Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με modem SAGEM 800

alkisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανένας το modem SAGEM 800 να επιβεβαιώσει ένα πρόβλημα με το software που συνοδεύει;

Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Εργαλεία διαχείρισης->Προβολή συμβάτων.

Από αριστερά επιλέγουμε [Σύστημα] και δεξιά ψάχνουμε για ένα σφάλμα με αριθμό συμβάντος 7000.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να υπάρχει και γι' άλλα συμβάντα, αυτό που λέω αν του κάνουμε διπλό κλικ λέει:

"Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση της υπηρεσίας General Purpose USB Driver (adildr.sys) εξαιτίας του ακόλουθου σφάλματος:

Η υπηρεσία δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει διότι είναι απενεργοποιημένη ή δεν υπάρχουν ενεργοποιημένες συσκευές για αυτήν."

Το έλυσα πηγαίνοντας στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ADILOADER\ του μητρώου και αλλάζοντας το Start σε 0 αντί για 2 που ήταν.

Βλέπει κανένας άλλος αυτό το σφάλμα;

Δημοσ.

Ναι το έχω κι εγώ, έχω εγκατεστημένο τον οδηγό για αυτό το modem, αν και δεν το χρησιμοποιώ πια.

Δημοσ.
Sta, αν πας στην προβολή συμβάντων, βλέπεις να σου βγάζει το μήνυμα λάθους που λέω παραπάνω; Thanks.

Ναι αυτό ακριβώς εννοούσα και παραπάνω, ότι δηλαδή εμφανίζεται επανηλειμμένα αυτό το μήνυμα.

Δημοσ.

Απλά το adildr.sys είναι για windows 98 και το sagem το βάζει στα XP χωρίς καν να το χρησιμοποιεί... Δεν ξέρω αν παρουσιάζονται άλλα προβλήματα από αυτό.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

το εχω και εγω αυτο το προβλημα...

"Το έλυσα πηγαίνοντας στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ADILOADER\ του μητρώου και αλλάζοντας το Start σε 0 αντί για 2 που ήταν."

αυτη η αλλαγη τι ακριβως κανει...?

Δημοσ.

Αλλάζει το ADILOADER service ώστε να μην ξεκινάει αυτόματα (automatic), αλλά να είναι ανενεργό (disabled). Έτσι κι αλλιώς δεν ξεκινάει, αφού βγάζει σφάλμα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με την αλλαγή στο μητρώο. Το ερώτημα είναι γιατί δεν το έφτιαξε η SAGEM...

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι ένα service του sagem που χρειάζεται για τα windows 98 (και γι' αυτό βγάζει σφάλμα στα XP). Έχω router πλέον και δεν έχω φορτωμένο τον driver για να δω λεπτομέρειες... Θα πρέπει να ρωτήσεις την sagem για περισσότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...