revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ok dude 1 χρόνο edit:γιατι να συμφωνούμε τόσο πολύ ρε telegamesvg? Μέσα στο μυαλό μου είσαι
Pantelis51 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Τα "ανώτερα" χαρακτηριστικά δεν έχουνε σημασία όσο άλλοι παράγοντες. Απλώς θυμηθείτε τι συνέβη με την Sega και των "ανωτέρων" τεχνολογικά dreamcast και saturn...
aGka8l Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 e to saturn ntaxsi min leme oti 8elume gia to dreamcast omws exis dikio klasi s anwrero apo to PSX alla distixos emine eki p emine! gia ayta p lete pws 8a to parei to pitsiriki min akuw aidies!poso ixe kenurio to XBox 1 kai to PS2?mporei na mu pei kaneis?stin arxi oli pernan ps2 yati den ixe katalavi tis dinatotites tu xbox twra pali oloi 8a pernun x-360 mexri na katalavun tis dinatotites tu PS3
Socratis_g Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 hi se olous paides!exw na sas 8esw ena polu sovaro gia tous gamers erwthma!poia ap'tis 2 konsoles na agorasw???as me voh8hsei kapoios k ean kapoios gnwrizei xarakthristika epe3ergastwn as mou steilei plz.auta!thnx gia ton xrono sas k perimenw apanthsh Με λίγα λόγια. Το 360 είναι στην αγορά με τέλεια παιχνίδια και γραφικά του καλύτερου υπολογιστή, κοστίζει 280 ευρώ και μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του με κόστος 3 ευρώ΄(όσο 1 κενό δισκάκι) χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο. Το ρσ3 θα αργήσει να έρθει.που σημαίνει θα αργήσει κ κάποιο επιπλέον διαστημα να παίξει αντιγραφα, που σημαίνει θα αργήσει κ κάποιο επιπλέον διαστημα να παίσει η τσιμπιμένη(ισως κ υπερβολικά τσιμπιμένη) τιμή του. Εγώ τι έκανα? Πήρα το 360 έχω 11 τέλεια παιχνίδια(κ συνεχίζω).Οταν με το καλό βγεί το ρσ3, τσιπαριστεί, πέσει κ η τιμή του θα το πάρω.
p3tran Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Φίλε μου σορρυ αλλά δεν είναι λογική αυτή.Δλδ τα πιτσιρίκια δε θα μπορούν πλέον να παίρνουν κονσόλες? 800+ ευρώ είναι πάρα πολλά ότι και να λέμε. Εγω στο λέω αν δε πέσει η τιμή δε θα κάνει κάτι η σόνυ. Αν θες και τη γνώμη μου' date='πιστεύω οτι [b']έχει παγιδευτεί διότι ήθελε να βάλει ότι καλύτερο στη κονσόλα,το έβαλε,αλλά της βγήκε υπερβολική τιμή και σα να μην έφταναν όλα αυτά και μετά από 6 μήνες από το 360.[/b] Μην αρχίσουμε κόντρες τώρα πλζ αυτή είναι η γνώμη μου. οτι καλυτερο?? ε οχι δα!! παρ'ολο που το Ps3 θα βγει στην αγορα εναν ολοκληρο χρονο μετα απο το 360, τα πραγματα ειναι καπως ετσι: σαν gpu το 360 ειναι πιο ισχυρο απο το ps3.- σαν συστημα μνημης ειναι επισης καλυτερο το 360 και εχει νεωτερισμους που δεν υπαρχουν ακομα ουτε στα pc (unified memory, unified shaders, κ.α.) σαν cpu η λυση που ακολουθησε η sony δεν ηταν αυτη που της προτεινε η ibm, δηλαδη πολλαπλοι πυρηνες οπως στο 360. συμφωνα με τον consultant της ibm, φανηκε ακριβη η λυση αυτη στη sony και ακολουθησε το μονο πυρηνα με τα 7 dsp. ετσι, ενω σαν raw benchmark ο cell καταφερνει να ειναι σε καποια σημεια ελαφρα πιο ισχυρος απο τον xenos, υπαρχει το θεμα της υλοποιησης. εκει ο cell δεν τα παει καθολου καλα. ειναι πολυπλοκος και συνθετος και δυστροπος, χωρις καλα εργαλεια και με πολλες ιδιοτροπιες. δυσκολα σε games θα υπαρχει παραπανω cpu power που να κανει την οποιαδηποτε διαφορα. να ξεκαθαρισουμε εδω οτι σε θεμα cpu και οι δυο κονσολες ειναι πισω σε σχεση με ενα καλο συστημα pc. δεν πιστευω να ζει κανεις ακομα στο 2005 και να πιστευει τις βλακειες του κουταραγκι? αμα ο cell ητανε τοσο ικανος, τοτε γιατι η sony πεταξε στα σκουπιδια την αρχικη ιδεα να ειναι cell based και το gpu, και πηγε και τα εσκασε οσο-οσο στην nvidia για να παρει nv40 series board και στην ουσια να γινει και το ps3 οτι ητανε το xbox1, δηλαδη ενα pc renderer system? στα θετικα αυτης της κινησης ειναι οτι ειναι γνωστη ποσοτητα για τους devs το υποσυστημα γραφικων του ps3, σε αντιθεση με το cell τωρα σχετικα με το blueray, τι να πουμε? τα εχουμε πει επανειλημενα. ειναι η φοβερη ιδεα της Sony για να τονωσει ολοκληρο τον ομιλο που δεν τα παει καθολου καλα. "ολοι θα παρουν ps3, αρα ολοι θα παρουν bluray, αρα θα πουλησουμε σε ολους ξανα τις ταινιες μας στο νεο δικο μας φορμα" αυτη ειναι η λογικη. το drive σαν drive, περα απο τις δυσκολιες και τις παιδικες αρρωστιες που θα εχει τον πρωτο καιρο (θυμηθειτε dvd σε προηγουμενα playstation), περα απο οποιαδηποτε αλλη κριτικη, ξερουμε οτι θα ειναι ταχυτητας 1.6Χ ή 2Χ. δηλαδη με απλα λογια σερνεται. το dvd του 360 εχει πανω απο την διπλασια ταχυτητα στην χειροτερη περιπτωση. next-gen drive? οπως το βλεπει κανεις.. περα απο το θεμα της αξιοπιστιας, ολα τα παιχνιδια θα θελουνε σκληρο δισκο και install κλπ. και απο υπηρεσιες? οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι ευκολο πραγμα να αντιγραφτει το xbox live. εδω θα ειμαστε και θα δουμε σε ποσο καιρο το δικτυο της sony θα ειναι σε αντιστοιχο επιπεδο. edit: μιας και αναφερθηκε το "δωρεαν live @ ps3" να πουμε και για αυτο 2 πραγματακια.. υποτιθεται οτι απο τη μερια της sony δεν θα υπαρχει χρεωση για matchmaking. δεν θα υπαρχουν ομως και servers. τι σημαινει αυτο? εξυπνα παιδια ειστε, σκεφτειτε το μονοι σας. εχεις δικιο στο οτι η sony παγιδευτηκε, αλλα αυτο εχει να κανει μονο και μονο με το οτι καποιοι υπευθυνοι ειναι υπεροπτες και ξεροκεφαλοι. μονοπωλιο για 2 γενιες και τελικα αντιγραφει τελευταια στιγμη οτι προλαβει απο τον ανταγωνισμο.. καλη τυχη. παρολη τη δυναμικη του ονοματος playstation, εγω προβλεπω μειωση του ποσοστου της sony στην αγορα σε αυτη τη γενια, πανω απο 15-20 ποσοστιαιες μοναδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 file aGka8l to saturn htan dunatotero apo to playstation alla eixe duskolo programmatismo,to dreamcast mporeis na to sugrineis mono me thn prohgoumenh genia(ps2,xbox) kai einai to pio adunamo proteimw ps3 gia ta paixnidia! den me apasxoloun toso ta texnika xaraktiristhka,an kai pistevw oti to ps3 tha einai dunatotero.
revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 poso ixe kenurio to XBox 1 kai to PS2? λολ οκ φίλε μου. σύγκρινε το πσ3 με τα καινούρια xbox1 και ps2 αλλά μη το συγκρίνεις με το 360 που έχει τη μισή(και πιο μικρή)τιμή.
kratistos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 οτι καλυτερο??ε οχι δα!! παρ'ολο που το Ps3 θα βγει στην αγορα εναν ολοκληρο χρονο μετα απο το 360' date=' τα πραγματα ειναι καπως ετσι: σαν gpu το 360 ειναι πιο ισχυρο απο το ps3.- σαν συστημα μνημης ειναι επισης καλυτερο το 360 και εχει νεωτερισμους που δεν υπαρχουν ακομα ουτε στα pc (unified memory, unified shaders, κ.α.) σαν cpu η λυση που ακολουθησε η sony δεν ηταν αυτη που της προτεινε η ibm, δηλαδη πολλαπλοι πυρηνες οπως στο 360. συμφωνα με τον consultant της ibm, φανηκε ακριβη η λυση αυτη στη sony και ακολουθησε το μονο πυρηνα με τα 7 dsp. ετσι, ενω σαν raw benchmark ο cell καταφερνει να ειναι σε καποια σημεια [b']ελαφρα[/b] πιο ισχυρος απο τον xenos, υπαρχει το θεμα της υλοποιησης. εκει ο cell δεν τα παει καθολου καλα. ειναι πολυπλοκος και συνθετος και δυστροπος, χωρις καλα εργαλεια και με πολλες ιδιοτροπιες. δυσκολα σε games θα υπαρχει παραπανω cpu power που να κανει την οποιαδηποτε διαφορα. να ξεκαθαρισουμε εδω οτι σε θεμα cpu και οι δυο κονσολες ειναι πισω σε σχεση με ενα καλο συστημα pc. δεν πιστευω να ζει κανεις ακομα στο 2005 και να πιστευει τις βλακειες του κουταραγκι? αμα ο cell ητανε τοσο ικανος, τοτε γιατι η sony πεταξε στα σκουπιδια την αρχικη ιδεα να ειναι cell based και το gpu, και πηγε και τα εσκασε οσο-οσο στην nvidia για να παρει nv40 series board και στην ουσια να γινει και το ps3 οτι ητανε το xbox1, δηλαδη ενα pc renderer system? στα θετικα αυτης της κινησης ειναι οτι ειναι γνωστη ποσοτητα για τους devs το υποσυστημα γραφικων του ps3, σε αντιθεση με το cell τωρα σχετικα με το blueray, τι να πουμε? τα εχουμε πει επανειλημενα. ειναι η φοβερη ιδεα της Sony για να τονωσει ολοκληρο τον ομιλο που δεν τα παει καθολου καλα. "ολοι θα παρουν ps3, αρα ολοι θα παρουν bluray, αρα θα πουλησουμε σε ολους ξανα τις ταινιες μας στο νεο δικο μας φορμα" αυτη ειναι η λογικη. το drive σαν drive, περα απο τις δυσκολιες και τις παιδικες αρρωστιες που θα εχει τον πρωτο καιρο (θυμηθειτε dvd σε προηγουμενα playstation), περα απο οποιαδηποτε αλλη κριτικη, ξερουμε οτι θα ειναι ταχυτητας 1.6Χ ή 2Χ. δηλαδη με απλα λογια σερνεται. το dvd του 360 εχει πανω απο την διπλασια ταχυτητα στην χειροτερη περιπτωση. next-gen drive? οπως το βλεπει κανεις.. περα απο το θεμα της αξιοπιστιας, ολα τα παιχνιδια θα θελουνε σκληρο δισκο και install κλπ. και απο υπηρεσιες? οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι ευκολο πραγμα να αντιγραφτει το xbox live. εδω θα ειμαστε και θα δουμε σε ποσο καιρο το δικτυο της sony θα ειναι σε αντιστοιχο επιπεδο. edit: μιας και αναφερθηκε το "δωρεαν live @ ps3" να πουμε και για αυτο 2 πραγματακια.. υποτιθεται οτι απο τη μερια της sony δεν θα υπαρχει χρεωση για matchmaking. δεν θα υπαρχουν ομως και servers. τι σημαινει αυτο? εξυπνα παιδια ειστε, σκεφτειτε το μονοι σας. εχεις δικιο στο οτι η sony παγιδευτηκε, αλλα αυτο εχει να κανει μονο και μονο με το οτι καποιοι υπευθυνοι ειναι υπεροπτες και ξεροκεφαλοι. μονοπωλιο για 2 γενιες και τελικα αντιγραφει τελευταια στιγμη οτι προλαβει απο τον ανταγωνισμο.. καλη τυχη. παρολη τη δυναμικη του ονοματος playstation, εγω προβλεπω μειωση του ποσοστου της sony στην αγορα σε αυτη τη γενια, πανω απο 15-20 ποσοστιαιες μοναδες. Θέλετε κάτι άλλο ; το παλικάρι τα είπε όλα !! Τώρα εγώ θέλω να πάρω μια κονσόλα next-gen οκ; λοιπόν δεν έχω κόλλημα ούτε με xbox ούτε με ps να το ξεκαθαρίσω αυτό,απλά κοιτάω τι με συμφέρει να πάρω σαν καταναλωτή.Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω οτι η Sony δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στο κοινό της και όπως τελικώς δείχνουν τα πράγματα δεν βγαίνει αληθινή,ούτε οτι είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο οτι έχει μείνει ήδη πολύ πίσω από την Microsoft καθώς το 360 κυκλοφορεί αρκετούς μήνες η live υπηρεσία είναι απίστευτη και όταν θα σκάσει το ps3 με 600 ευρώ το 360 θα πέσει γύρω στα 300.Τα παιχνίδια τώρα που θα βγουν μαζί με το ps3 θα είναι «πρώτης φουρνιάς» άρα όπως συνηθίζεται δεν θα «ξεζουμίσουν» τις δυνατότητες της κονσόλας αντίθετα με το 360 που η σεζόν πριν τα Χριστούγεννα θα φέρει παιχνιδάρες απίστευτες που λόγο κ του χρόνου που θα έχει περάσει θα εκμεταλεύονται πολύ καλύτερα τις δυνατότητες του 360.Και οτι και να πιστεύουν κάποιοι μην απατάστε ρε παιδιά με το πόση παραπάνω δύναμη θα έχει και καλά το ps3..Οι κονσόλες θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα. Α ! και μεγάλε εσύ που άνοιξες το θέμα !! Ξέρεις τι έκανες τώρα ε ;;; Ξεκίνησες 3ο Παγκόσμιο πόλεμο...καλά που είναι Αύγουστος και πολλοί λείπουν διακοπές...... :mrgreen:
Jos3ph Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Προτιμώ να περιμένω να κυκλοφορίσει και το PS3 να περιμένω 1 χρόνο και να πάρω την κονσόλα που δίνει τα πιο πολλά όπως BR player και 1080p ... κατα πάσα πιθανότητα θα είναι ps3 κατά την άνοιξη του 2007 ... θα έχουν βγει και νέα revisions και θα έχουν διορθωθεί οι όποιες ατέλειες υπάρχουν ... Γνώμη μου, δεν αξίζει το 360 γιατί δεν προσφέρει 1080p και HD ή BR απορία : τα DVDς τα παίζει με 480p ή έχει upscaler σε 720p ή 1080i;
p3tran Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 joseph να περιμενεις οσο θες. ελευθεροι καταναλωτες ειμαστε. εχεις τηλεοραση για 1080p? εχεις 720p και σου φαινεται ...λιγο? νομιζεις οτι τα games θα ειναι rendered σε 1080p? lolz!! upscaled ισως οσο για τα dvd στο 360, απο οτι ξερω ειναι η μοναδικη συσκευη στον κοσμο που εκμεταλευεται καποια κενα στις συμφωνιες των εταιρειων, και κανει upscale σε 1360Χ768 τις ταινιες με το vga cable.
takis3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Παρε xbox360 εχει πολυ καλα παιχνιδια.Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. ΥΓ.Fight night 3 ολα τα λεφτα λεμε !! Μιλαμε πεφτει τρελο μπουνιδι.Οποιος το βλεπει κολαει.
Daredevil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Γνώμη μου, δεν αξίζει το 360 γιατί δεν προσφέρει 1080p και HD ή BR απορία : τα DVDς τα παίζει με 480p ή έχει upscaler σε 720p ή 1080i;endiaferon... mia konsola pou paizei paixnidia den a3izei giati den yposthrizei 1080p dld px to ps2 den a3ize se sxesh me to xbox giati den yposthrize 720p?
revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Fight night τα σπάει ρε takis εντελώς εθιστικό με τα πιο καλά γραφικά που έχω δει ποτέ(μαζί με το oblivion)
PALLiS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 re paides omws apo oti diavasa sthn amerikh pou 8a vgei 17 noembriou 8a kanei 400$ h 20gb version k h 60gb 8a kanei 600$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.