Προς το περιεχόμενο

μπλε κατακόρυφη μπαρα στο desktop

kabamarou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει εμφανιστεί στα αριστερα της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή μου η μπλε κατακόρυφη μπαρα που εμφανίζεται και οταν ανοιγουμε τα Εγγραφα μου, Ο Υπολογιστής μου και γενικα ολα τα παραθυρα του Explorer. Εχει το Λεπτομερειες , Αλλες Θεσεις και διαφορες αλλες ιδιοτητες.

Πως μπορω να απαλλαγω απο αυτο το ........???

Please!!!!!!

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά τότε απλά άνοιξε έναν οποιοδήποτε φάκελο

Εργαλεία--> Επιλογές φακέλων--> Στην πρώτη καρτέλα που λέει γενικά πάνω πάνω που λέει εργασίες επέλεξε

Χρήση των φακέλων με το κλασικό στύλ των windows.

Δημοσ.

Μάλον άλλο εννοούσε ο φίλος μας.Το προβλημά του είναι ότι αυτή η μπάρα δεν εμφανίζεται μόνο όταν μπίνει σε κάποιον φάκελο, αλλά και στην επιφάνεια εργασίας του.Αν έτσι είναι τα πράγματα, είναι πολύ παράξενο.Ελπίζω κάποιος εδώ να σε βοηθήσει

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν την εμφάνισες αυτή την μπάρα με κάποιο πρόγραμμα? Εαν ναι, τότε απλά κλείσε το πρόγραμμα. Μια λύση που σκέφτομαι είναι να σκοτώσεις την μπάρα προγραμμ/κά. Από τι βλέπω έχεις c++ και delphi. Θα μπορούσα να σου δώσω ένα πρόγραμμα για να βρεις το handle/caption/e.t.c και να την "σκοτώσεις" :D

Δημοσ.

Δεν χωράει σαν attachment οπότε πάρτο απο εδώ: http://www.takis456.com/Spy.rar

Θα το ανοίξεις, θα πας Search => Find Window και θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι με ένα στόχο. Πατάς πάνω στον στόχο και ενώ το έχεις πατημένο μεταφέρεις το ποντίκι στα παράθυρα δίπλα και θα σου βγάλει διάφορες πληροφορίες ανάλογα με το που είναι το ποντίκι (δοκίμασε το στο windows explorer :P). Μετά φτιάχνεις ένα πρόγραμμα για να το καταστρέψει ή καλείς την SetWindowLong για να την κρύψεις.

LONG SetWindowLong(HWND hWnd,int nIndex,LONG dwNewLong);

Στο handle θα έχεις το handle του στοιχείου που θες να κρύψεις, στο nIndex βάζεις το GWL_STYLE και στο dwNewLong αφαιρείς το WS_VISIBLE. (Με την GetWindowLong παίρνεις το dwNewLong που έχει ήδη).

Ελπίζω να βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...