Steven Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή στο iTunes ή είμαι τυφλός και δεν τη βλέπω? Γενικά είναι πάρα πολύ χρίσημο το watch folders και στο winamp με έχει βολέψει απίστευτα... Να συμπληρώσω ότι μιλάμε για Mac laptop όχι το iTunes σε Windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Μόνο με κάποιο 3rd party script. Κοίταξες στο site της Apple? Νομίζω έχει αρκετά για Μac. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω WinXP και επειδή χρειαζόμουν κάτι αντίστοιχο, βρήκα αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 sorry double post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Αφού μιλάμε για Mac τότε ότι θέλεις μπορείς να το βρεις στο http://www.dougscripts.com/itunes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 poly oraio site! vrika polla endiaferonta scripts ALLA oxi auto pou thelo... Yparxei vevaia megali pithanotita na min to eida kathos exei para polla... Kamia voitheia apo kapoion pou to exei idi kanei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.