Προς το περιεχόμενο

Γιατί γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες - Νά γιατί...

ga25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ηρεμία ένα αστείο κειμενάκι είναι δεν είναι ένα άρθρο το οποίο είναι υπογεγραμμένο και προσπαθεί να πείσει οτι είναι αλήθεια. το έχουμε κάνει ζήτημα σιγά πια

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χιουμοριστικο ειναι αλλα μπορει να ξυπνησουν εθνικιστικα ιδεωδη.

Αυτα τα πραματα πρεπει να τα σκοτωνεις απο μικρα γιατι αμα μεγαλωσουν...

Δημοσ.
Η Ελλάδα είναι γενικά πανέμορφη χώρα' date=' ασύλληπτα πανέμορφη.

Αυτό που της λείπει είναι 11 εκατομμύρια νεκροί.[/quote']

...και από μια ατομική σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και μετά να φέρουμε τους Γερμανούς να τις ξαναχτίσουν.....:D

P.S. Ευτυχώς τα είπε ο Kaizer γιατί μόλις είδα το πρώτο post ήμουν έτοιμος να αρχίσω να γράφω...

Δημοσ.

καλα ρε παιδια σωστα τα σχολια του Kaizer αλλα ενα χιουμοριστικο κειμενο ειναι! οπως και τα ανεκδοτα δεν χρειαζεται αναλυση

Δημοσ.

Για τα περι χιουμοριστικου ποστ

Χιουμοριστικο στυλ αλλα το κειμενο μια χαρα σοβαρο ειναι.Το μανδυα του χιουμορ πολλοι τον ενδυθηκαν ωστε εκ των υστερων κρινοντας αντιδρασεις να πουν "Ελα μωρε πλακα εκανα"

Και στο συγκεκριμενο κειμενο πλην 3-4 τα υπολοιπα ειναι πραγματα που τα ακους στο δρομο ως σοβαρα.Και να σας δειξω οτι πολλοι τα λενε σοβαρα??

Οταν αντιλεγουν ενας Ελληνας με ενα ξενο,η ακομα και με ενα αλλο Ελληνα,περι της Νεοελληνικης νοοτροπιας....αναφερει ή δεν αναφερει την πλειονοτητα των ανωτερω επιχειρηματων?

Αρα μια χαρα σοβαρο ειναι το ποστ

Δημοσ.

Πάντως η αλήθεια να λέγεται. όποιος πάει να παινέψει τον τόπο του, έστω και για αστείο ρε παιδί μου, βρίσκει τον μπελά του!!!

Δημοσ.

πάντα...

λοιπόν την αλλη φορά που θα ακούσουμε ένα ανέκδοτο με ενα γερμανό ένα ιταλό κι ενα πόντιο θα κάνουμε ολόκληρη ανάλυση για τη νοημοσύνη των ποντίων την εργατικότητα των γερμανών και τη λαμογιά των ιταλών.

Δημοσ.

Παντα πιστευα οτι ο Ελληνας θελει το Γερμανο του για να λειτουργησει. (ψιλοφανηκε στο Γιουργια).

Τωρα βλεπω οτι θελει τον Αγα του (κατι προς manderlay αλλα στο πιο ανατολιτικο) γιατι οτι πιανει, σταχτη γινεται.

Η διχονοια ειναι το εθνικο σπορ τα τελευταια 3000 χρονια. Σε καμμια αλλη χωρα δεν ειδα να βριζει ο καθενας ολους τους υπολοιπους συντοπιτες του. Εθνικο σπορ κι αυτο και σιγουρα ειμαστε πρωταθλητες. Και ειναι ραγιαδικο συμπτωμα να βγαζεις τ'απωθημενα στους υπολοιπους.

Δημοσ.
πάντα...

λοιπόν την αλλη φορά που θα ακούσουμε ένα ανέκδοτο με ενα γερμανό ένα ιταλό κι ενα πόντιο θα κάνουμε ολόκληρη ανάλυση για τη νοημοσύνη των ποντίων την εργατικότητα των γερμανών και τη λαμογιά των ιταλών.

Το γελάς;;; :P

Δημοσ.

...

Και προφανως καπου εδω

Ενα παιδακι στην Κρητη-"Μαμα' date='ποιος λεγεται τοπικιστης?"

Μανα-"Τοπικιστης παιδι μου ειναι αυτος που πιστευει οτι ο τοπος του ειναι ομορφοτερος απο την Κρητη"[/quote']

ΟΧΙ!! Θέλω να μου πείς έναν τόπο που να είναι ομορφότερος με επιχειρήματα!! :Ρ

Δημοσ.
Πιάσε ένα φρέντο των 4,5 ευρώ διότι ξαφνικά ένιωσα μια εθνική υπερηφάνια.

Καπουτσίνο ή εσπρέσσο; Όχι τίποτις άλλο, αλλά και στον καφέ... επιμένουμε ελληνικά! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...