Voorhees Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Παιδιά θέλω κάτι καλό. Δώστε διάφορες λύσεις και θα δούμε τελικά τι θα πάρω. Θέλω μια για πολύ καλή εικόνα σε ταινίες και όταν τύχει και κανένα Παιχνίδι. Να μην είναι και πανάκριβη αλλά εντάξει. Βρήκα μια στο e-shop που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά τα 128MB με χάλασαν αρκετά. Είναι μια His Radeon x1600Pro Turbo με ένα σύστημα ψύξης. Τέλος πάντων. Πέστε κάτι καλό ώστε να μην έχω πρόβλημα στις ταινίες και βλέπουμε τα υπόλοιπα.
hexadecimal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Κανεις κεφι nvidia??? Αγορασε αυτη. Ειναι της ιδια κλασεως ,αλλα με 256 ΜΒ ram και με δυνατοτητα SLI
Voorhees Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δεν έχω πρόβλημα με την nVidia. Έχω πρόβλημα με το e-shop όμως. Αν βρεθώ σε αδιέξοδο ίσως να πάρω από εκεί. Μου την δίνει γιατί δεν απαντάνε ποτέ σε mails και στα τηλέφωνα θα πρέπει να σου παπαριάσει το αφτί με τα τραγούδια που θα ακούς για μια ώρα και βάλε. Αυτό με τα mails το τσέκαρα και μας αγνοούν παντελώς. Στέλνω ένα κάνοντας μια ερώτηση, περνάνε 2 ώρες και κάτι και στέλνω άλλο ένα λέγοντας πως η παραγγελία ακυρώνετε και μέσα σε 1 λεπτό έγραφε πως ματαιώθηκε. Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις από άλλα καταστήματα τότε ΟΚ.
Pantelis51 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ε όχι και με 128 ΜΒ να έχεις πρόβλημα με τις ταινίες!!!!
@topos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Η 7600gs ειναι πιο φρεσκια καρτα και βρισκετε δυο κλικ πανω απο την x1600 σε επιδοσεις...Αυτο που ειναι προς συζητηση ειναι η αποψη πως η ati εχει κατα γενικη ομολογια καλυτερη ποιοτητα απεικονησης...Τι οθονη εχεις?
S2Katana Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Γενικα εγω προτιμω τις Nvidia, αλλα αυτα ειναι γουστα.Η 7600 ειναι μια καλη επιλογη. Παντως αν σε ενδιαφερει δινω μια 6600GT, μεσα στην εγγυηση της.Τα υπολοιπα με pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.