arni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Γειά στου forum.. Ζητω να μαθω καποια πραγματα και δεν ξερω απο που να ξεκινήσω.. Ακούστε λοιπόν και αν μπορειτε και θέλετε βαλτε ενα post.. 1. Ubuntu Linux 6.06: Κάνει για DNS/DHCP server? Η να μείνω στο SUSE 10.0? 2. Εχω φτιάξει ενα σύστημα πού έχει τις εφαρμογές πού θέλω, τους codecs που θελω και ολα τελος παντων πού θέλω και χρειάζομαι. Πως μπορω να το κάνω αυτο το πράγμα live cd? Ακόμα καλύτερα: πως μπορω να το κάνω διανομή; λεγοντας διανομή μην φανταστείτε τίποτα.. Απλά να ειναι σε ενα cd να τρεχει live αλλα να εγκαθίσταται αν θελήσω. Μολις όμως τελιεώσει η εγκατάσταση νά έχω αυτο πού ειχα στο pc μου και να μην χρειάζεται νά βαλω εφαρμογες ή άλλα πραγματα. Ευχαριστώ P.S. Animals are not ours to eat, to experiment, to entertain, to... Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ubuntu Linux 6.06: Κάνει για DNS/DHCP server? Η να μείνω στο SUSE 10.0? Linux ειναι! Αλλοιμονο να μη εκανε! Εχω φτιάξει ενα σύστημα πού έχει τις εφαρμογές πού θέλω, τους codecs που θελω και ολα τελος παντων πού θέλω και χρειάζομαι. Πως μπορω να το κάνω αυτο το πράγμα live cd? Ακόμα καλύτερα: πως μπορω να το κάνω διανομή; Επειδη δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει εδω αυτο, θα σε παρεπεμπτα στο ελληνικο Linux Format τευχος 8 (Μαρτιος-Απριλιος 2006) που εχει ενα πληρες και αναλυτικο οδηγο για αυτο ακριβως που ζητας. Αποσο ξερω τα παλια τευχη του περιοδικου ειναι διαθεσιμα. Πληροφοριες [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ευχαριστώ τριζόνι. θα ψαξω αυτά και τα λέμε. P.S. Animals are not ours to eat, to experiment, to entertain, to... Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 sto deytero sou erwtima ayto pou mporeis poli apla na kaneis einai na travixeis ena image tou diskou sou me acronis i ghost kai otan theleis na xanapernas to leitourgiko sou. ayto vevaia den einai live cd alla einai poli pio aplo kai se swzei se diskoles periptwseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.