Takilicio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ένα καταπληκτικό εθιστικότατο site με πάνω από 123 εκατομμύρια (!) εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως!!! Δημιούργησε το δικό σου πλασματάκι (Neopet™) σε ένα φανταστικό κόσμο, και γίνε ο καλύτερος!!! Καταπληκτικά Flash Games κάθε κατηγορίας, action, strategy, card, table, που υπόσχονται ατελείωτες ώρες!! Click image to enter Neopets™ POLI megalo kollima!!!
christos_0b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ουαου! Εγω θελω μια στρουθοκαμηλο μπορω?Καλα αμα δεν γινεται ενα φλαμινγκο?
HaTHoR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Πωπω, υπάρχει ακόμα το Neopets;;;; Είχα γραφτεί πάρα πολύ παλιά. Όντως εθιστικότατο με τα παιχνιδάκια. Μάλλον θα'χει ψοφήσει το δικό μου πια
PlaStiK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μεγάλη καφρίλα πάντως όταν δίνεις link που έχει μέσα δικό σου referrer.
kostelo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μεγάλη καφρίλα πάντως όταν δίνεις link που έχει μέσα δικό σου referrer. +1. Μου τη σπαει οταν το κανουν αυτο και με το monsters game ή ενα αλλο με λυκανθρωπους που δινουν λινκ και καλα να δουμε το παιχνιδι αλλα κοτσαρουν και το username τους κοντα και δε το λενε απο πριν αν θελουμε να τους βοηθησουμε. Anyway θα το δοκιμασω αν ειναι.
urezin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μεγάλη καφρίλα πάντως όταν δίνεις link που έχει μέσα δικό σου referrer. συμφωνω τελειως ελεεινο και δεν το παιρνεις χαμπαρι κιολας
NOPSTRIM Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 +1. Μου τη σπαει οταν το κανουν αυτο και με το monsters game ή ενα αλλο με λυκανθρωπους που δινουν λινκ και καλα να δουμε το παιχνιδι αλλα κοτσαρουν και το username τους κοντα και δε το λενε απο πριν αν θελουμε να τους βοηθησουμε. Anyway θα το δοκιμασω αν ειναι. Ontos!!! Re file an 8es na tin patisoun merikoi, valto sto Signature sou!!! Min to vazeis ekei xoris proidopoiisi, dioti einai spastiko! Ase pou ama peis kai tin ali8eia isa isa 8a se voithisoume...!
electroasd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μηπως μπορει να εξηγησει καποιος τι ακριβως κανεις σε αυτο το παιχνιδι? Μπηκα να δω , αλλα δεν πολυκαταλαβα. Δεν εχω και Internet σπιτι και καταλαβαινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.