agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 τους έχω περασμένους τους drivers από τότε που βγήκαν οι 5.09Α
greeneye Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 dokimase na to sbhseis ENTELOS apo to my computer\devices... kano unistall,kane epanekinhsh kai asto na to ksanabrei (to recorder). Pisteyo tha strosei... (elpizo na min ipothike giati den ixa xrono na ta diabaso ola) diladi my computer-hardware-device manager-secondary channel (an to exis secondary) kai omoios gia to cd\dvd parapano sto LG. Ase ta windows na ta ksanabroun kai pisteyo tha ise ok ektos an ta eftise to recorder. Elegxe epishs na MIN ise se pio mode alla se DMA.
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δε φταίει ούτε το secondary channel ούτε το dvd writer καινούριο είναι και δουλεύει...Και το secondary δουλεύει κανονικά σε ultra dma 2. Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί... Απλά ξαναλέω ότι όταν έχω usb συσκευές πάνω και πάντα έχω το adsl modem και gamepad όταν συνδέω φλασάκι διακόπτετε ανά διαστήματα η μεταφορά και οι επανεκκινήσεις μου γίνονται όταν γράφω dvd και έχω πάνω τις usb συσκευές. όταν τις ξεσυνδέω γράφονται κανονικά χωρίς επανεκκίνηση άρα κάτι με το usb παίζει.
dbDRAG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Logika ftaine ta usb drivers.Prepei ena ena ta usb controllers na ta valeis apo tin arxi sto device manager.
manitaroulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Trava to pisw, ftaiei to mixanima. Ta LG genika stin etairia mou de vgikane kala, ma katholou kala, eixame olo provlimata, pare alli marka...
agoraki_23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Όταν μου έκανε επανεκκινήσεις το μηχανηματάκι το πήγα στο μαγαζί μου είπαν θα το στέλνανε πίσω(e-shop παρακαλώ) το δοκίμασαν στο μαγαζί την ίδια μέρα και με πήραν τηλ να μου πουν κύριε δουλεύει επομένως θα πρέπει να ρθείτε να το ξαναπάρετε...Μα και σε μένα δουλεύει τώρα όταν δεν έχω usb έχω όλους τους τελευταίους usb drivers της VIA.Απλά αργεί πολύ να διαβάσει τα dvdάκια και είναι σπαστικό,το βάζεις μέσα και περιμένεισ 6-7-8 δεύτερα μέχρι να διαβαστεί,ενώ σε άλλα που έχω δει διαβάζονται αμέσως...
agoraki_23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Συνέβη και κάτι μου το κανε πρώτη φορά πριν από λίγο... Μου κανε επανεκκίνηση πρώτη φορά στο άσχετο ενώ δεν εγραφα σιντι.. Απλά κατέβαζα torrent με το μTorrent και έκανα και browsing.Mε τα usb συνδεδεμένα...τι στο καλό πια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.