mjmj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Χρονια ακουω γι' αυτα, ποτε δεν ασχοληθηκα να κανω ομως. Παντα διαβαζα για χρηστες με χιλια δυο προβληματα και ...εκανα περα. Ωστοσο, ισως ολα ειναι σχετικα. Ισως καποιοι να εκαναν καποια λαθη. Ισως να φταει το software που χρησιμοποιησαν. Ισως κατι αλλο. Δεν ξερω αν το Partitioning ειναι κατι που αναμφισβητητα βοηθα την λειτουργια του υπολογιστη. Αν ενδεικνυται σε ορισμενες περιπτωσεις και οχι σε καποιες αλλες. Αν τα προβληματα οντως υπαρχουν ή απλά κανεις partitions και τα ξεχνας μετα. Τι κερδιζεις και τι χανεις. Γεγονος ειναι οτι τους τελευταιους μηνες με διαφορες αηδιες των windows εχω ταλαιπωρηθει αφανταστα, με επαναφορες images/format κλπ και το μονο που δεν θελω ειναι να μπλεξω σε νεες περιπετειες. Οποιος θελει να καταθεσει την αποψη του σχετικα με τα partitions σε σκληρο, ας το κανει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Γενικά ο πολύς κόσμος προτιμά διακοπές σην θάλασσα παρά στο βουνό. Eσείς που κάνετε διακοπές και γιατί?
mjmj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Χρειαζομαι την εμπειρια σας και τις αποψεις σας για τα partitions.
hasodikis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 mjmj κοίτα κατά την άποψή μου το σπάσιμο του σκληρού σε partition είναι αναγκαίο (και όχι μόνο επειδή είναι για μένα υποχρεωτικό αφού έχω και linux). ένας πολύ απλός λόγος είναι το ότι έχεις τα έγγραφα σου και άλλα αρχεία ασφαλή σε περίπτωση μαμακιας των Windows. τα αρχεία σου στο παρτιτιον δεν επηρεάζονται. και εγώ έχω ακούσει πολλά για προβλήματα με partitions, αλλά να σου πω την αλήθεια εδώ και 8-9 χρόνια που ο κάθε σκληρός μου έχει τουλάχιστον 2 και το ανώτερω 3 partitions ποτέ δεν είχα απολύτως κανένα προβλημα.....άσε που η ύπορξή τους με έσωσε σε μια περίπτωση καταστροφής των Windows......(είχα βέβαια backup αλλά όχι και πολύ ενημερωμένο και όσο φαντάζομαι ότι θα έχα χάσει ενα κάρο δικογραφίες, νιωθω ένα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου να με πλησιάζει). Όσοn αφορά το λογισμικό δημιουργίας του, είμαι λάτρης του Acronis Disk Director Suite......πραγματικά άψογο,...εκνευριστικά......ευκολο, γρήγορο...και πάνω από όλα ΑΣΦΑΛΕΣ (πρέπει να προσπαθήσεις αρκετα για να κανεις μαμακια, αλλά και τώtε έχει ένα εξαιρετικό partition recovery). αυτά τα ολίγα. Hasodikis
deviant Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 O ποιο σίγουρος τρόπος μη γινει μαλακία κατά τη δημιουργία των partitions είναι να τα φτιάξεις κατά το φορμάρισμα του σκληρού, μεσω της διαδικασίας για εγκατάσταση winxp. Αν προσπαθήσεις να φτιάξεις partition σε σκληρό που έχει αρχεία υπάρχει πάντα κίνδυνος να γίνει στραβή και να τα χάσεις όλα... το partition magic είναι το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν είναι αξιόπιστο...
hasodikis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 τη δημιουργία partitions την κάνω συνήθως μετά την αρχική εγκτατάσταση των ΟS και μάλιστα σχεδόν πάντα από Acronis Disk Director. Ακόμα και τα partitions του Mepis Linux. Το partition magic μου προκαλει αλλεργία. Όπως έιπα και πριν....δεν ξέρω αν είναι το πρόγραμμα....αλλά δεν έχω (κτύπα ξύλο) αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Hasodikis
accipio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Όσες φορές χρησιμοποίησα το Partition Magic για να φτιάξω νέα partitions σε δίσκους με δεδομένα (στον υπολογιστή μου και σε άλλους) δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Επίσης τελευταία χρησιμοποιώ το Acronis Disk Director που επίσης δουλεύει άψογα. Βέβαια πάντα παίρνουμε backup των κρίσιμων δεδομένων προτού επιχειρήσουμε οτιδήποτε, για να είμαστε ήσυχοι αν γίνει καμιά στραβή.
madsc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Karib η κατάσταση σου έχει καταντήσει αηδία. Συνεχίζεις κ κάνεις ερωτήσεις με μυαλό παιδιού επιπέδου δημοτικού κάνοντας κατάχρηση του βήματος που σου προσφέρεται από αυτό το forum. Οι κανόνες αναφέρουν ξεκάθαρα να προσπαθείτε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνετε στο πρόβλημα σας κ εσύ συνεχίζεις να κάνεις ερωτήσεις που περισσότερο γενικολογίες δεν γίνονται. Νομίζω πως έφτασες στο σημείο πλέον που δεν θα σου ξανακάνουμε άλλες παρατηρήσεις. Εφόσον αδιαφορείς για όσα σου έχουμε πει, είσαι άξιος της τύχης σου. Επειδή σήμερα μου βγήκαν όλα όσα σκέφτηκα κ είμαι στις καλές μου, αποφάσισα πως μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου περί τα τέλη του μηνός -να σου δώσω κ μια ευκαιρία για ξεκούραση Μέχρι τότε, καλά μυαλά, καλές διακοπές κ καιρός να εξασκηθείς στη χρήση του F3 που όλο σνομπάρεις. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.