Προς το περιεχόμενο

Please help έχω απογοητευτεί...(dvd writer)

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

dokimase na to sbhseis ENTELOS apo to my computer\devices...

kano unistall,kane epanekinhsh kai asto na to ksanabrei (to recorder).

Pisteyo tha strosei...

(elpizo na min ipothike giati den ixa xrono na ta diabaso ola)

diladi my computer-hardware-device manager-secondary channel (an to exis secondary) kai omoios gia to cd\dvd parapano sto LG.

Ase ta windows na ta ksanabroun kai pisteyo tha ise ok ektos an ta eftise to recorder.

Elegxe epishs na MIN ise se pio mode alla se DMA.

Δημοσ.

Δε φταίει ούτε το secondary channel ούτε το dvd writer καινούριο είναι και δουλεύει...Και το secondary δουλεύει κανονικά σε ultra dma 2.

Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί...

Απλά ξαναλέω ότι όταν έχω usb συσκευές πάνω και πάντα έχω το adsl modem και gamepad όταν συνδέω φλασάκι διακόπτετε ανά διαστήματα η μεταφορά και οι επανεκκινήσεις μου γίνονται όταν γράφω dvd και έχω πάνω τις usb συσκευές.

όταν τις ξεσυνδέω γράφονται κανονικά χωρίς επανεκκίνηση άρα κάτι με το usb παίζει.

Δημοσ.

Όταν μου έκανε επανεκκινήσεις το μηχανηματάκι το πήγα στο μαγαζί μου είπαν θα το στέλνανε πίσω(e-shop παρακαλώ) το δοκίμασαν στο μαγαζί την ίδια μέρα και με πήραν τηλ να μου πουν κύριε δουλεύει επομένως θα πρέπει να ρθείτε να το ξαναπάρετε...Μα και σε μένα δουλεύει τώρα όταν δεν έχω usb έχω όλους τους τελευταίους usb drivers της VIA.Απλά αργεί πολύ να διαβάσει τα dvdάκια και είναι σπαστικό,το βάζεις μέσα και περιμένεισ 6-7-8 δεύτερα μέχρι να διαβαστεί,ενώ σε άλλα που έχω δει διαβάζονται αμέσως...

Δημοσ.

Συνέβη και κάτι μου το κανε πρώτη φορά πριν από λίγο...

Μου κανε επανεκκίνηση πρώτη φορά στο άσχετο ενώ δεν εγραφα σιντι..

Απλά κατέβαζα torrent με το μTorrent και έκανα και browsing.Mε τα usb συνδεδεμένα...τι στο καλό πια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...