Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 όχι ρε konnak. Όσο διάβαζα την ιστορία είχα την ελπίδα ότι στο τέλος θα πιαστείτε στα χέρια και θα τον δείρεις! Κρίμα... Kαι εγώ νόμιζα ότι έπεσε ξύλο. Όταν είδα ότι αυτός ο καγκουρόβλαχος βγήκε με λοστό, λέω, οχ θα τον πάτησε! . Αλλά πολύ ψυχραιμία έχεις. Και καλά κάνεις. Γιατί σε ένα καυγά , και οι δυο χαμένοι βγαίνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Και καλά κάνεις. Γιατί σε ένα καυγά , και οι δυο χαμένοι βγαίνουν. Σωστά. Εκτός από αυτόν που νικάει. :grin:
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Σωστά. Εκτός από αυτόν που νικάει. :grin: Και να νικήσει όλο και κάποιες θα έχει φάει! Και ας κάνει και καμία πολεμική τέχνη του δρόμου (kick boxing) πάλι θα φάει μερικές. Αν ασχολείτε με καμία πιο φλωροπολεμική τέχνη που σε μαθαίνει καλή τεχνική, μπορεί και να μην της φάει.
nmtray2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω για πιο λόγω τα λες αυτά' date=' ξύπνησα και πριν λίγο, αλλά μάλλον δεν έχουν βάση. Δεν με νοιάζει το σύνολο. Ούτε το τι κάνουν οι άλλοι. Όποιος δηλαδή θέλει να πάει να ζήσει και σε άλλη χώρα, να δει πως είναι, δεν σημαίνει ότι ισχύουν αυτά που λες. Δεν μου αρέσει η κατάσταση εδώ. Κακό είναι? Δεν πιστεύω ότι και έξω θα είναι τέλεια. Αλλά θα ήθελα να το ζήσω . Τώρα η παρένθεση σου είναι εντελώς άκυρη . Δεν ξέρω πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Πως το εννοείς! ΥΓ. Νυστάζω[/quote'] Μην αρπαζεσαι. Δεν αναφερομαι σε σενα. Αναφερομαι σε μια γενικοτερη κατασταση που εχει σχεση με το πως "διορθωνουμε" τα ασχημα... Αν ποτε αποκτησω την ορεξη μπορει να το αναλυσω. ΥΓ.1 Κι εγω. ΥΓ.2 Η μαμα μου με συμβουλεψε να μην τα βαζω ποτε με γυναικες. Γιατι ή θα τρεχω να κρυφτω ή θα φαω κανα τηγανι στο κεφαλι. Κι εγω ακουω παντα αυτο που λεει η μαμα μου.
konnak Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ρε, τι λέτε; Γύρναγα από ένα χαλαρό ποτάκι, και θα ρίσκαρα στα καλά καθούμενα: 1) την σωματική μου ακεραιότητα; 2) την δικιά μου χέστην, της κοπέλας μου; 3) Το αμάξι (νομίζετε ότι έχω όρεξη να πληρώνω τα σπασμένα); Και όλα αυτά για να αποδείξω τι;;; Σε ποιον; Ότι μπορώ να είμαι πιο ζώο από το ζώο που μου επιτέθηκε; Ακόμα και αν τον χτύπαγα να βγω χαμένος, αφού στάνταρ θα με ανέφερε στην αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας (το να τον πατήσω δεν είναι αυτομάμυνα). Ρε κοίτα να δεις κάτι θερμόαιμους που γέμισε ο τόπος...Όχι, ήθελα απλά να πάω εκεί που πήγαινα πριν το συμβάν, στην κατάσταση που ήμουν, και με το αμάξι στην ίδια κατάσταση. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι θέμα λογικής. Δεν είμαστε στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο που ένας καυγάς είναι απλά ένας καυγάς. Είχα να κάνω με έναν αλήτη, που έβγαλε λοστό επειδή του κορνάρισα. Να τσαμπουκαλευτώ ΓΙΑΤΙ; Η μόνη μαλακία που έκανα στην όλη ιστορία είναι που δεν κράτησα τον αριθμό κυκλοφορίας του να τον αναφέρω επί τόπου (πριν 5 λεπτά είχα δει ένα περιπολικό σε περιπολία). Αυτό μόνο μετανιώνω. Αν δεν ήμουν τυχερός και η εθνική είχε κίνηση (όπως συνήθως) και δεν έφευγα ευθεία, το λιγότερο που θα πάθαινα θα ήταν να είχα τώρα το αμάξι στο συνεργείο. Όλοι εσείς που ονειρευτήκατε τσαμπουκάδες, σκεφτείτε το από τη θέση μου και όχι από κάποιον καναπέ που το βλέπετε σαν ταινία με ποπ κορν.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Όλοι εσείς που ονειρευτήκατε τσαμπουκάδες, σκεφτείτε το από τη θέση μου και όχι από κάποιον καναπέ που το βλέπετε σαν ταινία με ποπ κορν. Χεχε... εννοείτε ότι και εγώ στη θέση σου τα ίδια θα έκανα. Αλλά εδώ από τον καναπέ μου με το ποπκόρν, ήθελα να δω δράση! Αλλιώς είναι βαρετή η ταινία. ΥΓ. Τα σχόλια έγιναν για πλάκα προφανώς. Σιγά μην πίστευα ότι η απάντηση στην μλκ είναι η περισσότερη μλκ.
Mystirios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ορμόμενος απο τη τροπή που πήρε το topic θα θελα να αναφερθώ και στους ελληνάρες που θέλουν το αυτοκίνητο τους παρκαρισμένο τουλάχιστον Χ μέτρα μακριά απο τη πόρτα τους ( οπου Χ =< 10 και είναι αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας του εκάστοτε έλληνα - οσο περνάν τα χρόνια τόσο πιο κοντά στη πόρτα πρεπει να είναι παρκαρισμένο το αμάξι ). Γιατι αμα περπατήσουν για λίγα δευτερόλεπτα θα τους πέσει ο κώλος και μετά θα πρέπει να τον μαζέψουν. Σα να μη έφτανε μόνο αυτό , άρχισαν να βάζουν κάτι κουβάδες και διάφορα αντικείμενα έξω απο το σπίτι τους πλεον για να βρουν έτοιμη τη θεσούλα τους όταν γυρίσουν...Και ΦΥΣΙΚΑ αμα βγάλεις τους κουβάδες και παρκάρεις το αμάξι σου επειδή δε βρίσκεις πουθενά να παρκάρεις θα βγουν στο μπαλκόνι και θα αρχίσουν να σκούζουν Η κατάσταση δεν είναι σε όλες τις περιοχές της ελλάδας έτσι - είμαι σε περιοχή όυτε πυκνοκατοικημένη ούτε αραιοκατοικημένη - αλλα είναι πιστεύω αντιπροσωπευτική της ελληνικής πραγματικότητας . Όσοι το χουν δει κάπου θα με καταλάβουν ΥΓ Εννοείται οτι δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις ανθρώπων που όντως έχουν πρόβλημα :|
fantomas3004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Σα να μη έφτανε μόνο αυτό , άρχισαν να βάζουν κάτι κουβάδες και διάφορα αντικείμενα έξω απο το σπίτι τους πλεον για να βρουν έτοιμη τη θεσούλα τους όταν γυρίσουν... Δυστυχώς έτσι κάνουν. Ιδιοκτησία τους είναι ο δρόμος, τον έχουν αγοράσει δέν το κατάλαβα αυτό για να κάτσουν λίγο καλά μερικοί Ας φτιάξουν γκαράζ να το βάζουν μέσα άν δέν θέλουν να περπατάνε περισσότερο απο 10 μέτρα, οι καταλήψεις δημοσίων χώρων απαγορεύονται.
john1987 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Konnak μια χαρα αντεδρασες,μη μασας! Επισης,Mystirios εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες.Και δεν ειναι μονο για τα σπιτια αυτο.Δηλαδη ο καθενας παρκαρει το αυτοκινητο του οπως/οπου γουσταρει για να μην περπατησει λιγα μετρα και χασει κανα γραμμαριο!Ελεος!
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Όντος με το άραγμα υπάρχουν προβλήματα... Όλος βάζει τενεκέδες, ξύλα, κουβάδες! Ότι τρέλα μπορεί να φανταστεί ο καθένας... Αλλά και ελεύθερη θέση να βρεις, πάλι τον μπελά σου μπορείς να βρεις! Φίλε konnak είσαι τυχερός που η εθνική ήταν άδεια και κατάφερες και την έκανες. Και επίσης μπράβο σου που σεβάστηκες και την κοπέλα σου δίπλα. Γιατί σε πολλούς αρέσει, να μπλέξουν σε καυγά για να πουλήσουν μούρη και αντριλίκι στην κοπέλα τους... Εσύ ήσουν εκεί, εσύ μπορείς να κρίνεις την επικινδυνότητα της κατάστασης που βρέθηκες και τις εναλλακτικές λύσεις. Εμείς απλά τρώμε ποπ κορν
Petza Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ρε' date=' τι λέτε; Γύρναγα από ένα χαλαρό ποτάκι, και θα ρίσκαρα στα καλά καθούμενα:1) την σωματική μου ακεραιότητα; 2) την δικιά μου χέστην, της κοπέλας μου; 3) Το αμάξι (νομίζετε ότι έχω όρεξη να πληρώνω τα σπασμένα); Και όλα αυτά για να αποδείξω τι;;; Σε ποιον; Ότι μπορώ να είμαι πιο ζώο από το ζώο που μου επιτέθηκε; Ακόμα και αν τον χτύπαγα να βγω χαμένος, αφού στάνταρ θα με ανέφερε στην αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας (το να τον πατήσω δεν είναι αυτομάμυνα). [/quote'] Γι αυτό γουστάρουμε εμείς εδώ κάτω Τέτοια συμπεριφορά δύσκολα θα συναντήσεις , βλέπεις φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη ποτέ δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος στο αμάξι (από berreta στα Ι.Χ. μέχρι....... στα υπόλοιπα) Και έχεις και τους χλαπάτσουρες και σου λένε .....αφοπλισμό καλά μην φάτε έχουμε γλάρο
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Γι αυτό γουστάρουμε εμείς εδώ κάτωΤέτοια συμπεριφορά δύσκολα θα συναντήσεις ' date=' βλέπεις φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη ποτέ δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος στο αμάξι (από berreta στα Ι.Χ. μέχρι....... στα υπόλοιπα) Και έχεις και τους χλαπάτσουρες και σου λένε .....αφοπλισμό καλά μην φάτε έχουμε γλάρο Εσείς το έχετε ξεφτιλίσει στην Κρήτη . Ο καθένας έχει και 2,3 όπλα!
Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μακριά από καυγάδες με τέτοια σούργελα όπως αυτός που περιέγραψε ο konnak κύριοι. Μακριά εκτός κι αν α. Έχεις τέτοια σωματική διάπλαση που με το που σε δει ο άλλος κάνει πίσω, ή β. Έχεις κάποιο αντικείμενο ως όπλο, το οποίο όμως αν χρειαστεί θα το χρησιμοποιήσεις. Με τη συζήτηση δεν θα τη γλιτώσεις. Είναι τραγικό πλέον, μπορεί να χάσεις ακόμα και τη ζωή σου για ψύλλου πήδημα. Οι καταστάσεις που μπορεις να μπεις είναι ανεξέλεγκτες και ο κόσμος ειδικά εδώ στην Αθήνα έχει σαλτάρει. Παρόμοια φάση με του konnak, τύπος με κλείνει δολοφονικά (με τη γυναίκα μου μέσα) και εγώ -κακώς- με πιάνει το κομπλεξικό και δεν δίνω τόπο στην οργή και στην αμέσως επόμενη στροφή τον κλείνω χειρότερα κι απ' τα κλεισίματα που πέφτουν στους αγώνες καταστροφών στις ΗΠΑ (απορώ πως κατάφερε και δε βγήκε απ' το δρόμο). Ε, από εκεινη την ώρα ερχόταν από πισω μου βρίζοντας, μέχρι που σε κάποια φάση το κοκάλωσα και έκανα ότι παιρνω την αστυνομία και σηκώθηκε κι έφυγε. Δεν ξέρω ποσοι έχετε δει το βιντεάκι που εχει κυκλοφορήσει με το τυπάκι που κάνει αναστροφή στην Αττική Οδό (!) επειδή έχασε την έξοδο που ήθελε να πάει και προχωράει πατώντας στην λωρίδα ανάγκης στα αριστερά και λίγο απ' την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας! Αν δεν έχει δει κάποιος αυτό, δεν έχει καταλάβει τι θα πει κωλοέλληνας αλήτης πούστης αδιάφορος για τον ίδιο και τους γύρω του.
john1987 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Εγω αρχικα δεν το πιστευα αλλα το ειδα το βιντεο...Ο τυπος ηταν για φυλακη κατευθειαν...(ουτε καν οπισθεν τερμα δεξια με αλαρμ δεν εκανε,πηγε και αριστερη λωριδα με αναστροφη) Παντως γενικα καλο ειναι να αποφευγονται οι καυγαδες,γιατι μπορει να οδηγησουν ακομα και τον πιο λογικο ανθρωπο σε τρελες καταστασεις.
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δεν το έχω δει το video. Για βάλτε λινκ να δω τι έκανε ο κάφρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.