nick_gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Το μοντέλο που έχει το πρόβλημα είναι το GSA-4167DL13(EW), αλλά ρώτησα μήπως ήταν το ίδιο.. Παρόλα αυτά θα παρακολουθώ το θέμα μήπως και βρούμε και με αυτό άκρη.
agoraki_23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Άρα η πηγή του κακού είναι η LG? Θα πάω να το αλλάξω αύριο και θα πάρω κανένα NEC να μαι σίγουρος.
papaki63 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Eγώ έχω τη δεύτερη τη γκρι καλωδιοταινία.Και στουσ σκληρούς και στα DVD writer.Το μοντέλο είναι LG GSA-H20L Lightscribe Aν πάρω κίτρινη τι πιθανότητες έχει να λυθεί το πρόβλημα? ayth poy exeis yposthrizei ata 33 mono ... ta perissotera nea drive eite sklhroi eite dvdrws 8eloyn thn kitrinh (80ara) gia na doylepsoyn swsta ...(ata 66/100/133) ... pi8anotata loipon kai to udma den 8a "doyleyei" se mode 2 h 4 kati poy einai logos kolhmatwn toy dndrw...
papaki63 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Άρα η πηγή του κακού είναι η LG?Θα πάω να το αλλάξω αύριο και θα πάρω κανένα NEC να μαι σίγουρος. Kai nec na pareis -kati poy den to proteinw- prepei na baleis kainoyries kalwdiotainies.... P.S. to pioneer 111D kai to benq 1650 einai pisteyw poly kalyteres epiloges...
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μόλις μου εγκατέστησαν καινούριο τροφοδοτικό 500 watt.Το πρόβλημα του dvd writer δε λύθηκε όμως... Συνεχίζει να κάνει επανεκκινήσεις μόνο του και όταν βγάζω την επιλογή από τις ιδιότητες του υπολογιστή μου για επανεκκίνηση μου κολλάει σε ε΄να χ ποσοστό και δε δουλεύει τίποτα..ούτε ποντίκι. Μου καψε ένα δυο σιντάκια πρώτα και πλέον όταν πάω να γράψω με το nero 6 μου βγάζει αυτό συνέχεια Invalid write state I: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L Could not perform EndTrack Current program area empty I: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L Could not perform fixation Burn process failede at ...x O υπάλληλος στο e-shop μου είπε ότι μπορεί να φταίει η καλωδιοταινία οπότε είχα μια εύκαιρη την άλλαξα αλλά τίποτα...Τα ίδια. Κάποιος τεχνικός μου είπε μήπως φταίει το pagefile το αύξησα στο 1' date='5 gb τίποτα...τα ίδια. Έχω απογοητευτεί.Ποια στο καλό μπορεί να είναι η αιτία? Αν γνωρίζει κάποιος τον χιλιοευχαριστώ από τώρα...[/quote'] Καμία φορά όταν επιμένουν τέτοια προβλήματα υπάρχει μια σίγουρη λύση, πάρε ένα άλλο DVD κάνουν μόνο 36? ή αν όχι δώσε το να στο αλλάξουν. Γιατί α το σκεφτείς τώρα έχεις ξοδέψει πολύ σε χρόνο και χρήμα!
agoraki_23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μόλις αγόρασα δυο καλωδιοταινίες ΑΤΑ133. Θα τις δοκιμάσω και τα ξαναλέμε
agoraki_23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μια από τα ίδια παιδιά... Τίποτα και με τις κίτρινες καλωδιοταινίες... Έκανα και scan disk τίποτα πάλι...
navar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 loipon egw exw akoma tin ipopsia pws einai hardware to thema kai mallon oxi to LG ....mou exei meinei i idea pws einai oi mnhmes ...dokimase na alaksei slot sths mnhmes kai valtes mia mia se diaforetika slot.
blackstar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 den dokimazis na baleis ena live linux se ena dvd-rom kai me to lg na kapsis kanena dvd? giath isos na einai problima tis m$ an poyme oti i mnhmes einai ok. isos kai ena log apo to nero na htan ligo poio xrisimo. kai me thn eykairia ti dvd prospa8is na kapsis? to benq mou den mou grafi pote sxedon ritek, se anti8esi me to nec pou grafi oti toy petao.
asmilon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Αφου agoraki_23 τα ειπαμε με πμ οτι εχει προβλημα η μνημη σου,δε φταινε τα καλωδια σε κατι. Αν δοκιμασεις να γραψεις με το ιδιο recorder σε αλλο μηχανημα θα παιξει κανονικα...
agoraki_23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ridisc είχα και μόλις έκαψα και ένα verbatim lightscribe που θεωρούνται καλά... Μου καψε ως το 30% και κόλλησε μετά. Οπότε δε μπορώ να πάρω log ap to nero Ξέρει κανείς πού αποθηκεύετε το nero log;
tsomoloko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Den tha kaneis douleia etsi. Ta paidia sou exoun idi proteinei arketes liseis. Apopsi mou...lise prota to provlima me tis mnimes. Vale mono 1 dimmaki k kane memtest. An sou treksei me 100% epitixia, dokimase na grapseis ena cd,dvd. An sta grapsei kanonika vrikes ti eftege. An de sto grapsei, allakse dvd-recorder, stoixizei mono 30-40 E k kata 90% tha sou lisei to provlima...
agoraki_23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Λοιπόν πήρα το PC του αδερφού μου που είναι πιο καινούριο θα περάσω εκεί τα dvd recorder και θα σας πω το βράδι τι παίζει...
agoraki_23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Τελικά έπαιξε στον αδερφό μου... Άρα είναι θέμα μνήμης τι να πω? Ο κακόμοιροσ μετέφερα σκληρό και writer στο pc του για να αδειάσω χώρο γιατί είχε γεμίσει.
asmilon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Στο ειχα πει Τσεκαρε αν καμια απο τις μνημες σου ειναι καλη και τις υπολοιπες δωσε τες για αντικατασταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.