Προς το περιεχόμενο

Γιατι οι Ισραηλινοι συμμετεχουν στα αθλητικα δρωμενα?

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το βραδυ ανοιξα την τηλεοραση μου να δω λιγο στιβο λιγο μπαλα ...μια ωραια καλοκαιρινη βραδια...Και βλεπω ξαφνικα στο αθλημα του υψους στο Πανευρωπαικο πρωτάθλημα στιβου...τον Ισραηλινο αθλητή με σκουλαρίκακι άνετος να συμμετέχει κανονικα....το βράδυ ακουω και τα αποτελεσματα στο στοιχημα με την Λιβερπουλ να κερδιζει την Μακαμπι Χαιφα 2-1....ποια την Μακαμπι Χαιφα..εκει που εχουν 20 και πλεον νεκρους απο τις ρουκέτες ...Και λεω και εγω με το φτωχο μου το μυαλο...

Πως θα πανε να παιξουνε σε 15 μερες στη Χαιφα...Θα παει η Λιβερπουλ ξέρωντας οτι θα σκασει καμια ρουκετα...πανω απο το κεφαλι τους..?

Αν θυμαμαι καλα στον πολεμο της Σερβιας...τις ειχανε αποκλεισει τις ομαδες και τους αθλητες...(Εχω την εντυπωση οτι γινοτανε παγκοσμιο στιβου..εκεινη την εποχη...) ελεος πια...

Δεν περιμενα βεβαια και κατι διαφορετικο...απο τις ομοσπονδιες στιβου και ποδοσφαιρου....φεραιφωνα της πολιτικης ειναι και αυτοι....Ειμαι ομως περιεργος να δω πως θα παει η Λιβερπουλ.....στη Χαιφα....

Δημοσ.

πολύ απλά θα γίνει ο αγώνας στην Κύπρο ως συνήθως ...τώρα γιατί συμμετέχει το Ισραήλ σε Ευρωπαικούς αγώνες είναι άλλο θέμα... γιατί απο πότε το Ισραήλ είναι στην Ευρώπη??

Φαντάσου όμως το Ισραηλ να συμμετείχε σε πρωτάθλημα Ασίας με όλες τις Αραβικές ομάδες ? Δεν θα ήταν αγώνας αλλά ρουκετοπόλεμος.

Δημοσ.

Σημερα ειναι και τα παιχνιδια στο Ουεφα....Η Ντομζαλε βεβαια δεν εχει φωνη...να πει γιατι να παει στο Τελαβιβ να παιξει με την Μακαμπι...εκει θα γινει το ματς...αμα ηταν καμια Μιλαν ομως θα αλλαζε το πραγμα...

Για το οτι συμμετεχει το Ισραηλ και η Τουρκια στα ευρωπαικα πρωταθληματα..ειναι ενα θεμα που χωραει αλλη συζητηση....

Δημοσ.

γιατι στην ουεφα και γενικά στις ευρωπαικες διοργανώσεις είναι τα λεφτα, πφφφ που ήθελες να πάει το Ισραήλ;

Δημοσ.
πολύ απλά θα γίνει ο αγώνας στην Κύπρο ως συνήθως ...τώρα γιατί συμμετέχει το Ισραήλ σε Ευρωπαικούς αγώνες είναι άλλο θέμα... γιατί απο πότε το Ισραήλ είναι στην Ευρώπη??

Ναι χαλαρά στην Κύπρο θα γίνει ο αγώνας.

Φαντάσου όμως το Ισραηλ να συμμετείχε σε πρωτάθλημα Ασίας με όλες τις Αραβικές ομάδες ? Δεν θα ήταν αγώνας αλλά ρουκετοπόλεμος.

Αυτό που λες δεν είναι δικαιολογία για να συμμετέχει το Ισραήλ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες…

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα αν το Ισραήλ έχει προβλήματα με τους γείτονες του... Δικό του θέμα... Για μένα δεν θα έπρεπε να παίζει στην Ευρώπη. Έτσι και αλλιώς η Ασία έχει πολλές χώρες… Δεν είναι μόνο οι Αραβικές. (Δεν σου κάνω επίθεση… Απλά αγανάκτηση… Άμα έχεις τους Αμερικάνους πλάτη τα πάντα μπορείς να κάνεις…)

Για τον ιδιο λογο που συμμετεχει και η Τουρκια

Η Τουρκία μπορείς να πεις ότι συμμετέχει επειδή το ένα κομμάτι της είναι στην Ευρώπη. Πες έχουν κάποια δικαιολογία… Λέμε τώρα. Για μένα ούτε αυτοί θα έπρεπε να παίζουν στην Ευρώπη...

Δημοσ.

Με βάση τη γεωγραφική της θέση, ούτε η Κύπρος θα έπρεπε να λαμβάνει μέρος! :P

Η παρουσία του Ισραήλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι αναγκαίο "κακό". Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, απλώς θα καταδίκαζε τους ισραηλινούς αθλητές στο να το γυρίσουν σε φουρνάρηδες και μαστρωποί.

Οι Depeche Mode πάντως ακύρωσαν τη συναυλία τους! :)

Δημοσ.

Τμήμα του Καζακστάν ανήκει γεωγραφικά στην Ευρώπη όπως και τμήμα της Τουρκίας ανήκει γεωγραφικά στην Ευρώπη.Εδώ λογική υπάρχει.

Το Ισραήλ με καμία Παναγία και κανένα Χριστούλη δεν ανήκει στην Ευρώπη.

Απλά όταν οι γείτονές σου δε σε θέλουν αναζητάς πιο πέρα λίγη στοργή.

Η λαοί της Ευρώπης είναι γνωστοί για τη μεγαλοκαρδία τους,την ευγένεια και τη συμπόνοιά τους.

Δημοσ.

γεγονός είναι πως η γεωγραφία ήταν απλώς ένα σχολικό μάθημα και τίποτα παραπάνω....!!!

οικονομικά συμφέροντα ενέταξαν Τουρκία και Ισραήλ στην ποδοσφαιρική "Ευρώπη"...

μην ξεχνάτε πως ποδοσφαιρική "Ασία" δεν υπήρχε πριν 8-10 χρόνια...

:-)

Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά, δεν τρέχει και τίποτα. Ας περάσει η Λίβερπουλ και εμένα προσωπικά δεν με πειράζει το πού θα παίζει η Μακάμπι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...