Προς το περιεχόμενο

Το 40% των παικτών του World of Warcraft είναι εθισμένοι

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gregdais...to oti kapoios mporei na goustarei na paizei polles ores WoW eite einai ethismenos eite oxi den ton kanei axristo atomo tis koinonias,

kalitera na poulane kartes wow stin omonoia kai stin vathis para narkotika,

ante kai sobarepsou ligo me ta legomena sou

filika panta

Δημοσ.

Κι εγω παιζω πολυ τωρα αλλα οταν αρχισει το σχολειο θα το κοψω τελειως και να παει στο καλο ο σαρανταρης χαρακτηρας.Ελπιζω δηλαδη να μπορεσω να το κοψω.:P

Τι λεω.Μπορω και παραμπορω.Εχω και αλλες ασχολιες εξω απο το σπιτι μου εκτος απο το σχολειο.

Καλα, δεν εχω, αλλα εχω το linuxακι μου, τα e-books μου, το http Internet και το UT2007 που θα βγει οπου να ειναι, και μου αρεσει να τα εξερευνω, χωρις να ειναι ειναι τοσο εθιστικα οσο το Wow που πορωνεσαι να βγαλεις λεφτα να παρεις οπλα, ρουχα, αντικειμενα κτλ.

Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να το κρατησω το Wow και δεν πειραζει να παιζω κανενα μισαωρο την ημερα.

Καλα, οχι και μισαωρο, καμια ωρα.

Γιατι μια ωρα και οχι δυο?

Καλα, τρεις.

Με τρεις δεν προλαβαινω instances, ας τις κανω εξι να πηγαινω και pvp να ανεβω στρατιωτικο βαθμο.

Ω, ασε με.Δε θελω να σηκωθω παρολο που επαιξα εξι ωρες.Θα παιξω κι αλλο.

Ασε με, φυγε, θα σταματησω να παιζω μετα.

Χ*σε με, θες να μου στερησεις το wow μου.

Γ**ω το σταυρο σου παλιομ****α, φυγε απο εδω και μην σε ξαναδω!!!Να πατε στο διαολο ολοι σας!!Και πες της μ*******μενης της γκομενας μου να σταματησει να μου στελνει μηνυματα!!!Στο διαολο!!!Στο διαολο!!!!!

Καλα, πλακα εκανα, μαλλον θα το κοψω παντως.:)

Δημοσ.

1 πράγμα κρατάει τα winblows ακόμα στο σκληρό μου. Starcraft BroodWar (1997), ξέρεται αυτό που έχει γίνει εθνικό σπορ στην Κορέα. Είμαι 26 χρονών , ξεκίνησα να παίζω online απο το 1999 , 2004 κάπου πιο εντατικά. Παρόλο που ΟΛΑ τα online games μου προκαλούν από βαρεμάρα έως απέχθεια , ετούτο δεν το αλλάζω με τίποτα :D

Πάρε το skill-speed των παιχτών του Counter Strike και συνδίασε το με κορυφαία στρατηγική , micro - macro managment , τακτικές επίθεσης κτλ...

Είμαι εθισμένος , το ξέρω και ΓΟΥΣΤΑΡΩ

Αν δεν ήταν το starcraft , δεν θα έπαιζα online games. DEFACTO.

ps WoW SUCKS HELL

Δημοσ.

Imoun pektis tou wow gia 1 xrono peripou. Autos o xronos itan mesa sta 2 xronia sxesis mou me tin kopela mou. Epeza kai 20h tin imera kai 3 meres sinexomenes. Omos, to vradi meta tis 12 oi mbires me tin parea itan stadar.Episeis polles fores afina tin "ekdromi" gia na vgw me tous filous mou i na kanw kati allo.

Oute xorisa oute eixa provlima na kopsw to wow.Iksera oti to wow thelei ena detication 5h tin imera toulaxiston kai na epeza apla ligo den tha evgaze pouthena, giauto to ekopsa.

To na eisai antikoinonikos den einai kati pou sou "dimiourgei" ena game.Panta isoun alla me to wow to dixneis.

Kai me to CS kegomoun nixtes oloklires kai pigena apo edo kai apokei gia turnoua.

Einai vlakia na katigoroume ena game.An ena paidi to exoun grameno oi goneis tou sta @@ tous kai den exei filous,den to ekane to wow etc, apla ekei ksodeuei to xrono tou min exei tpta allo na kanei.

Isos to poio deleastiko sto wow einai oti den exei simasia i ilikia sou alla to poso eksipnos/afosiomenos eisai, kai etc mboreis na anadixtheis mesa sto game pou eksipiretei tin enalaktiki pragmatikotita, giati min ksaxname oti gia na antimetopiseis tin pragmatikotita kai na anadixthis se mia parea, ekei einai pou thelei @@.

Δημοσ.

Einai vlakia na katigoroume ena game.An ena paidi to exoun grameno oi goneis tou sta @@ tous kai den exei filous' date='den to ekane to wow etc, apla ekei ksodeuei to xrono tou min exei tpta allo na kanei.

Isos to poio deleastiko sto wow einai oti den exei simasia i ilikia sou alla to poso eksipnos/afosiomenos eisai, kai etc mboreis na anadixtheis mesa sto game pou eksipiretei tin enalaktiki pragmatikotita, giati min ksaxname oti gia na antimetopiseis tin pragmatikotita kai na anadixthis se mia parea, ekei einai pou thelei @@.[/quote']

Κααττσσεεεε.Δλδ λες ότι πόσα εκοτ/μυρια γεννήθηκαν αντικοινωνικοί κ με το wow το δείχνουν;Άρα θέλουν ψυχιατρείο κ να αφήσουν τν υπολογιστή!Έλεος δλδ!Εγω τν φίλο μ τν ήξερα πολύ ενεργό άνθρωπο,με πολλές φιλίες κ άριστο μαθητή,από τότε που έπιασε το wow έχει χάσει τν μπάλα,τν κόσμο,όλο πέφτει!Κ δν βλέπω να τν γράφει κανένας ούτε εμείς ούτε οι γονείς του.Εντάξει δν είπαμε να μας δείρουν για έχουν σεβασμό στην παρέα,αλλά είναι λάθος αυτό που λες,υποβαθμίζεις τους φίλους σ!

Μπορεί να μν το έθεσα σωστά,θα δω πώς θα το καταλάβετε!

Μπορεί να είχες όριο εσυ γιαυτό κ δν είχες πρόβλημα κ μπράβο,είναι πιο σωστό να ορίζεις πόσο να παίζεις!

Δημοσ.

tha mporousa ke ego na po pola gia to tragiko fenomeno, epifilasome omos, giati afto pou tha ginete se pente hronia apo simera, den to fantazate kanis mas...

distihos tha proodefsoume... ke den ksero pote epitelous, tha odefsoume...

Δημοσ.

Ειναι διψασμενα τα παιδια μας για gaming!

Ποτε εχουν ψαναπαιξει τοσο online παιχνιδι στην ζωη τους? Ποτε!

Λες και βγαζουν απωθημενα ειναι....

Καλα κανουν μωρε....αλλα με οριο παντα! Ειναι ενας τροπος δισκεδασης και αυτος....

Καμμια φορα κι εγω παιζω (οχι MMOPRPG λογω αυτων που βλεπω και ακουω), αλλα οταν θελω να την βγαλω λιγο οικονομικα....lol ...απο το να παω με τους αληταμπουρες τους δικους μου εξω και να φαμε minimum 50-60€ μονο σε μπυρες και ξυδια....που να φαμε δηλαδης κιολας!

Παντως αν γινει κανα συμβαν εδω (εστω και παραπληροφορησης για τα ματια του κοσμου), συμβαν θανατου οπως εχει γινει σε χωρες της ανατολης, πιστευω θα στανιαρουν λιγο....πιστευω....

Και το θεριο φοβερα θελει.....ελεγαν, λενε και θα λενε!

Δημοσ.

το πιο σωστο ειναι να θετεισ ορια

εγω ειμαι πολυ fun των παιχνιδιων shout em up

ομως τωρα που δεν κυκλοφορει κανενα καλο στην αγορα

αναγκαστικα παιζω Lineage

θετωντασ ορια οπωσ και ο φιλοσ παραπανω

και αυτο που λεσ DjChrisT το εχω ακουσει και αν συμβει

πραγματι θα φοβηθουν πολυ γονεις

και θα κοπει αυτη η συνηθεια

Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι για να κρινεις καποιον αντικοινονικο πρεπει να εχει στο συνολο της ζωης του τετοιο προβλημα. Αν αποφασισει καποιος να αφωσιοθει στο wow γιατι να μην το κανει? Αν το κανει ειναι εθισμενος? Υπαρχουν ατομα που θελουν να κανουν sex, να ακουνε μουσικη, να διαβαζουν ολη μερα. Γιατι καποιος που διαβαζει πολυ λεγετε βιβλιοφαγος και οχι εθισμενος για παραδειγμα?

Αλλα βεβαια, οταν αφορα το gaming, αν θελεις να παιξεις και να αφιερωσεις πολυ χρονο για πολυ καιρο, γινεσαι κατευθειαν εθησμενος!

Ειδε κανεις καποιο απο αυτα τα παιδια αφου σταματισουν το gaming να μην μπορουν να κανουν παρεα με αλλα ατομα?Αλλα βεβαια γιατι καποιος που το κανει αυτο το "αντιμετοπισε"

Γιατι και εγω ημουν καμενος αλλα οταν αποφασισα να το σταματισω το σταματισα ωραια και απλα και δεν χριαστικε καμια κλινικη για να με βοηθησει.

Προτιμω καποιον που παιζει ολη μερα wow και σκευτετε τι equipment να μαζεψει παρα τους καγκουρες και στεριμενους που την στινουν καθε μερα για 6 ωρες στα μπαρακια.Αληθεια, οι "φισιολογικοι" γονεις και οχι στεριμενοι απο το gaming ποσες ωρες την ημερα βλεπουν tv?

Για παραδειγμα ενας Κορεατης που δεν μπορουσε να κοψει το l2 πηγε ταξιδι με το laptop του σε ενα χωριο της κινας που ειχε μονο 56k και απο το lag συχαθικε την ζωη του.

Ο ορος εθισμος ειναι τελειως υποκειμενικος γιατι απλα οποιος θελει να σταματισει απλα σταματαει, αυτος που δεν θελει,τον αναγκαζουν με το ζορι γιατι απλα νομιζουν οτι δεν μπορει μονος του.

Δημοσ.

Douleuo se net cafe kai ena exo na sas po: Auta ta paixnidia eprepe na legontai: LineAids kai WOW=World Of Waste...

;-)...

Polu kapsimo, paei xalase o kosmos.. Aste pou merikoi to xoun kanei bizna auto to pragma diladi ftiaxnoun xaraktires kai meta tous poulane apo do kai apo kei...

Δημοσ.

Δεν κοιτάμε λίγο και αυτούς που σπαταλάνε τα λεφτά τους κάθε μήνα στο Πάμε Στοίχημα και τις λοιπές πίπες?

Δεν μπορεί να φταίει μόνο το WoW.

Ξέρω άτομα (συν τον πατέρα μου) που ρίχνουν 1500 euro κάθε μήνα στο στοίχημα και περνούν πίσω 500. Ένα χιλιάρικο καθαρή χασούρα κάθε μήνα σα να λέμε.

Εντάξει εγώ παίζω WoW 6 ώρες τι μέρα όταν έχω χρόνο, ίσως να ψιλο-γ@μήσω και κανένα μάθημα άμα βαριέμαι και να το διαβάσω άλλη φορά, ίσως να μην βγω καμιά φορά για καφέ και να παίξω WoW. Ξέρω, δεν είναι σωστό και το έχω μειώσει μέσα σε ένα χρόνο πάρα πολύ. Αλλά για τους άλλους που κυριολεκτικά έχουν εθιστεί στον νόμιμο τζόγο του ΟΠΑΠ τι να πούμε?

Πείτε το offtopic αν θέλετε, είπα να μοιραστώ την άποψη μου.

Δημοσ.

Na milisoume gia ethismo?

Ok loipon...Posoi apo sas kapnizoun?

Allos o "ethismos" tou WOW kai allos o ETHISMOS tou tsigarou-piotou-narkwtikwn-tzogou klp klp...

min sigrinete tis p****tses me tis vourtses.

To wow einai gia diaskedasi.to an o filos sou paratise ton kafe gia to wow kati isws simeni auto.isws kourastike apo ton kafe,apo to mpouroumpourou.

thewrw ton eauto mou kameno me to wow an kai den paizw poli(3 mines mono)den eimai omws antikoinonikos.kai tin mpira mou tha piw , kai to gomeniliki mou tha kanw,kai tin parea mou exw.

Den mporei o kathenas xwris na exei perasi mia paromoia katastasi na vgenei kai na katakeraunonei to wow kai ta online games apo tin stigmi pou den kserei.

Eleos dld

Δημοσ.
Na milisoume gia ethismo?

Ok loipon...Posoi apo sas kapnizoun?

Allos o "ethismos" tou WOW kai allos o ETHISMOS tou tsigarou-piotou-narkwtikwn-tzogou klp klp...

min sigrinete tis p****tses me tis vourtses.

To wow einai gia diaskedasi.to an o filos sou paratise ton kafe gia to wow kati isws simeni auto.isws kourastike apo ton kafe' date='apo to mpouroumpourou.

thewrw ton eauto mou kameno me to wow an kai den paizw poli(3 mines mono)den eimai omws antikoinonikos.kai tin mpira mou tha piw , kai to gomeniliki mou tha kanw,kai tin parea mou exw.

Den mporei o kathenas xwris na exei perasi mia paromoia katastasi na vgenei kai na katakeraunonei to wow kai ta online games apo tin stigmi pou den kserei.

Eleos dld[/quote']

Συμφωνω. Βγαινω απο τα 15 μου για καφε 3-4 φορες την εβδομαδα, στα 20 μου αποφασισα να χαλαρωσω απο τον καφε και να παιζω wow.Δεν θα μου την πει κανενας "αναλυτης" γιατι απλα δεν εχουν παιξει ποτε.

Η κοινονικοτιτα ποτε δεν ειχε ως προιποθεση την φυσικη παρουσια του ατομου και μεσα σε online γνωριζεις και σηζητας με πολυ κοσμο.Και μετα δινεις το μσν σου,και μετα σκανε απο Σουιδια στο εξοχικο σου.Αντικοινωνικοτιτα? Ε?

Οπως ειπα, καλητερα το παιδι μου στο μελλον να σκευτεται πως θα κανει μονοπολιο στο auction house παρα να ειναι σε καφετερια και να λεει τι τρυπιο καζανακι εβαλε στο μηχανακι του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...