agoraki_23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Θα τρελαθούμε τελείως! Έκατσα που λες σήμερα και έκανα το memtest για τις 3 μνήμες που έχω στο pc. Έβαλα τη πρώτη μόνη της 256 δεν βρήκε κανένα λάθος για 1 πέρασμα και ως το 100% και λέω ωραία,τουλάχιστον δεν χάλασαν όλες οι μνήμες! Προσπάθησα να κάψω ένα ντιβιντάκι μόνο με αυτή τη μνήμη και ω ναι κάηκε χωρίς πρόβλημα! Ωραία λέω όποτε θέλω να καίω θα βάζω αυτή τη μνήμη μόνο. Βάζω μόνο τη δεύτερη μνήμη κάνω το τεστ και πάλι δε βρήκε κανένα λάθος. Ε λέω η τρίτη θα φταίει! Βάζω και τη τρίτη μόνη κάνω το τεστ και τίποτα,κανένα λάθος! Τι φταίει τελικά ρε γαμώτο? Τη φορά που έκανα το τεστ και με τις 3 μνήμες πάνω μου βρήκε 44 λάθη. Μπορείς να καταλάβαεις τι γίνετε? Μήπως το τεστάκι διορθώνει και τα λάθη αυτά?
blackstar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 aplo h menis me ti mia mnimi, h dokimazis na baleis kai mia deyteri, kai na kapsis ena dvd, mexri na vris poia apo oles soy dimioyrgi problima. pantos an to memtest exei errors me ths tris dokimase na baleis mono dyo, kai na deis pos 8a symperifer8ei to memtest kai to nero.
agoraki_23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μα δεν είναι λίγο κουφό και με τις 3 μνήμες πάνω να μου βγαζε λάθη και μία μία ξεχωριστά κανένα λάθος...Τι σημαίνει αυτό δηλαδή? Όχι δεν διακινδυνευώ να καίω σιντάκια,θα καίω μόνο με τη μνήμη που μου δούλεψε.
blackstar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Oxi, idika an einai diaforetikes. Mporei p.x. h mnhmh 2 na mhn 8elei na doylepsi sosta me thn 3, o monos tropous poy 3ero gia na pe3oun sosta diaforetikes mnhmes einai na deis poia einai h poio argi mesa apo to bios kai na ths ry8misis oles na pezoyn symfona me thn poio argi, xoris pali ayto na lini 100% to problima, ase pou einai kai poli bareti ypo8esi Opote dokimase na baleis akoma mia kai na kapsis ena dvd pare kanena psilo mapa poiotitas adeio dvd gia kaneis ta peiramatasoy , kai kali epitixia .
agoraki_23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 ο asmilon μου είπε ότι μπορεί να έχει πρόβλημα η μία θέση της μνήμης γιατί και τις 3 μνήμες που δοκίμασα ξεχωριστά τις έβαλα στην ίδια θέση. Λέει ότι μπορεί κάποια από τις 2 υπόλοιπες να έχει πρόβλημα, θα το κάνψ και αυτό με 2 μνήμες blackstar πρώτα βέβαιa memtest και μετά θα κάψω ένα σιντάκι
sleepaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Logika an exeis mono tis 2 128ares panw, 'i mono tin 256ara de tha exeis provlima. isws na sou dimiourgei provlima i 256ara se sunduasmo estw kai me mia 128ara. Tsekare olous tous sunduasmous. Egw apo to na pareis allo drive tha sou proteina na pareis ena akoma dimmaki 256ari, na exeis epanw 2 256aria kai 2 128aria. Den pisteuw meta na exeis provlima, tha kaneis kai anavathmisi tis mnimis sou
blackstar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 dokimase toy sindiasmoy, kai aytos poy 8a pe3i aston, giath 256 einai simera liga, h alios mine me ena mono, pantos einai poli pi8ano na exei kapoio slot problima, ala den 8a to ma8is pote an den dokimasis oloys toys sindiasmous.
agoraki_23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς έχω μόνο 3 slots στη μητρική δε μπορώ να βάλω 4η! Θα δοκιμάσω τους συνδυασμούς και θα σας πω..
agoraki_23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 λοιπόν δοκίμασα και τις 3 μνήμες μία μία ξεχωριστά σε όλα τα slots ξεχωριστά και δε μου βγαλε λάθος σε κανένα όλα τα pass toy memtest καθαρά... Άρα τι σημαίνει αυτό... 1)ότι δεν έχουν πρόβλημα οι μνήμες ούτε τα slots της μητρικής 2)η μόνη εκδοχή πλέον είναι ότι πρόκειται για ασυμβατότητα διαφορετικών μαρκών μνημών. Έχω μία Extram 256 και δύο Hyundai 128άρες. Παλιότεςρα όταν είχα βάλει τη μία extram σε άλλο υπολογιστή που είχε άλλη μνήμη επίσης δεν την αναγνώριζε καθόλου σαν να μην υπήρχε η extram. Άρα υπάρχει ασυμβατότητα έτσι? Δηλαδή υποθέτω πως αν καίω σιντάκια και ντιβιντάκια είτε με την extram μόνο είτε με τις 2 Ηyundai θα είμαι ok. Κάνω πουθενά λάθος?
asmilon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Ή παιζει ασυμβατοτητα ή δεν αφησες τις μνημες αρκετη ωρα ωστε να σου βγαλει καποιο σφαλμα... Ποση ωρα περιπου το ετρεχες το τεστ καθε φορα? Περιεργο παντως αυτο που σου συμβαινει. Εχεις το τελευταιο BIOS Update?
agoraki_23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πώς βλέπω σε τι συχνότητα τρέχει η μνήμη? Ιδέα δεν έχω από αυτό... ίσως και για αυτό να είναι ασύμβατες μεταξύ τους...
blackstar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 syni8os grafoyn se ena aytokolito epano, ala an 8es na deis poio pola ta blepeis mesa apo to bios (den 3ero an yparxei kai kapoio prog poy na deixni apo mono toy).
tsomoloko Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πώς βλέπω σε τι συχνότητα τρέχει η μνήμη?Ιδέα δεν έχω από αυτό... ίσως και για αυτό να είναι ασύμβατες μεταξύ τους... O pio sostos tropos... Anoigeis to kouti, vgazeis tis mnimes, k diavazeis ti grafoun ... An den ksereis, grapse edo ti grafoun k vlepoume...
@topos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Πώς βλέπω σε τι συχνότητα τρέχει η μνήμη?Ιδέα δεν έχω από αυτό... ίσως και για αυτό να είναι ασύμβατες μεταξύ τους... Πριν φορτωσουν windows σου βγαζει μια οθονη που σου δειχνει ποσοτητα μνημης καθως και τη συχνοτητα λειτουργιας τους(λογικα απο 266 μεχρι 533). Αυτο που προτεινανε τα παιδια(ανοιγμα κουτιου κτλ)θα σε βοηθησει να δεις την "εργοστασιακη" συχνοτητα καθως μοντελο/μαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.