PALLiS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 hi se olous paides!exw na sas 8esw ena polu sovaro gia tous gamers erwthma!poia ap'tis 2 konsoles na agorasw???as me voh8hsei kapoios k ean kapoios gnwrizei xarakthristika epe3ergastwn as mou steilei plz.auta!thnx gia ton xrono sas k perimenw apanthsh
DIMERR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Pare ps3 einai pio poli kairo stin agora kai exei perisotera games.
revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 αν μπορείς να περιμένεις,δε ματώνει η τσέπη σου και δε σε νοιάζει το λαιβ πάρε ps3. To ps3 εχει 7 επεξεργαστές από 3,2 ο καθένας και το χβοχ εχει εναν 3πύρηνο 3,2. Εγώ πάντως με το 360 είμαι πλήρως ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από πλευράς γραφικών αλλά και gameplay.ααα και η πρόσβαση στο λαιβ πιο εύκολη από ποτέ.(Αν εχεις dsl) edit: re DIMERR loooool
aGka8l Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 γιατι δλδ το PS3 δεν θα εχει κατι αντοιστηχο του ΧΒοχ live και λες οτι δε σε νοιάζει το λαιβ πάρε ps3.
dreaming123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Συμφωνώ με τον dimmer τώρα που είναι και ποιο φτηνό το ps3 αξίζει!!!
revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Αυτό που λέω είναι οτι η microsoft είχε ήδη τις βάσεις από το παλιό χβοχ στο οποίο το λαιβ δούλευε μια χαρά.Επίσης στο λαιβ του ps3 θα πρέπει να πληρώσεις επιπλέον υπηρεσία,ενω στο 360 είναι έτοιμο
DIMERR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Νομιζω η sony εχει ανακοινωσει οτι θα ειναι δωρεαν το live στο ps3
revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 αν ισχύει αυτό,λάθος μου,σορρυ. Κάπου είχα διαβάσει πάντως οτι θα είναι επιπλέον και οχι μαζί με το μηχάνημα.
aGka8l Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ο dimerr ειναι σωστος οι υπηρεσιες θα ειναι δωρεαν
Pantelis51 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μόνο που βλέπω τιμή για το PS3 απογοητεύομαι... 879.99 ευρώ και preorder παρακαλώ. Για να μην αναφέρω και το κόστος των παιχνιδιών... Προσωπικά θα αργήσω πολύ εώς ότου κυκλοφορήσειι blue-ray recorder σε ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ, Modchip για να κάνει "κάτι" παραπάνω και πέσει η τιμή κατα πολύύύύύ. Κατα τα άλλα είμαι θυμωμένος με τη Sony που με "εξανάγκασε" να αγοράσω το PSP και δεν λέει να κυκλοφορήσει παιχνίδι της προκοπής. Δυο χρόνια περάσανε και οι τίτλοι (τα περισσότερα ports εδώ που τα λέμε...) είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ!
revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Φίλε μου σορρυ αλλά δεν είναι λογική αυτή. Δλδ τα πιτσιρίκια δε θα μπορούν πλέον να παίρνουν κονσόλες? 800+ ευρώ είναι πάρα πολλά ότι και να λέμε. Εγω στο λέω αν δε πέσει η τιμή δε θα κάνει κάτι η σόνυ. Αν θες και τη γνώμη μου,πιστεύω οτι έχει παγιδευτεί διότι ήθελε να βάλει ότι καλύτερο στη κονσόλα,το έβαλε,αλλά της βγήκε υπερβολική τιμή και σα να μην έφταναν όλα αυτά και μετά από 6 μήνες από το 360. Μην αρχίσουμε κόντρες τώρα πλζ αυτή είναι η γνώμη μου.
Igano GR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ο Revil έχει απόλυτο δίκιο σ'αυτά που λέει. Όσο για το Λαιβ ναι, εχει πει οτι θα ειναι δωρεάν αλλά κατά καιρούς πολλά που είπε ηταν μούφες... Απλά πρέπει να περιμένουμε κ γι'αυτο οποιαδήποτε απάντηση σ'αυτην την ερώτηση ειναι άκυρη PALLiS. ΔΕΝ ξέρουμε τι ειναι και πώς θα ειναι το Ρς3. Και μη μου πείτε για χαρακτηριστικά κλπ γιατί αυτά δεν έχουν σημασία...
telegamesvg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ......και σα να μην έφταναν όλα αυτά και μετά από 6 μήνες από το 360. Οχι κ 6 μηνες ....1 χρονος ακριβως ..... ;-)
telegamesvg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ως αναφορα την ερωτηση του φιλου με δεδομενη την σημερινη τιμη του xbox 360 (full version 379€) ,τις δυνατοτητες του και φυσικα το LIVE το οποιο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ υλοποιημενο ....νομιζω οτι το PS3 θα πρεπει να ειναι κατι το πολυ εξαιρετικο για να δικαιολογησει την τιμη του κ για να πετυχει οτι το PS2 ...κ δυστυχως μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει κατι τετοιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.