Προς το περιεχόμενο

Το 40% των παικτών του World of Warcraft είναι εθισμένοι

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.twitchguru.com/2006/08/08/world_of_warcraft_players_addicted/

RW: Give me an example of a typical case.

Dr. Orzack: I was talking with a patient, a young man, the other day. He was a heavy World of Warcraft player, and I asked him what happens when he plays the game: was he simply playing a virtual character or did he feel like he was actually in the game? He told me when he plays, he is in the game completely. He had become immersed in World of Warcraft and had trouble removing himself from that virtual world. I also asked what he expected to find each time he turned on the game, and his answer was a sense of belonging. This individual came from a family that was unfortunately breaking up, and World of Warcraft was his way to escape that. This 18-year-old individual was miserable. He didn't get along with any of his family members and kept withdrawing into the game.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΧΟΛΙΑ…

. ---

Έχω κολλητάρι που είναι τρομερά εθισμένος σε βαθμό που εγκαταλείπει την παρέα όταν είναι να πάει "εκδρομή" (τουλάχιστον έτσι μας το λέει!) Τον κράζουμε συνεχώς χωρίς όμως καμία του ανταπόκριση, και όσο εθίζεται με αυτό τόσο πιο κρυο και αντικοινωνικό άτομο εξελίσσεται...

Δημοσ.

Εχω κι εγω εναν κολλητο που ξημεροβραδιαζει στα νετ καφε και ας εχει dsl στο σπιτι του. Την αλλη φορα τον ψαναμε στην αστυνομια στα νοσοκομεια γιατι δεν ειχε εμφανιστει για δυο μερες συνεχομενα. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Ειναι αποξενωμενος πληρως δεν ακολουθει την παρεα ποτε ζει σε δικο του βασιλειο. Τον παιρνω τηλεφωνο κανονιζουμε κατι και με γραφει διαρκως. Αυτο εχει γινει τοσες πολλες φορες που ελεγα κανε υπομονη ειναι κολλητος μου τον ξερω απο μικρο. Το ατομο εχει ξεφυγει ειναι γκαγκα πως το λενε... την τελευταια φορα τον εβρισα και δεν του ξανα μιλαω.

Δεν αντεχω το χαλι του!

Δημοσ.

Κ γω έχω έναν καλό φίλο που έχει καεί για τα καλά με αυτό!Τν πέρνουμε τηλ,στέλνουμε μνμ κ τα αγνοεί!Του λέμε να βγούμε κ λέει,έχει να ανέβει lv!Κάθετε μέσα κ όποτε ναναι ξεπροβάλει από το σπίτι τ!

Τν πείσαμε πώς κ πώς να έρθει 7 μέρες διακοπές μαζί μας,σήμερα γυρίσαμε κ αμέσως μπήκε!

Έντονο φαινόμενο!

Δημοσ.

Pedia exo dei 2 -3 kamenous stin rodo sto gnet pou eine telios poromenoi me l2 kai wow kai mia fora edire enas ena pedakia kai lei pare to 300ari dmg kai sks min sou kan critical dld eleos!!! Ti allo tha akouso!!! Auto pou sas leo alithia!!!

Δημοσ.

Re afiste...

Ta online games einai tromeres pagides!!!!

Einai polu xirotera apo to tsigaro kai ta narkotika se e8ismo!!!

Kai ego imouna "kammenos" me to Line][Age kai pali kala pou "kriosa!"

Den mporeis na ksefigeis eukola apo auta...

As einai kala oi goneis mou pou peiran ta katalila metra...

Alla auta 8eloun oi kiverniseis!

Ili8ia onta pou kanoun oti tous peis xoris na diamartironte!

Siga siga to katafernoun...

Δημοσ.

Στην εποχη μου με 56Κ επρεπε να ησουν πολυ καμμενος για να κολλησεις με διαδυκτιακο παιχνιδι :-0

Παντως φοβαμαι οτι συντομα θα γινουμε Κορεα,και τουλαχιστον εκει παιρνουν μετρα,εδω δεν υπαρχει καμια βοηθεια

Δημοσ.

Εγώ απτην αλλη το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον και πιστεύω οτι προαγει την προσωπικοτητά μου και στο τέλος τέλος γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Άλλοστε δεν υπάρχει καλύτερο πραγμα απο την ατελείωτη ηδονή που νοιώθεις όταν ρίχνεις ένα boss ή όταν είσαι σε net cafe και ουρλίαζεις οταν σε σκοτώνουν προσβάλωντας τα θεια του εχθρού!!!

Δημοσ.
Εχω κι εγω εναν κολλητο που ξημεροβραδιαζει στα νετ καφε και ας εχει dsl στο σπιτι του. Την αλλη φορα τον ψαναμε στην αστυνομια στα νοσοκομεια γιατι δεν ειχε εμφανιστει για δυο μερες συνεχομενα. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Ειναι αποξενωμενος πληρως δεν ακολουθει την παρεα ποτε ζει σε δικο του βασιλειο. Τον παιρνω τηλεφωνο κανονιζουμε κατι και με γραφει διαρκως. Αυτο εχει γινει τοσες πολλες φορες που ελεγα κανε υπομονη ειναι κολλητος μου τον ξερω απο μικρο. Το ατομο εχει ξεφυγει ειναι γκαγκα πως το λενε... την τελευταια φορα τον εβρισα και δεν του ξανα μιλαω.

Δεν αντεχω το χαλι του!

λες και εκανα εγω(σχεδον) το post....

Δημοσ.

Όλα αυτά για "καμμένους" κτλπ που λέτε αφορούν συγκεκριμένες ηλικίες.

Ηλικίες στις οποίες τα άτομα δεν έχουν τί να κάνουν και τρωνε από τα έτοιμα.

Δεν μπορώ να δεχθώ ένας 27άρης να είναι από το πρωί ως το βράδυ σε ένα pc

και συνεχώς online για gaming... Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που του

ανεβάζουν με φυσικό τρόπο την αδρεναλίνη και άλλα πράγματα επίσης στα οποία

θα ήθελε να αναδειχθεί πρώτος.

Κάπως έτσι το βλέπω εγώ...

Δημοσ.

κ εγώ άνηκα στους καμμένους με το lineage2.έπαιζα 12-14 ώρες την ημέρα (τίς υπόλοιπες κοιμόμουν) κ ήμουν όλη την μέρα σπίτι...ευτυχώς που η παρέα μου με έκανε να καταλάβω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορούσε να συνεχιστεί και τώρα είμαι "αποτοξεινομένος".

το θέμα είναι οτι τα games αυτά (lineage,wow κλπ) είναι έτσι το gameplay τους που άμα δεν καείς δεν έχει ουσία...σε βάζουν στο τρυπάκι του lvling και στο να ξεπεράσεις τον διπλανό σου σε lvl,items με αποτέλεσμα να ξημεροβραδιάζεσε για εικονικά πράγματα.

και το χειρότερο απο όλα είναι να δίνεις extra λεφτά για e-bay(δίνεις euro για εικονικά λεφτα του παιχνιδιού)

πολύ φοβάμαι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή του ναρκωτικού που λέγεται mmo...

(Είμαι ο Θάνος και είμαι εθισμένος gamer :P )

Δημοσ.

Και εγω ηξερα 5 παιδια , τα οποια ελιωναν στο WoW!!! Για πολλες ωρες , ωσπου 3 απο αυτους μπηκαν φανταροι και οι αλλοι 2 εκει...Παντως θα συμφωνησω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα.Στο guild που ηταν τα παιδια , οι αρχηγοι ειναι απο 30 και πανω , με δουλεια , παντρεμενοι και καποιοι απο αυτους μς παιδια!!! Τ ξερω γιατι ειχαν συναντηθει με τους φιλους μου!!!! Θεωρω απαραδεκτο να καθονται να παιζουν με τις ωρες!!!! Πειζει το μυαλο!! Αφου οταν βγαινα με με τα παιδια , μονο για αυτο μιλουσανε και πολλες φορες , ο ενας απο αυτους οταν ειμασταν μονοι μας για καφε , δεν μου μιλαγε και χαζευε στο κενο."τι κοιτας τον ρωταγα?" και εκεινος μου απανταγε " σκεφτομαι καποια πραγματα που θελω να κανω μετα που θα μπω να παιξω!!!".Φοβερα πραγματα....!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...