Προς το περιεχόμενο

Το 40% των παικτών του World of Warcraft είναι εθισμένοι

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Egw exw paei elaxistes fores se internet cafe kai an katsw 1-2 ores kai paiksw meta me ponaei to kefali mou. Pos antexete re mamouxala. Oust apo edw.

vourlo και στους άλλους που μιλάνε για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν.το ότι ΕΣΥ δεν κάνεις κάτι δεν σημαίνει ότι είναι λάθος...το κάθε πράμα,όπως είπε κ ένα παιδί πιο πάνω,θέλει μέτρο...άμα είσαι πορωμένος με κάτι ΟΤΙ και αν είναι αυτό,είναι κακό.-

και θα σε παρακαλούσα να μην βρίζεις κάτι(και κάποιους) στο οποίο δεν έχεις έρθει ποτέ σε επαφή,γιατί ως γνωστόν ποτέ μην λες ποτέ ;)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oloi aytoi pou lene oti exoun filo kameno sto WoW na eisaste sigouroi oti den prokite gia filo alla gia ton idio tous ton eauto !

nai paris 7 to vrikes... mantis eisai ? giati den pas sta 090 kalitera... asteri mou esi

Δημοσ.
katalava... mprosta ston kathrefti kathesai kai vlepeis poso wraio swma exeis kanei apo to gimnastirio sou ' date=' tautoxrona akous kai foveri gimnastiki kai thamazeis tous kiliakous sou. Gia pes mas kai mas poses wres gimnastirio pigaineis kathe mera kai poso spatalas?

Oso gia to wow egw ksipnaw kathe mera stis 7 gia na paw douleia , mporei na douleuw panw apo 12 kai 15 wres / mera , tha vrethw me tin fili mou , tha bgoume tha perasoume kala , tha vrethw me tous filous mou kai tin parea mou alla tha kaw kai ekeines tis 2 - 3 wres sto wow.

Vevaia ean apomonoseis to wow kai peis " a , esi kaigesai 3 wres tin imera kai 4 sto wow i to kathe wow logiko einai na peis oti exei kapsalistei o egkefalos mou " . Gi auto ase katamerous sou tis perifroniseis kai ta sxolia giati o kathenas exei ta " kolimata tou" . Mporei o enas na pezei wow , o allos na liwnei sta gimnastiria , o allos na exei trela me tin douleia tou ( nai kai auto kako einai pistepste me ) kai o allos na exei san hobby / trella tous frapedes kathe mesimeri.

Apla min ta isopedonoume ola. NAI exei kamenous i on-line community , NAI exei tsourouflismena atoma ALLA ean kapios einai swstos stis ipoxrewseis tou as paei na kanei kai toumpes kata tin apopsi mou. As einai swstos se auta pu prepei kai as peksei 304747847834978 wres wow sinexomena. really dont care

Filika panta , apla na min isopedonoume ta panta[/quote']

Etsi. Eyxaristo paularas me glitoses apo to pliktrologima! :)

Δημοσ.

Όλα τα παιδιά εδώ μέσα που ανοίγουν την τρύπα που έχουν για στόμα να μιλήσουν για ένα θέμα και δεν μπορούν να αρθρώσουν 2 αράδες χωρίς να έχουν βρίσει κάποιον είναι καμένοι, ανάξιοι λόγου και σιχαμερά δείγματα ανθρώπου.

Όσοι παίζουν WoW 20 ώρες τη μέρα είναι καμένοι και ναι ok είναι λάθος.

Εμείς οι υπόλοιποι που ψάχνουμε μια ισορροπία ανάμεσα σε 8 ώρες κλινική στο νοσοκομείο το πρωί, 6 ώρες μαθήματα σχολής το απόγευμα (λέμε τώρα), σχέση, φίλους, διάβασμα, οικογένεια και WoW τσιτώνουμε όταν αρχίσει να μιλάει ένα σκατό και τα ισοπεδώνει όλα.

Φιλικά.

Δημοσ.

Σαν πρώην παίχτης wow θα καταθέσω και γω την εμπειρία μου.Το παιχνίδι πρώτα απ'όλα είναι απ΄τα πιο διασκεδαστικά που έχω παίξει και αν δεν ήταν δε θα χε τόσους παίχτες ανα το κόσμο.Το φχαριστιόμουνα (έτσι με φ) και γι αυτό και έπαιζα άλλωστε.Επιπλέον έχει μια δόση κοινωνικότητας αφου δε παίζεις μόνο σου ενάντια στο cpu αλλά λες καμιά μ@λ@κία με κάνα ισλανδό για να περνάει η ώρα :D

Λογω συγκαιριών (ψιλοξεμπερδεύω με τη σχολή + καταλήψεις + more) είχα μπόλικο ελεύθερο χρόνο και ανα διαστήματα ναι καιγόμουνα :oops: αλλά έφτασα σε ένα σημείο που το σταμάτησα πριν τσουρουφλιστώ.Οι περισσότεροι τσουρουφλισμένοι δεν έχουν να κάνουν κάτι στη ζωή τους και ξυπνόντας (αν κοιμούνται :| ) έχουν κάτι για να ξεκινήσουν τη μέρα τους.Αν δεν παίζανε wow θα κάναν κάτι άλλο ανούσιο για να σκοτώσουν την ώρα τους. Δε τους βρίζω αυτή τη στιγμή , απλά πρεπει να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.Μια δουλειά όπως προαναφέρθηκε είναι απο τις καλύτερες λύσεις αν όχι η καλύτερη.

Φυσικά εκτος απο τους τσουρουφλισμένους υπάρχουν κι αυτοί που παίζουν μερικές φορές τη βδομάδα και λίγες ώρες τη μέρα επειδή κι αυτοί το φχαριστιούνται.Στο guild μου είχα 30+χρονα ζευγάρια , πατεράδες , μανάδες με δουλείες και υποχρεώσεις.Ο guild master δεν ερχότανε σε instances γιατί έπρεπε να πάρει τη κόρη του απο το σχολείο...

Τώρα αν κάποιοι βρίζουν όσους είναι καμένους , και γι αυτό ήθελα περισσότερο να ποστάρω , φανερώνουν τον πραγματικό τους ευατό.Περαιτέρω ανάλυση δε κάνω γιατί θα παρεξηγηθώ.Συμπεράσματα βγάζει ο καθένας μόνος του.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Pistevw einai polli kalo game i blizzard proti fora sta xronika ftiaxnei tetoio game apo oti exw dei dioti den asxoloume me to sigkekrimeno game ta grafika einai apistefta alla apo oti eida o xirismos einai ligo asxhmos alla np afta ta matheneis grigora :)

Δημοσ.

thanatos sta mmorpg mamw thn po0t!!

Get a life ade ade niwste

Exete ginei upoxuria twn etairiwn..sas exoun apovlakwsei pote tha ksupnhsete apo ton mamhmeno lhthargo sas

Ginontai tosa dipla sas k liwnetai mmo?

Get a cs life:P

Plaka plaka exei kseftulistei to pragma me ta mmo k na dw pou tha ftasei me to cs den eixame zhsei tetoies tragikes katstaseis

To lvl exei ginei to opio tou laou!Gia na kseapovlakwthoume...mhn katanthsoume zombi kateuthinomena apo m***kes!!!

exoun sovarepsei dusthxws ta pragmata k tha ginoun isws! k xeirotera...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κ μενα ο αδερφος μου (26),ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΗΜΑ.....απτην δουλεια στο wow κ απτο wow στο κρεβατι.....οσο για σαββατοκυριακα?? ουτε καν(!!) στο κρεβατι (!!),εστω για λιγες ωρες........τπτ... εκειιιιιιιι.....ενω οταν μιλαγε με τον κολητο του....δεν μπορουσα να τους καταλαβω....ολο με ορολογιες του wow ηταν.....μα καλα....πως αντεχε 2 24ωρα μπροστα στην ο8ονη....???????

Δημοσ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΧΟΛΙΑ…

. ---

Έχω κολλητάρι που είναι τρομερά εθισμένος σε βαθμό που εγκαταλείπει την παρέα όταν είναι να πάει "εκδρομή" (τουλάχιστον έτσι μας το λέει!) Τον κράζουμε συνεχώς χωρίς όμως καμία του ανταπόκριση, και όσο εθίζεται με αυτό τόσο πιο κρυο και αντικοινωνικό άτομο εξελίσσεται...

Θα μου επιτρεχεις να διαφωνησω αδερφε . Εγω ειμαι 28 ετων παιζω WOW εχω οικογενεια σπιτι και δουλεια . Συμφωνω στο οτι κατανταει σπαστικο απο ορισμενους αυτο που κανουνε να ξημερωβραδιαζονται μπροστα στο WOW αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι αχρηστοι της κοινωνιας . Καθενας οπως την βρισκει . Αλλος παει και πινει μεχριτα ξημερωματα αλλος περνει ναρκωτικα αλλος παει μπουζουκια και καποιος παιζει WOW .

Δημοσ.
Όλα αυτά για "καμμένους" κτλπ που λέτε αφορούν συγκεκριμένες ηλικίες.

Ηλικίες στις οποίες τα άτομα δεν έχουν τί να κάνουν και τρωνε από τα έτοιμα.

Δεν μπορώ να δεχθώ ένας 27άρης να είναι από το πρωί ως το βράδυ σε ένα pc

και συνεχώς online για gaming... Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που του

ανεβάζουν με φυσικό τρόπο την αδρεναλίνη και άλλα πράγματα επίσης στα οποία

θα ήθελε να αναδειχθεί πρώτος.

Κάπως έτσι το βλέπω εγώ...

Τοτε τι θα ελεγες αν σου ελεγα πως τοτε που ασχολουμουν πολυ με WoW για καποιο διαστημα υπηρχαν στο Guild ΠΑΤΕΡΑΣ + ΙΟΣ μαζι,ο μεν πατερας 55 ετων κυριολεκτικα πεθαινε πανω στο keyboard,ηταν online 24/7 και ο ιος του αλλος κατεστραμενος, 21 ετων τελειωμενος. Και οι 2 ηταν οι πιο μεγαλοι παλιοχαρακτηρες που εχω δει. Επισης ειχαμε και περιπτωσεις που παιζανε ανδρας και γυναικα ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ μαζι ολη μερα...Πως ζουσανε δε μπορω να το καταλαβω...Εισοδηματιες ηταν το επαγγελμα τους?Παρτε το χαμπαρι παιδια,ενα ματσο pixels ειναι!

Δημοσ.

Επειδη πολλα ακουσα περι αποτυχημενων,αποβλακωμενων,ηλιθιων κτλ...ας πω 2-3-5-20.000 πραγματα...

1)Οι καπνιστες απλα φευγουν απο την συζητηση γιατι ως γνωστον,το καπνισμα ειναι εθιστικοτερο απο την κοκαινη,καταστρεπτικοτατο για την υγεια,και το χειροτερο ολων...ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ...!Εχω χασει 4 θειους απο καρκινο στον πνευμονα λογω τσιγαρου...και οσο για τα περιστατικα ανα τον κοσμο...νομιζω οτι οι θανατοι απο τσιγαρο ειναι μερικα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ καθε χρονο...παρολα αυτα κανεις δεν κατηγορει καποιον οτι ειναι κατεστραμμενος επειδη καπνιζει!Αναρωτηθηκε κανεις για αυτο?ισως επειδη το καπνισμα ειναι μοδα και πλασσαρεται παντου,και ως γνωστον,κοντρα στη μοδα δεν παει κανεις.

2)Παιζω Lineage...ok?Πολυ...περιπου 5 ωρες την ημερα.Εχω φιλους απο παρα πολλα μερη...αυτο δεν ειναι κινητρο ομως,ειναι δικαιολογια.Ας κοψω το Lineage...ας παω σε ενα κλαμπ...αληθεια,απο την στιγμη που μπαινω στο κλαμπ...με ποσους ανθρωπους ΣΥΝΟΜΙΛΩ?Μηπως με κανεναν?μηπως χορευω,γινομαι λιωμα στα ποτα...και την επομενη μερα λεω διασκεδασα απιστευτα?

3)Για το οτι πλουτιζουν εταιρειες απο τα λεφτα των παικτων On Line παιχνιδιων...θα πω μονο οτι υπαρχουν χομπι που προσφερουν χρηματα οχι σε μια εταιρεια...ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...το πιασατε,πιστευω.

4)Δε γνωριζει κανεις ποσο ελευθερο χρονο εχει ο καθενας...εγω μπορει να εχω 8 σπιτια ενοικιαζομενα ολο το χρονο και ολη μερα να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ! Εδω αλλοι παλι δε κανουν τιποτα και βγαζουν χρηματα απο φορους.. :?

5)Να παρατησω το Ιντερνετ,το Lineage κτλ τις βραδινες ωρες...γιατι αυτες συνηθως παιζω...!Και να κανω τι?Να δω Παρα Πεντε?Η μηπως Fame Story?Μηπως να παρω τηλεφωνο καποιον να βγουμε?Αλλα σιγα μην μπορουν,εχει Deal αποψε!

6)Για τους ποδοσφαιροφιλους : Δε ξερω αν ακουσατε προσφατα την ειδηση οτι ενας απο τους γιους του David Beckham ειναι επιληπτικος.Και ΤΩΡΑ σπευσαν ολοι οι δημοσιογραφοι να πουν οτι ετσι εξηγειται η καμψη του στο ποδοσφαιρο μπλα μπλα μπλα...Μηπως υπαρχει λογος για το καθε τι που συμβαινει?Ωραιο να κοροιδευεις τον καθενα που περναει ωρες αμετρητες στα νετ καφε...αλλα αν ξεραμε κατι παραπανω για ΑΥΤΟΝ περα απο το παιχνιδι που παιζει,ισως τα βλεπαμε αλλιως τα πραγματα...Αν και δεν εχουν ολοι προβληματα που τους απασχολουν...παντως μερικοι σιγουρα εχουν.Μιλαω εκ πειρας...

Συμπερασμα : Υπαρχουν ενα τσουβαλι σημαντικοτερα προβληματα στον κοσμο...Παιδια πεθαινουν απο υποσιτισμο και τοσα αλλα που ολοι τα ξερουμε...Η κανουμε κατι ΥΠΕΡ τους,η δεν μιλαμε καν για προβληματα..το αν θα παιζω Lineage η θα πηγαινω γυμναστηριο δεν αλλαζει κατι.Η μηπως αλλαζει?Μου ειχε πει καποτε ενας καθηγητης μου "Το να πηγαινεις αντιθετα στο ρευμα ειναι παρα πολυ δυσκολο,οχι εξαιτιας του νερου....αλλα εξαιτιας των αντικειμενων που σε χτυπανε και προσπαθουν να σε αναγκασουν να αλλαξεις εσυ πορεια".Αυτα απο εμενα...

Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις,οχι του στυλ "Καμμενος εισαι,τα ιδια λετε ολοι".Εχω παρα πολλα hobbies και τα αναλυουμε σε καποιο αλλο section αν θελετε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...