Προς το περιεχόμενο

Winamp 3 Release Candidate - Get it here!!

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://download.nullsoft.com/winamp/client/wa3install-mad.exe

Συμβουλές και οδηγίες:

</font>

• <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Να απεγκατήστεσετε πρώτα αν έχετε κάποια προηγούμενη beta έκδοση του Winamp 3. </font></li>
  • <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Μην βγάλετε την υπάρχουσα Winamp 2 εγκατάσταση αφού μπορούν να συνυπαρχουν απροβλημάτιστα. Απλά εγκαταστήστε σε διαφορετικό φάκελο την έξδοση 3. </font></li>
  • <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Απαιτήσεις συστήματος: Pentium II or higher class processor, 64MB of RAM (128MB recommended), and Windows 98 and higher (Windows 2000/XP Recommended). </font></li>
  • <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">File Size to Download 3.8 MB </font></li>
  • <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Νέα χαρακτηριστικά: Video Playback Support
    </font></li>

<font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Ακόμα κάθεστε; Κατεβάστε το και γράψτε τα σχόλιά σας!

<small>[ 27-06-2002, 02:44: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: daniel's saving grace ]</small>

Δημοσ.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις:

Είναι αρκετά καλός, γρήγορος στην αναπαραγωγή βίντεο και αρκετά σταθερός για beta

Είναι σίγουρα πιο βαρύς από τις εκδόσεις 2, κάτι αναμενόμενο όμως.

Οι αλλαγούλες του είναι γενικώς προς την σωστή κατεύθυνση, αποβάλλει και τα "κακά" σημεία του παλιού interface που είχαν μείνει στο πρόγραμμα λόγω συνήθειας τόσων εκατομμυρίων χρηστών!

Δημοσ.

Βρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το Winamp και το Sonique:

Πως γινεται ο περισσοτερος κοσμος (ετσι τουλαχιστο εχω καταλαβει) να χρησιμοποιει το Winamp, οταν η διαφορα ποιοτητας με το Sonique ειναι κατι παραπανω απο αντιλιπτη (εννοω φυσικα οτι το Sonique ειναι καλυτερο);

Κι εγω στην αρχη ειχα Winamp, οταν ομως υστερα απο τη συμβουλη ενος φιλου δοκιμασα το Sonique, εμεινα με αυτο.

Ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να γραψει δυο λογια!!!

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by LordArthas:

<strong>Βρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το Winamp και το Sonique:

Πως γινεται ο περισσοτερος κοσμος (ετσι τουλαχιστο εχω καταλαβει) να χρησιμοποιει το Winamp, οταν η διαφορα ποιοτητας με το Sonique ειναι κατι παραπανω απο αντιλιπτη (εννοω φυσικα οτι το Sonique ειναι καλυτερο);

Κι εγω στην αρχη ειχα Winamp, οταν ομως υστερα απο τη συμβουλη ενος φιλου δοκιμασα το Sonique, εμεινα με αυτο.

Ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να γραψει δυο λογια!!!</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Pou eides thn diafora giati egw den exw parathrhsei tipota.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...