tha exei perissoteres pwlhseis pagkosmios kai as einai peripou to idio isws kai ligo xeirotero....

giati??? marketing k diafhmisi........

ektos siglonistikou aprooptou dld na einai teliws apath i konsola, to PS3 tha einai prwto.....

Δημοσ.
project gotham racing dude

mamei kai dernei to paixnidaki :D

pantos auto pou mou exei kanei entiposi einai oti me tin 384 mou den exo sinantisei ixnos lag. :D

LOLOLOL....μαλλον δεν προσεξες to gamertag μου ...οχι μονο ξερω τι ειναι , αλλα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που κλεινω σχεδον 10μηνες παιζοντας το ...!!!

Αλλο ενα + του LIVE ....;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...