ga25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Όσοι έχετε γερό στομάχι δείτε το παρακάτω Link. Όσοι δεν έχετε καλύτερα αγνοήστε το... Θα δείτε ότι δεν μας δείχνουν στις τηλεοράσεις για ευνόητους λόγους. http://www.barborana.com/from_the_lebanese_people_to_the.htm Hθελα να τονίσω ότι οι Λιβανέζοι που διαχειρίζονται το site για λόγους προφανώς κάλυψης των εξόδων είχαν ενεργοποιήσει το Google AdSense το οποίο από ότι ισχυρίζονται χωρίς ουσιαστικό λόγω η Google τους το έκοψε. Θα το δείτε να το αναγράφουν και μέσα στο Link. Πραγματικά είναι λυπηρό. Χάνω πάσα ιδέα για τους κυρίους που διαχειρίζονται αυτό τον κατά τα άλλα ανεξάρτητο κολοσό.
djapal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Κάτι σαν rotten μου θύμισε τώρα... Αυτή είναι η φρικτή αλήθεια Ειρωνεία... Hey Israel, You Missed One! Να γελάσεις με αυτήν την ατάκα;....
ga25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Από ότι είδα το link το έχει δημσιεύσει και άλλος... Αλλά θέλω να επιμείνω στην "ανεξάρτητη" πολιτική της google που όλοι εμείς την κάναμε αυτό που είναι σήμερα.... Αίσχος..... Νομίζω ότι κάτι θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας για αυτό... Ίσως θα πρέπει να τους στείλουμε όλοι από ένα email που θα τους λέμε πόσο μ@λ@κες είναι.
tolis24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Όντως ga25 είναι αρκετά βαρύ για το στομάχι αλλά δεν πειράζει. Μόνο με τέτοιο σόκ μπορεί κανείς να καταλάβει τί ακριβώς γίνεται στον Λίβανο, αλλά μην περιμένεις να δείς κάτι τέτοιο στις τηλεοράσεις μας. (Καλά για την τηλεόραση στο Ισραήλ η στην Αμερική δεν το σχολιάζω)
djapal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 το adscene είναι αυτό το σπαστικό ads by google Που το βλέπω σχεδόν παντού;;;;
ga25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 το adscene είναι αυτό το σπαστικό ads by google Που το βλέπω σχεδόν παντού;;;; Ναι αλλά για αυτούς τους ανθρώπους εκεί νομίζω είναι πολύ σημαντικό για να μπορούν να δείχνουν στον κόσμο όλη την αλήθεια.
Harkon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 πω ρε πστ μου.... η κτηνοδία του πολέμου ..η μαλακία του ανθρώπου από ένα σημείο και μετά ξέχασα πως έβλεπα ανθρώπους στις φωτό... έλεος..
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151984
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.